şimdide apsd artıyor ama fiyat düşüşünü hızlandırdı ?
Printable View
şimdide apsd artıyor ama fiyat düşüşünü hızlandırdı ?
[QUOTE=YAVUZHAN;157199]şimdide apsd artıyor ama fiyat düşüşünü hızlandırdı ?[/QUOTE]
Bu kisacilar icin iyi birsey oluyor sanirim.
Yeni kisa pozisyonlar aciliyor olmali
[QUOTE=YAVUZHAN;157199]şimdide apsd artıyor ama fiyat düşüşünü hızlandırdı ?[/QUOTE]
Demekki hava bozulmaya başlamış.
Geçenki 63,800 desteğinin altına gelince yenia yılar ve tepkiye oynamak siteyen boğaların gelemsindne kaynaklandığını düşünüyorum.
16:15'de ABD'de önemli sanayi verileri açıklanacak... Haber piyasaya erken düşmezse o ana kadar bitkisel hayat bekliyorum...
Selam arkadaşlar,
Foreks hesabı açmayı düşünüyorum 1000$ lık bizdeki gibi 1e 10 kaldıraçla işlem yapabiliyor muyum? tavsiye edebileceğiniz güvenilir yabancı aracı kurum var mı?
[quote=boz ayı;157198]topic oradadır..isteyen okuyabilir....
boz ayı iddialı şort dediği için cezalıdır.....
iddia ediyorum...şelale geliyor.........:..:[/quote]
Adam hala kuzu taklidi yapıyor yaa...
lem zaten akıl yok,
ne yaparsan yap banane....kom.kom.kom
vay be 3 kere dolu yağdı ,3 kere elektrikler kesildi.
ama piyasa yapıcı 1000 puanı cebime koydu.
bugunluk yeter.
[quote=Strategist;157197]Böyle saçma grafik formasyonu görmedim. Congestion bölgesinden breakout yapmışsın, ya düşersin, ya da hareket fake'dir, tekrar çıkarsın. Böyle birazcık düşüp de orada beklediğine uzun zamandır şahit olmamıştım, 875'den short girmiş biri olarak habire içimden küfretmekteyim... :..:[/quote]
dostum uzun kırmızı tek barda 2000-3000 puanlık bir satış beklemiyorsundur umarım satıcıların karşısında güçlü alıcılarında oldugu alçalan takoz biçiminde 2-3 günlük süreçte 2000 puanlık bir realize daha mantıklı gibi duruyor bence :)
[quote=küçük_k;156877]1/4 şorteeee
kuzunun dönüşü şerefine....
kökü gitse helal olsun... zamanında az ekmeğini yemedik...
kuzunun 63333 dediği yer kanal desteği.. az altında 62700 de esas destek var... gel gülüm gel... 62700 deyim..[/quote]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon1.gif[/IMG]
kuzu... nerdesin... karı alıp tüysek mi?
kuzu geldi yüzümüz güldü.. sağolasın varolasın kuzu...
malları dehledim... paraları sayıyorum.. 1 bana 2 kuzuya .. 2 bana 5 kuzuya...
[quote=küçük_k;157207][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon1.gif[/IMG]
kuzu... nerdesin... karı alıp tüysek mi?
kuzu geldi yüzümüz güldü.. sağolasın varolasın kuzu...
malları dehledim... paraları sayıyorum.. 1 bana 2 kuzuya .. 2 bana 5 kuzuya...[/quote]
ba ba ba
bunun da nicki küçük e idi...
kapanan forumda kuzu milleti yaktığında,
kuzun arkasından atıp tutuyodu...
seni gidi seni...
hi ho ho
sevdim bu forumu
kazım hoş geldin.. evet küçük_e idi gizli değil zaten..
[QUOTE=htkemal;157203]Selam arkadaşlar,
Foreks hesabı açmayı düşünüyorum 1000$ lık bizdeki gibi 1e 10 kaldıraçla işlem yapabiliyor muyum? tavsiye edebileceğiniz güvenilir yabancı aracı kurum var mı?[/QUOTE]
ODL baya denetime tabi tutuluyor iyi olabilir. Foeks hesabında kaldıracı kendiniz ayarlarsınız 1e 400e kadar çıkıyor sanırım. alıp satacağınız miktara bağlı değişir. Önce demo hesap açıp işleyişi öğrenemniz daha iyi olur.