-
[QUOTE=unlimitted;157075]arızalıyı bi marbaş sanıyoduk.
iş, tky, ykr,...
normali yok ki!
acayip merak ediyorum, ciddi söylüyorum bilen bir arkadaş varsa açıklayabilir mi.
bir kurum neden [B]bir kademeden[/B] kendisine alıp verir?[/QUOTE]
kuruma baglı farklı musterı ıslemlerı olabılır .. yanı ben ing den satıs verıyorum aynı kademede baska bı ıng musterısı alıs verır gibi..
-
[quote=Kennym;157079]kuruma baglı farklı musterı ıslemlerı olabılır .. yanı ben ing den satıs verıyorum aynı kademede baska bı ıng musterısı alıs verır gibi..[/quote]
261 adet gireceğim. siz de (tesadüfen!) 261 adet gireceksiniz?
sonra 39 adet gireceğim, siz de (tesadüfen!) 39 adet gireceksiniz?
:)))
-
Vergi mevzuatı ile ilgili .yabancının piyasadan çekilme eğilimi mal çıkma şeklinde olmayabilir arkadaşlar.Evet 28.300 den beri alıyorlar biliniyor.Fakat unutumamalıdır ki 70.000 lerden verenler de bizler değildik.
Sonuç olarak önemli olan uzun ve orta vadeli yabancı pozisyonlarının ne olduğudur.Yabancı, pozisyonlarını ille de mal çıkarak kapatacak diye bir durum söz konusu değildir kanımca.
-
[quote=unlimitted;157080]261 adet gireceğim. siz de (tesadüfen!) 261 adet gireceksiniz?
:)))[/quote]
katılıyorum. ykb çoştu bu anlamda olasılık teorisini tekrar gözden geçir Kennym:..:
-
[QUOTE=unlimitted;157080]261 adet gireceğim. siz de (tesadüfen!) 261 adet gireceksiniz?
:)))[/QUOTE]
Sonra da tesadüfen 245-55-245-55-245 kontrat girilecek. en az 6 farklı dönemde olsun bu olay SPk incelemeye alır.
-
Yabancıların aynı seviyeden kendine işlem yapması öngördüğü ve karli olarak devam eden pozisyonunun miktarını arttırması olarak düşünülebilir.Futures işlemlerinde sıkça kullanılır.Kar realizasyonunu yukarı çekmektir amaç...
-
[quote=unlimitted;157080]261 adet gireceğim. siz de (tesadüfen!) 261 adet gireceksiniz?
:)))[/quote]
Nasıl olsa aracı kurum bunlar. Kendi kendilerinden komisyon alacak değiller. Akşama kadar milyonlarca kontratı aynı fiyattan alır satarlar zevk için problem değil. Amaç volümü artırıp aracı kurumlar listesinde yukarı çıkmak... :..:
-
efg de uşağı garantiyi almış karşısına hizalamış bakışıyorlar sevgili gibi
-
Selçuklu patron nerde yaw...Çok çalışıyo patron.Kendi işinse eyvallah da, yok çalışansan söyle patrona hasta etmesin beni...:)
-
-
[quote=Astatin;157087]Selçuklu patron nerde yaw...Çok çalışıyo patron.Kendi işinse eyvallah da, yok çalışansan söyle patrona hasta etmesin beni...:)[/quote]
Yaw kardeş burada trading'in kitabını yazmış adamlar işte toplantıda bilmem nerede çürüyorlar ya o moralimi o bozuyor. Benim en büyük hayalim bir gün bu işten o kadar çok para kazanmak ki artık işe gitmek zorunda olmamak.
Ama içimden bir ses çıkıyor "Bu işi Selçuklu ya da Sazan yapamadıysa sen kimsin otur oturduğun yerde hırbo..." diyor, işte o üzüyor beni. :( Yok mu arkadaşlar şu forumda iş yerine trade ederek malı götürmüş, sonra istifasını vermiş ve şimdi Miami'deki villasından trade eden biri, çıksın anlatsın, bize de cesaret versin. :..:
-
[QUOTE=Strategist;157089]Yaw kardeş burada trading'in kitabını yazmış adamlar işte toplantıda bilmem nerede çürüyorlar ya o moralimi o bozuyor. Benim en büyük hayalim bir gün bu işten o kadar çok para kazanmak ki artık işe gitmek zorunda olmamak.
Ama içimden bir ses çıkıyor "Bu işi Selçuklu ya da Sazan yapamadıysa sen kimsin otur oturduğun yerde hırbo..." diyor, işte o üzüyor beni. :( Yok mu arkadaşlar şu forumda iş yerine trade ederek malı götürmüş, sonra istifasını vermiş ve şimdi Miami'deki villasından trade eden biri, çıksın anlatsın, bize de cesaret versin. :..:[/QUOTE]
yoksa ilk ben olucam o :) emin adımlarla ilerliyorum ::::::::: bugun yarın miamideyim