shortlar dikkat etmelidir...:rolleyes:
Printable View
shortlar dikkat etmelidir...:rolleyes:
dünkü MB faiz kararını nasıl kaçırdık.. hiçkimse de topiğe yazmadı bunu..:(:)))
[quote=jerfin;253498]dünkü MB faiz kararını nasıl kaçırdık.. hiçkimse de topiğe yazmadı bunu..:(:)))[/quote]
yaw kim takar mb'yi Allasen :..::..::..:
günaydın,iyi seanslar !
[QUOTE=unlimitted;253499]yaw kim takar mb'yi Allasen :..::..::..:[/QUOTE]
dünkü güçlü duruşumuz nedendi dersin ?:..:
güniçi işlem yapan trader önemli verileri mutlaka takip etmeli..:cool:
[quote=jerfin;253502]dünkü güçlü duruşumuz nedendi dersin ?:..:
güniçi işlem yapan trader önemli verileri mutlaka takip etmeli..:cool:[/quote]
mb'den mi sanıyorsun... :..::..:
€/JPY long. 112,418
stop: 112,17
TP: ver günlük haracı da bırakayım yakanı. :::
o neydi öyle 375 puanlık çubuk sabahın köründe :)
[quote=unlimitted;253497]shortlar dikkat etmelidir...:rolleyes:[/quote]
umarım işe yaramıştır [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon11.gif[/IMG]
ZIFLD niyetleri bozuk bunlarin kitleyecekler
[quote=YAVUZHAN;253507]o neydi öyle 375 puanlık çubuk sabahın köründe :)[/quote]
benim göstergelerin değerini 200 milyon dolardan 500 milyon dolara çıkarmaya uğraşıyorlar patron olay bu :D:D
[quote=unlimitted;253508]umarım işe yaramıştır [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon11.gif[/IMG][/quote]
yazılarınızı yeni takip ediyorum...voba yeni başladım:)sistemle mi histemle mı trade ediyorsunuz...sizin gibi üstadlar sayesinde umarım ben de kazanacağım vob da....:)))
rapunzel saçları yukarı dikti bakalım..
şip-şak biraz daha geriden geliyor ve 275 in üstünde hızlanabilir onun dönüşü..
400 üstünde kalabilmek senkron bir long sinyali üretebilir..
kademeler arada hormonlanıyor ama silinen emir çok..
[quote=ATHLON;253511]yazılarınızı yeni takip ediyorum...voba yeni başladım:)sistemle mi histemle mı trade ediyorsunuz...sizin gibi üstadlar sayesinde umarım ben de kazanacağım vob da....:)))[/quote]
eferin çocuum.
başkasının dedikleri ile bu iş oluyor zaten.
imzama bakarsan orada da göreceksin.
:..::..:
allah müstakını vermesin. ben 900e geldiğinde göstergeler toparlayacak demiyor adaş gümletecekler diyor yazaydım görürdüm ben senin 72,125 longları stoplamanı izlerdim. :..::..:
Günlük göstergeler alda hemde kuvvetli al bölgesinde pek asa salacaklarına ihtimal vermiyorum
salsalarda geri dönüş yapacaktır
Birde bugün dow futurelerinin son günü oradaki pala longda ise öyle görünyo
dünkü kapanışa bakarsak bu gün alım yönü ağır basabilir.
Bu arada 60 dklıklar dün sata geçmişti ama zayıf sat bölgesinde heran yukarı dönebilme ihtimali kuvvetli.
[quote=YAVUZHAN;253513][B]rapunzel saçları yukarı dikti bakalım[/B]..
şip-şak biraz daha geriden geliyor ve 275 in üstünde hızlanabilir onun dönüşü..
400 üstünde kalabilmek senkron bir long sinyali üretebilir..
kademeler arada hormonlanıyor ama silinen emir çok..[/quote]
jöle kullanıyor olmasın ::::::
tamam sustum :p
[quote=ATHLON;253511]yazılarınızı yeni takip ediyorum...voba yeni başladım:)sistemle mi histemle mı trade ediyorsunuz...sizin gibi üstadlar sayesinde umarım ben de kazanacağım vob da....:)))[/quote]
ben de sizin yazılarınızı yeni takip etmeye başladım,::: zaten yeni yazmaya başladığınız için aksi de düşünülemezdi.:..: peki ya siz sistemle mi histemle mi trade eden üstadları takip ediyorsunuz:p sizin gibi üstadlar ve üstadları takip eden üstadlar sayesinde ben de trilyoner olacağım vob'da..:..: bir histem bir insan, bir sistem bir insan, bir sistem+bir histem=3 insan desem acaba dorğu mu olur:p benim yazılarımı yeni takip etmeye başlayacak yeni arkadaşların sorularını da merak ediyorum..:::::::::.dng.lelele.leleleulem athlopatro Allah da seni güldürsün...
hoşgeldiniz...
unli'yi takip etmeyin,:p,beni takip edin,:D
öz üstad benim,:..:,taklitlerimden kaçının,:..:,
en itibarlısı benim,:):D
ekranı bile takip etmeyin,beni edin...:..::..:
[quote=saraylı;253523]hoşgeldiniz...
