-
[QUOTE=VOBiX;157112]Dikkat Dikkat : Ataşehir trafiğine çıkamdan önce enorton forumda mı yok mu diye kontrol edin forumda değilse trafiğe çıkmayın. Bir defa ile de bırakmıyormuş artık. Tadını aldı mı 7 ayda bir tekrarlıyor üstelik aynı araca .dng[/QUOTE]
Valla şok oldum hatta kadınla göz göze geldik, ben bastım gittim o oracıkta kaldı... Aynadan baktım ama gelmedi :) Herhalde şok geçirdi...
-
[QUOTE=SEYYAH;157110]sende buldun herhalde ki iş aramaktan vazgeçmişin.vay uyanık seni :::[/QUOTE]
Yok yaw dedim başvurayım şu halkbank sınavına, garanti iş maaşın yatar tıkır falan... Sonra düşündüm sabah kalk traş ol, takım elbise giy, kravat tak, kargalar kahvaltısını etmeden yola çıktı, milletin parası puluyla uğraş, orada yıllanmış artık kafayı yemiş bankacılarla ve müşterilerle cebelleş vs... Vazgeçtim vobla uğraşmak, foruma yazmak çok çok daha keyifli :D
-
dunden cortları 64100 den flatledıkten sonra 64550 den tekrar cort ettıydım onnarıda 63950 den flatledım ... flat ohh ne rahat :::
-
[quote=enorton;157114]7 Ekimden beri fiyat yukarı giderken aşağı giden getiri eğrisi artık buralarda dip yapar mı? Dersin Asti?
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8571/adszta.jpg[/IMG][/quote]
üüüşşş..umarım yapmıştır..bu ne patron amma çok sinyal vermiş bu yaw...:cool:
-
[QUOTE=fXci;157117]dunden cortları 64100 den flatledıkten sonra 64550 den tekrar cort ettıydım onnarıda 63950 den flatledım ... flat ohh ne rahat :::[/QUOTE]
Abi olmuyo ama böyle resmen dalga geçiyon ::: Astiyle biz neden bekliyoz dünden beri, tavuk mu bekliyoz :::
-
[QUOTE=fXci;157117]dunden cortları 64100 den flatledıkten sonra 64550 den tekrar cort ettıydım onnarıda 63950 den flatledım ... flat ohh ne rahat :::[/QUOTE]
ben zero işlem kısa devam ediyorum efikscim.. dönüş sinyali almadan kapatmam gayri ben bu kısaları..:::
-
[QUOTE=enorton;157116]Yok yaw dedim başvurayım şu halkbank sınavına, garanti iş maaşın yatar tıkır falan... Sonra düşündüm sabah kalk traş ol, takım elbise giy, kravat tak, kargalar kahvaltısını etmeden yola çıktı, milletin parası puluyla uğraş, orada yıllanmış artık kafayı yemiş bankacılarla ve müşterilerle cebelleş vs... Vazgeçtim vobla uğraşmak, foruma yazmak çok çok daha keyifli :D[/QUOTE]
düzenli bir iş herşeyden daha önemli..üstelik zamanla yükselebilirsin..üstelik halkbnk kamu bankası...
[B]en iyi para düzenli işin varsa hissededir...[/B]
-
[QUOTE=enorton;157104]aradığı sistemi bulmuş olsa gerek, artık kafası rahat...[/QUOTE]
Geçen yazdığım son iki yılda 200 bin puan getiren ssitemin bugünkü işlemelri
64875 AL
64150 SAT
64450 AL
64050 SAT
.dng
-
63100 sevıyesıne gelırse kazara felan ordan long olurum yoksam her yukarı fırsatta cort accaym tekrardan.....
şindilik flat gayri
-
[QUOTE=enorton;157114]7 Ekimden beri fiyat yukarı giderken aşağı giden getiri eğrisi artık buralarda dip yapar mı? Ne dersin Asti?
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8571/adszta.jpg[/IMG][/QUOTE]
bu sistem adamı yerden yere çarpar be enorton.. bunu mu kullanıyorsun sen..:confused:
-
[QUOTE=Astatin;157118]üüüşşş..umarım yapmıştır..bu ne patron amma çok sinyal vermiş bu yaw...:cool:[/QUOTE]
Evet yaw nasıl 60klık anlamadım ama getirisi güzel... %4500 getiri var... En kötü ayı mayıs 2007 5000 puan zararı var... başka büyük zarar yok...
-
[QUOTE=jerfin;157124]bu sistem adamı yerden yere çarpar be enorton.. bunu mu kullanıyorsun sen..:confused:[/QUOTE]
Yok jerfin kullanmıyorum henüz deneme aşamasındayım..