fiyat ve apsd aynı anda düşüyor..
vobix hangi senaryodayız,rolümüz nedir,yoksa yine yeniden figuranmıyız :)
Printable View
fiyat ve apsd aynı anda düşüyor..
vobix hangi senaryodayız,rolümüz nedir,yoksa yine yeniden figuranmıyız :)
çok kısa oyun planım gayri
[IMG]http://i35.tinypic.com/15zi690.png[/IMG]
[QUOTE=SEYYAH;157159]kaç kişi doğru dürüst teknik analiz biliyor?
ben 1 dk grafla trade işine taktım kafayı emme onunla ilgilide tatminkar cvp gelmedi.
yani 1 dk grafla sistem ile günde 300 pıvan alınabiliyor mu alınamıyor mu? düzenli olarak.hergün 300 olmazda bazı gün 200 olur bazı gün 400.ben ortalama aldım 300 pıvanı? :::
sankim sen kullandın diye hatırlıyore fXci 1 dk sistem graf.hı????[/QUOTE]
artık Van munut bakmıyorum emme 5 -15 minut bakıyorum
[quote=SEYYAH;157159]kaç kişi doğru dürüst teknik analiz biliyor?
ben 1 dk grafla trade işine taktım kafayı emme onunla ilgilide tatminkar cvp gelmedi.
[COLOR=red]yani 1 dk grafla sistem ile günde 300 pıvan alınabiliyor mu alınamıyor mu? düzenli olarak.hergün 300 olmazda bazı gün 200 olur bazı gün 400.ben ortalama aldım 300 pıvanı?[/COLOR] :::
sankim sen kullandın diye hatırlıyore fXci 1 dk sistem graf.hı????[/quote]
Sistemle kazanacağın puan, öncelikle kullandığın sisteme bağlıdır, periyoda değil:D:D
[QUOTE=enorton;157145]Beyler halkbankası ilanı da habertürke çıktı 250 kişi alınacakmış şuanda 200.000 başvuru olmuş... Hamdolsun...[/QUOTE]
Ben hiç başvurmadım zaten. KAPa 1250 kişi diye açıklama gitti. işin kötüsü uzman ayrdımcılığını kazanamayna servis görevlisi görevini teklif ediyorlamrış. İki yıl önce bir arkadaşım böyle girmişti. Servis görevlisine girmeyene de banko görevlisi işini teklif ediyorlardır. Bu yüzden hiç kimsenin direkt banko görevlisi pozsiyonuna başvurup da gireceğini sanmam.
[QUOTE=abka;157147]bunlar hepsi böyle..
ekonomistler,yat. uzmanları ne işe yarar..mesela garantibnksı 1.60 dan 6.40 a geldi...
yahu kardeşim en azından insan 2.00-2.50 arası kanaat belirtir...orta vadeli alın der...[/QUOTE]
Aracı kurumalrda bazı birimelrin açılması için o birimde müdür müdür yardımcısı vs ünvanlarla eleman çalıştırılması gerekiyor. o kapasitede insan olmayınca en tecrübeli km varsa ona gel seni mdürü yapalım diyorlar işte.
[QUOTE=Astatin;157146]HUGE küskü on the road[/QUOTE]
Firstly break the 63,800
[QUOTE=SEYYAH;157159]kaç kişi doğru dürüst teknik analiz biliyor?
yani 1 dk grafla sistem ile günde 300 pıvan alınabiliyor mu alınamıyor mu? düzenli olarak.hergün 300 olmazda bazı gün 200 olur bazı gün 400.ben ortalama aldım 300 pıvanı? :::
sankim sen kullandın diye hatırlıyore fXci 1 dk sistem graf.hı????[/QUOTE]
zeyyah accuk flat kalmasını bilmen leazım .....bigun 100 pıvan alırsın devrisi gun 500 pıvan illa bugun 300 alcem dıye yırtınmaycan... grafa bakcan sana ne vaadediyo....
bugun -200 pıvan eksi olursun emme oburgun +700 .... önemli olan o -200 pıvanı nasıl yaptıvın... stratejine gore belirlediğin stoptan dolayı mı yoksam keyfen mi yaptın.... stratejinden dolayıyse zati kabullenmiştin gibi....gibiii.............
o yüzden zistemde neymiş daa yerim zistemini
[QUOTE=enorton;157151]200.000 kişi x 50 Tl = 10.000.000 TL helal olsun güzel para...[/QUOTE]
İşe alınacak elemanalrın maaşı hazır diyorsun yani...
[QUOTE=enorton;157155]Muhalefet partilerine mail atayım da bu işe el atsınlar yaw... Kpss para, kpds para, halkbankası sınav yapar para, yaw milletin zaten işi gücü yok nerden bulacak parayı? Devlet bankası neden para alıyor sınav için anlamadım... Özel bankalar bile almıyor... 50 TL çok yüksek bir kişinin sınav masrafı ne kadar olabilir ki??[/QUOTE]
bazıalrı parayı iade ediyor sınavı kazanamazsan
5 ekim de AL veren UV sistem 14.10 da SAT verdi ayrıca bu yükseliş trendinde de güzel destek oluşturan MOST göstergesi az önce kırıldı... Hayırlı olsun...
[QUOTE=mozkan;157141]aşağıdaki resme iyi bakınız detaylar seans sonu, ew sayımı değildir, fractali sakız yapanlara kapak niyetine bir çalışma
[IMG]http://i727.photobucket.com/albums/ww271/timepricepattern1/fractal1-1.png[/IMG][/QUOTE]
bu zigzaglı çıkışın hepsi geri alınmalı dimi sn.mozkan...lelele