-
[quote=seagate;421302]yıL sonu bangalar mevduat kaçmasın bilançolar şık olsun mevduatlarımız parıldasın diye belki mevduat faizlerini düşürmüyolar... ocak girince görecez anyayı konyayı mevduatcılar olarak sıkıntılı bir yıl bizi bekliyir..
paranın tek adresi B.U.Y.
92 GÜN ÜZERİ 500.000 VE ÜZERİ PARADA MEVDUAT FAİZ 7,25 ŞAKA GİBİ[/quote]
Şımarık çocuk gibi oldular, sana verirken kaşıkla, kendi alırken kepçeyle..
-
bENde business kart var
aylık faizi %5.25 gibi bişey 7-8 ile mevduatı aliyir %60 la veriyir
RaLLyENSYNC...
-
pUHAHAHA almanya 0,41 faizle 5 yıl borçlanmaya 2 kat talep gelmiş
üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
7 faize ağlarken :) iyi oldu kapak
-
[quote=seagate;421302]yıl sonu bangalar mevduat kaçmasın bilançolar şık olsun mevduatlarımız parıldasın diye belki mevduat faizlerini düşürmüyolar... Ocak girince görecez anyayı konyayı mevduatcılar olarak sıkıntılı bir yıl bizi bekliyir..
Paranın tek adresi b.u.y.
92 gün üzeri 500.000 ve üzeri parada mevduat faiz 7,25 şaka gibi[/quote]
faiz haram patron :) :) :)
sen buy ol en iyisi . . .
-
[quote=gnome;421306]faiz haram patron :) :) :)
sen buy ol en iyisi . . .[/quote]
ahahahaha
güzelmiş
şu ki buy yapınca banka hissesi alıyon üwww iyiki faiz haram haa :) tüm türkiye ekonomisi sıcak para faiz üzerine inşaatlar hep faizle kredi daa nossun
kombassan alalım desen bi baksan bi dünya kredi kullanmış :) vatandaş vermiş alamammış ha o zaman kaybedince helal galiba
-
Obo çalışmaz piyasa yükselirse bu yarı yol obosu olur . 87.150 den beri yükseliyoruz.
91000-87150=3850 puan yükseldi. Cuma dan beri. Yukarı giderse 93-95 arasına yükselebilir.
87.600 lerde ya da 88.200 lerde alım dedik . Dün 90.125 altı sat dedik. üstü tekrar al dedik. Bugün çıtır yaptık 125 alıp - 500 sattık . şu anda flat ama 90.600 üstüne çıkarsa tuzak ihtimalini de gözönüne almakla beraber alırım .
-
Yalnız şunu da hesaba katmak lazım . Dünkü düşüş (a), bugünkü 90.575 e çıkış b nin (a) sı , 90.150 ye düşüş b nin ( b ) si ve şu anda da b nin (c) si oluşuyor olabilir . Dikkatli olmak lazım .
90.800-850 ye kadar bu tehlike maalesef var . En garanti alım yeri 91.000 üstü .
-
88800 altı günlük kapanış çok şık olur..şimdilik
-
-
vob yarışma var bugün trade ettim 100 bin tl ile
vay arkadaş sabah beri :)
Bugünkü toplam kar: 19.975,00 TL
-
gözlerim ağrıdı yaw :) accık flatledim dinleneyim :D 100.000 puanda oynasa sağlıktan öenmli deel
-
GOLD GRAŞŞŞŞladı
sabah bankada gız altın al dedi
al dedim görürsün çöküşü :D
Mutluyum gold çöktü HaKLI çıktımm
cep telefonuna mesaj yazdım -3 Muhahahahah ne zevkli ne zevkli
-
[quote=seagate;421314]vob yarışma var bugün trade ettim 100 bin tl ile
vay arkadaş sabah beri :)
Bugünkü toplam kar: 19.975,00 TL[/quote]
forex yarışmalarında da über karlar yazıyolar hep.Hiç anlayamamışımdır nasıl coşuyolar o kdr :D ha anlasam zaten yatın üzerinde güneşleniyo olurdum o da ayrı mesele .lelele
-
long yaptım sonra cörtlediydim tepeden bu düşüşte full longa geçirdim cörtleri du bakalım :D
-
Kombassan holding tavana kitli yuh arkadaş...
-
ula pelavenk..şuvan hala sakinim ,ama her an çıldırabulurum..annadın sen..
