Beyler bankada iş aramaktan vazgeçtim sisteme devam edip en yakın zamanda kendime banka alacağım ve ilk işim de üst yönetimi kovmak olacak :D
Printable View
Beyler bankada iş aramaktan vazgeçtim sisteme devam edip en yakın zamanda kendime banka alacağım ve ilk işim de üst yönetimi kovmak olacak :D
[QUOTE=Astatin;157102]TOKOBA hayırdır...Bugün iş güç yok yada sabah yarım kilo baklava yedin herhalde.. Hem sayfaları geriden takip etmiyosun hem bol bol mesaj yazıyorsun...[/QUOTE]
aradığı sistemi bulmuş olsa gerek, artık kafası rahat...
[QUOTE=VOBiX;157100]Bi de global traderlar var GÖKHANFINDIK gibi. Bu haftaya kadar Taylandda idi şimdi TOKYOdan yapıyor işlemleri.[/QUOTE]
Gökhan bu mesaja teşekkür etmedi neden acaba?? :)
Bana MAVİ yi bulun....:) EURUSD karı 100 pipse çıkınca onun şerefine Mavi havai fişekler atacağım boğazda...:)
[quote=enorton;157105]Gökhan bu mesaja teşekkür etmedi neden acaba?? :)[/quote]
meşguldur.....(TOKYO da)
Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce Ataşehirde bir trafik kazası yapmıştım, hatırlayanlar bilir... Az önce aynı kavşakta, aynı araca bu sefer yandan vuracaktım kıl payı durdum :D Bu nedir sizce dejavu mu, kader mi, yoksa bu bayan sürücü beni mi kolluyor :D
[quote=enorton;157108]Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce Ataşehirde bir trafik kazası yapmıştım, hatırlayanlar bilir... Az önce aynı kavşakta, aynı araca bu sefer yandan vuracaktım kıl payı durdum :D Bu nedir sizce dejavu mu, kader mi, yoksa bu bayan sürücü beni mi kolluyor :D[/quote]
sen bayan sürücüyü kolluyorsun bence..... :::
[quote=enorton;157104]aradığı sistemi bulmuş olsa gerek, artık kafası rahat...[/quote]
sende buldun herhalde ki iş aramaktan vazgeçmişin.vay uyanık seni :::
63300 kapatırız... Yontmabull devri biter Cilalıbear devri başlar
[QUOTE=enorton;157108]Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce Ataşehirde bir trafik kazası yapmıştım, hatırlayanlar bilir... Az önce aynı kavşakta, aynı araca bu sefer yandan vuracaktım kıl payı durdum :D Bu nedir sizce dejavu mu, kader mi, yoksa bu bayan sürücü beni mi kolluyor :D[/QUOTE]
Dikkat Dikkat : Ataşehir trafiğine çıkamdan önce enorton forumda mı yok mu diye kontrol edin forumda değilse trafiğe çıkmayın. Bir defa ile de bırakmıyormuş artık. Tadını aldı mı 7 ayda bir tekrarlıyor üstelik aynı araca .dng
[QUOTE=ttcetinkaya;157093]Aşağıdaki linke tıklayın.. Karşınıza küre çıkacak.. Bu küreye bakarak, iki basamaklı bir sayi düşünün.. örneğin; 34.. Onlar ve birler basamaklarındaki sayıları toplayın ve bu düşündüğünüz sayıdan çıkarın.. Örneğin : 34 ü aklınızda tuttunuz sonra 3+4=7, 34-7=27 şimdi bu sayınınn yanındaki sembole bakın ve bu sembolü aklınızda tutun.. Sonra sihirli küreye tıklayın..
Sembolunuz karşınızda.. inanılacak gibi değil...:)
:) çok güzelllllllllllll. ......... ...
[url]http://img20[/url]. imageshack. us/img20/ 5718/psychic2tl. swf
__,_._,___[/QUOTE]
yuaw
11-2=9
12-3=9
13-4=9
............
21-3=18
22-4=18
23-5=18
29-11=18
...........
31-4=27
34-7=27
...............
9-18-27................. vs vs bunnarın sonuclarına bak hep aynı herseferınde resimler değişerek devam edeyor :::
Dikkat etmek levazım ::: vopdada aynı oyunu oynayorlar
7 Ekimden beri fiyat yukarı giderken aşağı giden getiri eğrisi artık buralarda dip yapar mı? Ne dersin Asti?
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8571/adszta.jpg[/IMG]