unli'yi takip etmeyin,:p,beni takip edin,:D
öz üstad benim,:..:,taklitlerimden kaçının,:..:,
en itibarlısı benim,:):D
ekranı bile takip etmeyin,beni edin...:..::..:[/quote]
melaba amca, kanım size çok ısındı..sizi takip edebiilir miyim:D:D...sonra kendi başıma yaptığım işlemelrden zarar edince size saldırabilir miyim:D:D
aaah bu yeni!!!:D üyeler
pivot........72.100
ema55......72.121
[quote=Astatin;253524]melaba amca, kanım size çok ısındı..sizi takip edebiilir miyim:D:D...sonra kendi başıma yaptığım işlemelrden zarar edince size saldırabilir miyim:D:D
aaah bu yeni!!!:D üyeler[/quote]
evet ,fakat eksik:
hatta benim yaptığım karlı işlemlerden sonra,haber vermedi diye, bana saldırabilir,:D
:p
yaptığım zararlı işlemlerden sonra da ,bu ne biçim üstad lan diye,sevinebilirsiniz...:..::p
[quote=unlimitted;253518]jöle kullanıyor olmasın ::::::
tamam sustum :p[/quote]
hem jöle hem fön kullanmış patron :::
[quote=ordi;253365]sadece agaya beleş diyorsun yok öyle:::
yarın 71650 beklentim ona göre:..:
[B]sistemin anahtarı please[/B]:)[/quote]
sesim geliyormu?:rolleyes:
sistem anhtarı kargoya verildi mi?:..:
112,418 longlarım 10 dakikada 35 pip kar gördü.
almadım.
5 dakka sonra eksiye geçti.
kapatmadım.
nooluyo lem bana....kom
bugün işte olduğum için pek aranızda olamıyacağım ama yer yer takip ederim
iyi seanslar dilerim
73200-400 aralığını bekliyorum öğleden önce.kapanışa da 74xxx lü rakam gider dedim.Üzeri gaymaklı.ohhhhhh.suyundan da goy.
patron 300 den 075 e dönüş onaylanmadı benim göstergede..
dün kapanışa yakın görülen 71550 ve bugünkü 71650 en düşüğünde yüksek dipler yaptı gösterge..
rapunzel ve şip-şak tan onay bekliyorum sadece long için..
[QUOTE=hpy;253532]73200-400 aralığını bekliyorum öğleden önce.kapanışa da 74xxx lü rakam gider dedim.Üzeri gaymaklı.ohhhhhh.suyundan da goy.[/QUOTE]
neettin hpy patron.. :eek: 275 den shortladım ben.. üüwwwüüü
çıkmayalım 74.000'e, 69.000'e inelim please..:o:)))
[quote=hpy;253532]73200-400 aralığını bekliyorum öğleden önce.kapanışa da 74xxx lü rakam gider dedim.Üzeri gaymaklı.ohhhhhh.suyundan da goy.[/quote]
hemide öğleden önce :)))
[quote=YAVUZHAN;253533]patron 300 den 075 e dönüş onaylanmadı benim göstergede..
dün kapanışa yakın görülen 71550 ve bugünkü 71650 en düşüğünde yüksek dipler yaptı gösterge..
rapunzel ve şip-şak tan onay bekliyorum sadece long için..[/quote]
şş tezgahımın önünü kapatıyon patron, az kenara çekil benim göstergeler satışta şu anda 300 milyon dolara ::: :D
€/¥ 112,419'a yani 0,001 pip kara otomatik stop koydum.
patlatırlarsa da sıfır zararla hatta karla patlayacak. .boks.
asti hocam 15 lik şort mu sizde yoksa al geldimi :confused: bi sakıcası yok demi :)
[quote=YAVUZHAN;253537]hemide öğleden önce :)))[/quote]
Öğleden sonra okuldayım,karne dağıtacam.Adrenalin olmuyor izleyemeyince.Öğleden önce yapsalar olma mı üüü
[quote=jerfin;253536]neettin hpy patron.. :eek: 275 den shortladım ben.. üüwwwüüü
çıkmayalım 74.000'e, 69.000'e inelim please..:o:)))[/quote]
Jerfin üstad, melaba. Sizi de takip etmeye başladım haberiniz olsun:D
[quote=ordi;253529]sesim geliyormu?:rolleyes:
sistem anhtarı kargoya verildi mi?:..:[/quote]
yok gelmiyy duyamıyorum patron bilgisayarın hoparlörü kapalı :D
[quote=hpy;253541]Öğleden sonra okuldayım, karne dağıtacam.[/quote]
hocam burdaki stresi çocukların karnesine yatsıma gözünü sevem
[QUOTE=Astatin;253542]Jersin üstad, melaba. Sizi de takip etmeye başladım haberiniz olsun:D[/QUOTE]
Batırım Uzmanı size hizmet etmekten onur duyar efendim..:D:D
[quote=unlimitted;253538]şş tezgahımın önünü kapatıyon patron, az kenara çekil benim göstergeler satışta şu anda 300 milyon dolara ::: :D[/quote]
patron 72 bin altına sarkmayıda onaylamadı ve 3.yüksek dibi yaptı benim gösterge .boks.
yeni en düşük görürsek otomatik pilotla kısalıcam artık..
[quote=a.kaya;253540]asti hocam 15 lik şort mu sizde yoksa al geldimi :confused: bi sakıcası yok demi :)[/quote]
al gelmedi..kal geldi..dübeş attım yek geldi...5000 tl lik çek geldi.:D:D satta hala...amma sen benim sisteme bakma, çok slowdur, her psikoloji kaldırmaz:D
750 altı kalışlarda 475 ilk destek..bence..