-
Tüm dünyaya para saçıyolar griz neymiş Griz altında griz iranda... GOLD GRAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Batan ülkelerin borcu silinir borç verilir gel vatandaş gell
-
[quote=Astatin;421313]Yes we crash[/quote]
abi selçuklu üstadın
grafiko olsa ordan cörtlesek 110.000 den sıfıra gadar graşalım o zaman :) üwww çok şeymi istiyok
-
aha dolar tl vobda ilk kez alım geldi milli oldum pehhh sonuna gadar LONG :)
tüü nazar değdi gene verdüler *********
GolD graŞmaya devam 1600 lere yelken :)
-
şayet 90100 üstüne atarsa ,hızlı alımı,desert rose dinleyerek izleyecem..söölemesi ayıp konserdeydim de geçen gün..hala etkisindeyim...
-
Şerefsizin garezi banaymış, flatledim manyak hareketlerine son verdi..tövbe tövbe
-
hala tutuorum pelaaaa...."if ı ever lose my faith to uuu"
-
abi böyle düzen mi olur batan ülkenin borçları silinebilir :) graş bunun neresinde graş borç verene pehhh :)
RaLLy EnsYNC...
-
desert roooseeee eleyyyleleyyyyy...ammmmannnn ammmannn ammmannnn...
-
[quote=ATHLON;421330]desert roooseeee eleyyyleleyyyyy...ammmmannnn ammmannn ammmannnn...[/quote]
Bugünkü toplam kar: 21.400,00 TL
:) GeL vatandaş voba gel günde 20 bin karr vay aanasını :) gerçek olaydı -10 idi
-
abiler...pozisyonel de görmuyorum ama ne biliim ööle işte....)
-
-
300 üstünde de volna dinnicem dj smash ten..söölemesi ayıp geçen hafta da onu dinnediydim sharm el sheikh te..
-
[quote=ATHLON;421334]300 üstünde de volna dinnicem dj smash ten..söölemesi ayıp geçen hafta da onu dinnediydim sharm el sheikh te..[/quote]
:D löküs yaşam böyle bişi dimeh :..:
-
[quote=flexy;421335]:D löküs yaşam böyle bişi dimeh :..:[/quote]
yok be hacı..gayet uygun fiyatla gittik...dalışlar,otel ,uçak,1000dolares..
yannız moscow never sleeps çaldığında yanımda kime sarıldığımı hatırlamıorum dinnerken..:))maçta gol anında herkeşin içiçe girdiği bi ortamdı..tek farkı ,gol anı max.10 sanıye sürerken bunun süresinin az biraz fazla olması tabüü...))
-
[quote=gnome;421281]asti patron cuma ya kadar yatay çarpma piyasası ya da bugünkü gibi 800-1000 puanlık vur kaç piyasası olabilir . Babacan bir trend başlayacağını sanmıyorum . 90.125 civarından fazla uzaklaşamayacaktır , kaderi bu şerronun . Dikkat ederseniz kapanışı yine 90.125 e yaklaşarak kapattı . Birgün uzak kalsa ertesi gün yanaşır :)[/quote]
[quote=gnome;421285]ındik düz çizgi halinde .
No macera . Yatay ve çarpma testere piyasası . Düz çizgi halinden çıkana kadar ufak lotlarla işlem ya da no işlem . Ne zamana kadar cuma'ya . . .
Cuma ve pazartesi verdiğini geri alıyor . Artı komisyon paraları bize kalıyor :)
lakin illa işlem yapacaksanız 90.125 altı-üstü yapın , kar varsa da alın çıkın .[/quote]
[quote=gnome;421293]90.125 geçtiği anda long açıldı . 90.500 kapandı . Flatingo . Daha yukarı gitmesi muhtemel ama 90.500 - 91.000 arası mayınlı bölge üstüne çıkması lazım . Strese hiç gerek yok .
Oooo hergün 10 kontrato ile 300-400 puan alsan altı ay sonra ihya olursun zaten .
Piyasa ile meydan muharebesi yapamayız , kora kor oynayamayız ki bizi çiğ çiğ yer ; bundan mütevellit defansa çekilip kontra ataklar ile gol arayacağız , aramalıyız (bence tabii ki) .
Vur-kaç (zaten tam erekeklere uygun bir strateji :))[/quote]
kişi 90.125 altı-üstü yapsaydı ve 300-400 puana fit olsaydı
sabah yukarı çıkışta 300-400 , öğleden sonra düşüşte 300-400 puanı cebe indirmiş olacaktı .
