-
[QUOTE=SEYYAH;157136]yavız sence ne kadar bir sermayesi olmalı kişinin? yani VOB ta ne kadar bir sermaye ile işsiz bir şekilde ev geçindirilebilir?eşte çalışıyor varsayalım.
15 milyar?
20 milyar?
30 milyar?
kalkıpta 150/200 milyar demede.
evet soruma cvp ver.çabık çabık çabık :D[/QUOTE]
Aslında bence enaz 100 milyar gerekli kafa rahat olsun stres yapmasın diye...
-
[QUOTE=jerfin;157134]tv izlemiyorum, gazete okumuyorum artıkın vobiksim.. çünkü hemen gözüm ister istemez finans haberlrine takılıyor.. ekonomi medyasından soyutladım kendimi gayri..:::[/QUOTE]
Arada bakıp dünyadan haberdar olmak lazım en azından seans kapalıylen bak.
Ben de zaplarken gördüm müzik kanalalrı arasında dolaşıyorum.
-
aşağıdaki resme iyi bakınız detaylar seans sonu, ew sayımı değildir, fractali sakız yapanlara kapak niyetine bir çalışma
[IMG]http://i727.photobucket.com/albums/ww271/timepricepattern1/fractal1-1.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;157137]bir arkadaş anlattı...endeks 23000 lerdeyken aracı kurumunu aramış ya ben tüpraş alayım diye..aracı kurum uzmanı alalı bir tarzda yapma etme demiş aldırmamış...28000 ken aramış...ya zaten çıktı daha ne demiş...35000 ken aramış, saçmalamayın demiş adam resmen...geçen hafta aramış, GARAN çok güzel görünüyo, orta vadeli düşünebiliriz demiş uzmanı :)[/QUOTE]
hepsi böyle...
benim başıma 10 kere geldi...bakma bunların yat. uzman hikayesine..
-
[quote=enorton;157139]Aslında bence enaz 100 milyar gerekli kafa rahat olsun stres yapmasın diye...[/quote]
abicim kaç işsiz adamın elinde nakit 100 milyar var?
çemberi daraltıyorum o zaman.15-20 milyarla ev geçindirebilir misin?tüm sermayen bu kadar diyelim.
cvp ver çabık çabık çabık :..:
-
[quote=SEYYAH;157136]yavız sence ne kadar bir sermayesi olmalı kişinin? yani VOB ta ne kadar bir sermaye ile işsiz bir şekilde ev geçindirilebilir?eşte çalışıyor varsayalım.
15 milyar?
20 milyar?
30 milyar?
kalkıpta 150/200 milyar demede.
evet soruma cvp ver.çabık çabık çabık :D[/quote]
Maydanos olmuş gibi olcem emme... ev nerede.. ev sizinmi... SSKlımısınız... ::::::.kom
-
Beyler halkbankası ilanı da habertürke çıktı 250 kişi alınacakmış şuanda 200.000 başvuru olmuş... Hamdolsun...
-
-
bunlar hepsi böyle..
ekonomistler,yat. uzmanları ne işe yarar..mesela garantibnksı 1.60 dan 6.40 a geldi...
yahu kardeşim en azından insan 2.00-2.50 arası kanaat belirtir...orta vadeli alın der...
-
[quote=enorton;157145]Beyler halkbankası ilanı da habertürke çıktı 250 kişi alınacakmış şuanda 200.000 başvuru olmuş... Hamdolsun...[/quote]
1.250 idi 250 ye mi düşmüş?
-
herkes şortçu olmalı bir dalga daha olmalı
ama bugünlük bu kadar yeter gibi
gün sonu 64 üzerinde sistemleri ala geçiren bir kapanış ve
pazartesi bir eksi gapla tekrar satış ve
sonrasında tomurcuklar açar bence...
75 bin bizi bekliyor:)
-
Yarım saattir gözüm FDOW'da. O ne yaparsa milim milimine bizim VOB da takip ediyor. Taklitçi zihniyet çıktı ortaya yine. Sistemleri FDOW'da çalıştırıp VOB'a uygulasak daha iyi sonuç alırız herhalde...