çok pis verecekler arkasından yet,işilmeyecek.. 15 dakıkalıklardaki 3 üncü pu da badem oldu..tıpkı yükselişte nu ların badem olması gibi
Printable View
çok pis verecekler arkasından yet,işilmeyecek.. 15 dakıkalıklardaki 3 üncü pu da badem oldu..tıpkı yükselişte nu ların badem olması gibi
bugün 17.35 de bitiyor seans, ona göre ayarlayın kendinizi
[QUOTE=Astatin;157248]çok pis verecekler arkasından yet,işilmeyecek.. 15 dakıkalıklardaki 3 üncü pu da badem oldu..tıpkı yükselişte nu ların badem olması gibi[/QUOTE]
versinler versinler.. daha yarım saatimiz var bekliyoruz..:::
[quote=jerfin;157249]bugün 17.35 de bitiyor seans, ona göre ayarlayın kendinizi[/quote]
bugünmü başlıyor 17:35 tarifesi ?
ben pazartesi başlarız diyordum..
e o zaman 63 bine doğru kaykılmak için daha vakit varmış :::
ehihihihiii gücü yetmedi 50.000 kapatmaya..::::::
[QUOTE=YAVUZHAN;157251]bugünmü başlıyor 17:35 tarifesi ?
ben pazartesi başlarız diyordum..
e o zaman 63 bine doğru kaykılmak için daha vakit varmış :::[/QUOTE]
onun için uyardım ya hemen kapatmayın pozlarınızı diye... pazartesi imkb başlıyor.. vob bugünden başlayacak...
63500 den flat..çok çoşku var..
[quote=Astatin;157248]çok pis verecekler arkasından yet,işilmeyecek.. 15 dakıkalıklardaki 3 üncü pu da badem oldu..tıpkı yükselişte nu ların badem olması gibi[/quote]
Şortcuların kralı Fordçu Astatin :..: abi be ben ne foruma girsem seni şort görüyom ama geçen sanırım flatingendin.
[QUOTE=jerfin;157246]evet kapatır.. dow'da yine 10.000 üstü kapatır.. bir yandan dürtüyorlar kısaların yarısını olsun kapat diye emme kararsızım..:o[/QUOTE]
Bizimki kapatamadı darısı dowun başına :..:
jani'nin hedefine geldik.. tebrikler guzum..+.
[QUOTE=jerfin;157249]bugün 17.35 de bitiyor seans, ona göre ayarlayın kendinizi[/QUOTE]
Unutmuştum valla :::
[quote=fikrisent;157255]Şortcuların kralı Fordçu Astatin :..: abi be ben ne foruma girsem seni şort görüyom ama geçen sanırım flatingendin.[/quote]
:):::::: sistem al verirse ben en iyi ihtimal flat olurum..sistemin satlarına kesin uyarım...long pozda 300 puan görünce karı hemen kapatırım..longd zararı çok erken şortta ise sadece erken keserim..:::::: tepe diyarlarındayız fikrim sentim...büyük küskü operasyonunda şortta olmak lazım.dng