-
[quote=thracian;157065]Sanirim esitsizlik bizim vergi sistemimizde, traderlardan hic vergi alinmamasinda!..)[/quote]
Pala benden sıkça vergi alıyor zaten. :))) Amerika'da da bildiğim kadarıyla eğer aldığınız kağıdı belli bir süreden uzun tutmazsanız vergi vermiyorsunuz.
-
daha ne olsun negatif uyum var...dow dün bizden sonra 60 puan daha gitti...fdow artı 30 da..ama biz eksiyiz...
-
[QUOTE=Strategist;157067]Pala benden sıkça vergi alıyor zaten. :))) Amerika'da da bildiğim kadarıyla eğer aldığınız kağıdı belli bir süreden uzun tutmazsanız vergi vermiyorsunuz.[/QUOTE]
Yazdigim gibi, ayni uygulama bircok ülkede var. (Almanya`da süre 1 sene...) Ama sonunda bu kazanclar vergilendiriliyor...
-
[quote=thracian;157069]Yazdigim gibi, ayni uygulama bircok ülkede var. (Almanya`da süre 1 sene...) [/quote]
1 sene elimde kağıt tuttuğumu hayal bile edemiyorum. Son zamanlarda sözleşmeyi 15dk'dan fazla açık tuttuğum anda ağa atlıyor üzerime, komisyonu ya kurtarıyorum ya kurtaramıyorum. 1 sene nasıl bir süredir hiç tasavvur edemiyorum....
-
dun caktirmadan yabancilar sattilar...yabanci payi 66.82 den 66.74 e dusmustu...
usaglar meselenin farkindaydi....
amiral...garan...ve akkiz ilk uce ayni anda yerlesmisti....doseme isciligi hassas ve kaliteliydi....
bu hayra alemet degildir...deyu...bi kac kez inlemistim gun boyu...
aslinda usaglar...
yeni bi haber patlayacaksa yarin...onu bugunki borsada gormek mumkun....
usulet ve suhulet icinde islem yapan yabanci diye bildigimiz kerizzzlerrr....
aslinda ulkeyi yonetiyorlar....her seye vakiflar....
-
[QUOTE=Strategist;157070]1 sene elimde kağıt tuttuğumu hayal bile edemiyorum. Son zamanlarda sözleşmeyi 15dk'dan fazla açık tuttuğum anda ağa atlıyor üzerime, komisyonu ya kurtarıyorum ya kurtaramıyorum. 1 sene nasıl bir süredir hiç tasavvur edemiyorum....[/QUOTE]
Benim daha uzun zaman tuttugum kagitlar da oldu:)
Ben portföyün cesitli entrümanlara cesitli vadelere göre bölünmesi gerektigine inaniyorum ve de bunu uygulamaya calisiyorum. (Ancak bu disiplin cok zor,hala hatalar yapiyorum oranlari ayarlarken, ama zamanla ögrenmeye calisiyorum)...
-
64875 sortlarla çarşambaya kadar birlikteyim 62-63 arasında biyerde sortlarla vedalaşıp longa geçmeyi planlıyorum
-
Bu arada saatlik ortalamayi asagi kirdi, ancak bu tip kirilmalarin siddetli olanlari makul oluyor. 3 saattir ayni seviyelerdeyiz, ortalamadan asagi yönde uzaklasmadigimiz müddetce kisalar gene is yapmayabilir:((...
-
arızalıyı bi marbaş sanıyoduk.
iş, tky, ykr,...
normali yok ki!
acayip merak ediyorum, ciddi söylüyorum bilen bir arkadaş varsa açıklayabilir mi.
bir kurum neden [B]bir kademeden[/B] kendisine alıp verir?
-
Halkbankası eleman alıyor sen de başvur dedi bir arkadaş, bir bakayım dedim adamlar sınav ücreti olarak 50 TL istiyor :) Ne güzel istanbul be... Düşünsene binlerce başvuru olacak, banka sırf sınav ücretinden köşe olur valla...
[url]http://www.halkbank.com.tr/articles/detail/detail8.asp?id=1941&archive=1[/url]
-
280 280 hem alıcı hem satıcı ykb bunun açıklaması nedir arkadaşlar disturibitionsions mu?
-
[quote=unlimitted;157075]arızalıyı bi marbaş sanıyoduk.
iş, tky, ykr,...
normali yok ki!
acayip merak ediyorum, ciddi söylüyorum bilen bir arkadaş varsa açıklayabilir mi.
bir kurum neden [B]bir kademeden[/B] kendisine alıp verir?[/quote]
az önce ben de bunu sordum topicte sabahtan beri ykb ekranda?