tepe ve dip avcılarından sonra tepki avcıları da aramızda :)
Printable View
tepe ve dip avcılarından sonra tepki avcıları da aramızda :)
boz ayı hafta sonuna şort........
esas yıkım haftaya.......
65.200 tepedir.....geçilmez bence...
[QUOTE=Astatin;157259]:):::::: sistem al verirse ben en iyi ihtimal flat olurum..sistemin satlarına kesin uyarım...long pozda 300 puan görünce karı hemen kapatırım..longd zararı çok erken şortta ise sadece erken keserim..:::::: tepe diyarlarındayız fikrim sentim...büyük küskü operasyonunda şortta olmak lazım.dng[/QUOTE]
Abi eylül 2008 deki gibi 10.000 puanlık düşüş olsun istiyorum çok şey mi istiyorum :::
633xx hedefine devam (kapatacağım manasında değil, sabah bugünkü kapanış tahminim olarak telaffuz ettiğim rakkam olduğundan..yoksa şort tabiki şort bir tanem..geceyede şort, haftayada şort :)
[B]kanımca 10.000 etrafında dow bir süre dönecek[/B]...epey kişi yükselişe inanmalı..sonra şelale...
[quote=jerfin;157257]jani'nin hedefine geldik.. tebrikler guzum..+.[/quote]
valla bendende bi bravo süperdi
[QUOTE=Astatin;157263]633xx hedefine devam (kapatacağım manasında değil, sabah bugünkü kapanış tahminim olarak telaffuz ettiğim rakkam olduğundan..yoksa şort tabiki şort bir tanem..geceyede şort, haftayada şort :)[/QUOTE]
Selçuklu abi nerde yaw... Dün gece onca boğa fotoğrafı koymuştu yazık oldu heyvanlara :)
tepki 63.850 ye kadar olabilir........
boz ayı ballı para sever....
[QUOTE=tırtıl;157265]valla bendende bi bravo süperdi[/QUOTE]
dedim sana dimi.. guzu foruma döndüğünde bil ki düşüş başlayacaktır diye..:::
[quote=sazan;157241]Yahu bu adam oynadığı rol icabı saf mantık adamı değilmi (no emotions).
Asti de onu kendine rol model aldıysa, üzülemez , küsemez.:..:[/quote]
üwwww mr. spakı saymadın aralarında..üwwww
633xx olan tahminimin 633 ünü atıyorum... xxx olarak revize ediyorum..misal 975 kapasın doğrudan...:)...ancak son 5 dakika son bir eviyon daha yapabilir artı eksi 50 puan kadar
bu hareketin kesin geri dönüş degil sadece bir ara düzeltme oldugunu düşünüyorum yukarı hareketin çarşambadan itibaren aynı sertlikle devam edecegini zannediyorum bence net biçimde boga piyasasındayız