-
[quote=enorton;157119]Abi olmuyo ama böyle resmen dalga geçiyon ::: Astiyle biz neden bekliyoz dünden beri, tavuk mu bekliyoz :::[/quote]
ne dünü...5 gündür beeşşşş...iyi yapmışım ama..ortalama işlem hacmimle gitsem bir ton komisyonda vermiş ve hatta çarpılmışta olacaktım..en güzeli; hisistem:..:
-
Short'lar flat.
düşüş hızını beğenmedim. :cool:
az bi tepsin de, bi 250 puan daha atalım cebe.:)
az izleyelim.
-
habertürkü açın
Canlı yayında röportaj var vatandaşa nereye yatırım diye soruyorlar kadın ben altından yanayım ama eşim hisse senediyle ilgilendiği için ebn altın da desem hise senedi oluyor. Altın düşse de istikrarlı ama hisse senedi çok riskli özellikle bugün baya düşmüş diyor. Kocasıan söz geçiremiyor. Kocası da hisseci. Eşi de altın sepkülatif yükseliyor 1067 onsu gördü gevşiyor. diyor.
Yaşlı bir amcam da dövize yatırım yaparım [COLOR="Blue"]dövize her gün [B]zam[/B] geliyor[/COLOR] dedi.
-
spotta ortala desteğini kırdı...lelele
-
Ya bu FX de ne para var **, 1.4935-1.4895=0.0040, 0.0040*50=0.2 way beee..
ama birde tatlı yemenin acı *****sı var..:)
-
[QUOTE=VOBiX;157129]habertürkü açın[/QUOTE]
en iyi yatırım borsadır(!)..nasılsa kriz bitti..
gelin alın 6.40 dan garantiyi..
1.60 dan gelmiş...
şimdi artık nede olsa önümüzü görüyoruz..::::::
-
[quote=enorton;157116]Yok yaw dedim başvurayım şu halkbank sınavına, garanti iş maaşın yatar tıkır falan... Sonra düşündüm sabah kalk traş ol, takım elbise giy, kravat tak, kargalar kahvaltısını etmeden yola çıktı, milletin parası puluyla uğraş, orada yıllanmış artık kafayı yemiş bankacılarla ve müşterilerle cebelleş vs... Vazgeçtim vobla uğraşmak, foruma yazmak çok çok daha keyifli :D[/quote]
sermayen sağlamsa traşsız,kravatsız devam et derim enerton :)
ama kısıtlı sermaye ile bu iş benim diyenin yapabileceği iş değil o da ayrı..
-
[QUOTE=VOBiX;157129]habertürkü açın[/QUOTE]
tv izlemiyorum, gazete okumuyorum artıkın vobiksim.. çünkü hemen gözüm ister istemez finans haberlrine takılıyor.. ekonomi medyasından soyutladım kendimi gayri..:::
-
[QUOTE=VOBiX;157129]habertürkü açın
Canlı yayında röportaj var vatandaşa nereye yatırım diye soruyorlar kadın ben altından yanayım ama eşim hisse senediyle ilgilendiği için ebn altın da desem hise senedi oluyor. Altın düşse de istikrarlı ama hisse senedi çok riskli özellikle bugün baya düşmüş diyor. Kocasıan söz geçiremiyor. Kocası da hisseci. Eşi de altın sepkülatif yükseliyor 1067 onsu gördü gevşiyor. diyor.
Yaşlı bir amcam da dövize yatırım yaparım [COLOR="Blue"]dövize her gün [B]zam[/B] geliyor[/COLOR] dedi.[/QUOTE]
.dng.dng.dng
Almanyada sokaktaki insana sorsan dax kaç diye, ya da avro dolar paritesi kaç diye bön bön bakar... bizim millet ayaklı borsa... :)
-
[quote=YAVUZHAN;157133]sermayen sağlamsa traşsız,kravatsız devam et derim enerton :)
ama kısıtlı sermaye ile bu iş benim diyenin yapabileceği iş değil o da ayrı..[/quote]
yavız sence ne kadar bir sermayesi olmalı kişinin? yani VOB ta ne kadar bir sermaye ile işsiz bir şekilde ev geçindirilebilir?eşte çalışıyor varsayalım.
15 milyar?
20 milyar?
30 milyar?
kalkıpta 150/200 milyar demede.
evet soruma cvp ver.çabık çabık çabık :D
-
bir arkadaş anlattı...endeks 23000 lerdeyken aracı kurumunu aramış ya ben tüpraş alayım diye..aracı kurum uzmanı alalı bir tarzda yapma etme demiş aldırmamış...28000 ken aramış...ya zaten çıktı daha ne demiş...35000 ken aramış, saçmalamayın demiş adam resmen...geçen hafta aramış, GARAN çok güzel görünüyo, orta vadeli düşünebiliriz demiş uzmanı :)
-
[quote=enorton;157135].dng.dng.dng
Almanyada sokaktaki insana sorsan dax kaç diye, ya da avro dolar paritesi kaç diye bön bön bakar... bizim millet ayaklı borsa... :)[/quote]
Geçen gün eşimin alamandan bir misafiri vardı...elemana yawf sizin dax da ne oldu öle bea dedim...garipim öle kaldı :D:::