tepki başladı gibi...bakalım nereye kadar götürecekler.tepkiyse 85/86 yanar diye düşünüyorum.
ama belkide İTKİ başlıyor.o zaman yeni zirveler gelir.şartlanmamak lazım düşüş düşüş diye veya çıkış çıkış diye.öpüyorlar sonra.
Printable View
tepki başladı gibi...bakalım nereye kadar götürecekler.tepkiyse 85/86 yanar diye düşünüyorum.
ama belkide İTKİ başlıyor.o zaman yeni zirveler gelir.şartlanmamak lazım düşüş düşüş diye veya çıkış çıkış diye.öpüyorlar sonra.
[quote=TÜRKOĞLU;310601]tepki başladı gibi...bakalım nereye kadar götürecekler.tepkiyse 85/86 yanar diye düşünüyorum.
ama belkide İTKİ başlıyor.o zaman yeni zirveler gelir.şartlanmamak lazım düşüş düşüş diye veya çıkış çıkış diye.öpüyorlar sonra.[/quote]
pozisyonun ne PAMBIK TÜRKOĞLU.boks.
Ben zero işlem izler işlerim yoğun bugün pek takılamıyacağım
[quote=Astatin;310602]pozisyonun ne PAMBIK TÜRKOĞLU.boks.[/quote]
asti ben dün kapanışta FLAT oldum.iyi bir kar vardı almak istedim buhar olmasın diye.LONG sinyali bekliyim.gelcek gibi sinyal ama para eder mi?bilmiyim...
bu arada enorton sırra kadem bastı.yok ne zamandır.başına bir iş mi geldi nedir.forumada uğramıyor.en son bayramdan önce konuşmuştum.
Hayret yaw.. o kadar bekledim makrocular hiç bahsetmemişler forumlarda şu olaydan..ben yazayım bari..
-Çin, gevşek para politikasına son vereceğini açıklamış...mühim yani..büyümesi yavaşlayacak, faizleri yükselecek felan..çevre ülkelere domino etkisi felan...sonra azalan dış satım ve gelen dolarları ABD hazine bonolarına gömme sürecinde yavaşlama ve ABD hazine bonolarında olası faiz yükselişi felan
-DÜn D. Avrupa da iki MB faiz arttırımı açıkladı sürüpiriz şeklinde...
-Kara ışık bu kez İtalya nın üzerine doğuyor felan.
-Ekonomi politikçilerin, wikiliks sonrası başlatılacak Anti-akp kampanyası teorilerinden ise hiç bahsetmiyorum...
yok yaww..bunları düşünüp kısa vadeli işlem yapın diye demiyorum..nasılsa birileri bunları bizden çok önce görüp poz almıştır, testeresine gelecek adam arıyordur..hayır şaşırdım yani makrocular yazmamış..eksik kalmasın..filaş niüvs manasında
-
[quote=TÜRKOĞLU;310606]asti ben dün kapanışta FLAT oldum.iyi bir kar vardı almak istedim buhar olmasın diye.LONG sinyali bekliyim.gelcek gibi sinyal ama para eder mi?bilmiyim...[/quote]
ziestemler 475 ila 875 arası muhtelif yerlerde ala geçtiler...en son msq önceki barda 81875 de al vermiş...ama ben kısa devam...
Yükseliş için bir şey eksik :..:üüü:D:o
[URL]http://video.haberturk.com/video/index/45417[/URL]
video inanılır gibi değil paylaşim dedim üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
80800 görmüş yaww..orada bile PUPUlar bozulmamış 15 dkda..insan bi uyarır..üühühühhü..başka şortcu yok mi..üww
bu CCI para eden bir indikatör mü yav? var mı kullanan.ben pek sevmem bunu,yaptığı divergence lar falan filan işe yarıyor mu? ya da bunun kullanımı nasıl oluyor? ne işe yarar yani?
asti söz sende! :D
[quote=TÜRKOĞLU;310611]bu arada enorton sırra kadem bastı.yok ne zamandır.başına bir iş mi geldi nedir.forumada uğramıyor.en son bayramdan önce konuşmuştum.[/quote]
iyidir inşallah yaa bayadır yok hakketen :(
[quote=seagate;310621]
video inanılır gibi değil paylaşim dedim üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww[/quote]
patron koymasaydın valla..kötü oldum... neyse en azından kednileri edip bulmuşlar, başkasının kanına girmemişler en azından genelde ikisi de olur..:(:(:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad: