300 puvan için kıpraşmaya değmez efikscim... aşağı trend başladı... trenden bi inince bindirmiyorlar geri..üüü
Printable View
300 puvan için kıpraşmaya değmez efikscim... aşağı trend başladı... trenden bi inince bindirmiyorlar geri..üüü
[quote=sazan;157232]Nassıl yani, Riddink günlüklerini sevmedin mi ?[/quote]
Mr. Spak?üüüüüüüüüüüü be be be ben ben... bilim kurfu dizilerinin ilk klişe (mantık küpü uzaylı) kahramanı be ben benüüüüüü
dow buradan teper büyük ihtimal.. ama yinede bozmayacağım shortlarımı..
[QUOTE=jerfin;157236]300 puvan için kıpraşmaya değmez efikscim... aşağı trend başladı... trenden bi inince bindirmiyorlar geri..üüü[/QUOTE]
yemişim trendi gayri 2000 pıvan karı almısım trendmi takarım jerpfin...
300 pıvan azmı 2300 olur ıste aaskama... eyle otur dur yok artık eskı gunnerıme donuyorum...zistem olayı benı bozdu hareket zitilim bu benım :::
[QUOTE=jerfin;157236]300 puvan için kıpraşmaya değmez efikscim... aşağı trend başladı... trenden bi inince bindirmiyorlar geri..üüü[/QUOTE]
Spot 100 ü yine ne yapıp edip 50000 üstünde kapatacaklar gibime geliyor...
[quote=enorton;157235]Yok abi sen Leonard Nimoy u saymadın diye küsdü o :)[/quote]
Yahu bu adam oynadığı rol icabı saf mantık adamı değilmi (no emotions).
Asti de onu kendine rol model aldıysa, üzülemez , küsemez.:..:
graflar max 64.300 e teper, daha üstü sıkar biraz diyor..:..:
[QUOTE=fXci;157239]yemişim trendi gayri 2000 pıvan karı almısım trendmi takarım jerpfin...
300 pıvan azmı 2300 olur ıste aaskama... eyle otur dur yok artık eskı gunnerıme donuyorum...zistem olayı benı bozdu hareket zitilim bu benım :::[/QUOTE]
zistem benide bozuyor efiksim.. zisteme uymuyorum, graflara bakıyorum.. yemişim zistemi..:o:o:::
kuzu para sayma işi bitmedi mi.. vetan evlatları bi işaret bekliyorrr
burdan longa almam shortta ... yaslanırım arkhama eyle izlerim ... bıçavımı bilerim jilet gibin oldummu hazırım dimektir...
[QUOTE=enorton;157240]Spot 100 ü yine ne yapıp edip 50000 üstünde kapatacaklar gibime geliyor...[/QUOTE]
evet kapatır.. dow'da yine 10.000 üstü kapatır.. bir yandan dürtüyorlar kısaların yarısını olsun kapat diye emme kararsızım..:o
Bu gece dow 6400 kapatır :D ben geceye de short...