Yukarı her gidişte ralli süsü verip düşüyor , aşağıda da graş havası çalıp çıkıyor ve nihayetinde gelip 90.125 çevresine yerleşiyor . Niye ? Because kaderi bu .
Akşamki çıkışı saymıyorum orada da 200 puan kar var :)
-
[quote=ATHLON;421336]yok be hacı..gayet uygun fiyatla gittik...dalışlar,otel ,uçak,1000dolares..
yannız moscow never sleeps çaldığında yanımda kime sarıldığımı hatırlamıorum dinnerken..:))maçta gol anında herkeşin içiçe girdiği bi ortamdı..tek farkı ,gol anı max.10 sanıye sürerken bunun süresinin az biraz fazla olması tabüü...))[/quote]
Süper paket yapmışlar gerçekten..sana özel fiyat mı yoksam umumi mi?Gözümün önüne bi anda cıbıllar geldi :..:
-
Herksin çok iyi bildiğine eminim ama yine de naçizane bir öneri ekran başında değilseniz cep telefonu internet üzerinden asla işlem yapmayınız .
Uzun zaman önce yaşadığım acı bir tecrübeden sonra bugün öğlen 90.525 den long olmuştum . Daha sonra dışarı çıkmak zorunda kaldım tlf dan takip ettim . Bir ara bir baktım 90.375 . 90.500 altına indiği için short açmam gerektiğini düşünerekhemen tlf dan longun iki katı short girdim .
Biraz sonra yine baktım 90.075 keyiflendim ama bir saniye sürdü poz sayısına bakınca epsinin long olduğunu gördüm ve içimi derin bir acı kapladı :) ikinci girdiğim emri short yerine long girmişim yanlışlıkla . Hemen flatledim ve başka işlem yapmadım neye yarar sabahki karı geri verdik enayice
ÜWWWW Kİ NE ÜWWWWWWWWWW
-
[quote=gnome;421341]Herksin çok iyi bildiğine eminim ama yine de naçizane bir öneri ekran başında değilseniz cep telefonu internet üzerinden asla işlem yapmayınız .
Uzun zaman önce yaşadığım acı bir tecrübeden sonra bugün öğlen 90.525 den long olmuştum . Daha sonra dışarı çıkmak zorunda kaldım tlf dan takip ettim . Bir ara bir baktım 90.375 . 90.500 altına indiği için short açmam gerektiğini düşünerekhemen tlf dan longun iki katı short girdim .
Biraz sonra yine baktım 90.075 keyiflendim ama bir saniye sürdü poz sayısına bakınca epsinin long olduğunu gördüm ve içimi derin bir acı kapladı :) ikinci girdiğim emri short yerine long girmişim yanlışlıkla . Hemen flatledim ve başka işlem yapmadım neye yarar sabahki karı geri verdik enayice
ÜWWWW Kİ NE ÜWWWWWWWWWW[/quote]
Direk bilgisayardan işlem yaparken bile bikaç defa emir iletildi dediği halde gitmediği olmuştu.İşlem yaptıktan sonra iletildi dese bile kontrol ediyorum artık.O acıyı bilirim :)
-
şimdi bu iyi bir örnek .
çizgi düz iken yatay piyasa diyoruz ama üç döngüden birine trend gelme ihtimali oluyor . Tabii bu o piyasanın kendi karakteristiği ve volatilesine bağlı olarak değişir .
Mesela referans değerin altına düştü shortladın ya kendi tarzına göre takip et ya da dönüş barını görünce flatle pozu . Ya da belli bir puan kar hedefine gelince çık . Ha efendi iyi diyorsunda ben 400 puan kar aldım ama 500 puan daha gitti . Trendde gelişebilir yani 1000 - 1500 puan bile düşüp-çıkabilir onu takip etmek senin kararın . Vob için indik düz çizgi halindeyken 300-400 puan makul bir kar rakamıdır (tabii benim için !) az gibi görünebilir ama gün içi bugünkü gibi iki-üç kere fırsatta sunabilir .
Mesela altta altın grafiği . çarşamba saat 19.20
büyük bir ihtimalle çizgiye doğru tepki yapacak . . . Bakın trend var 5-10 puan kurtarmaz dedin bozma pozu . En sondaki büyük çöküş barını görünce çık . Iyi para dikkatinizi çekerim . çizgi bir tarafa yön göstermeden mutlaka ona yanaşacaktır . Adx ile takip et , kısa vadeli ortalama ile takip et sana kalmış . En kötüsü çizginin etrafında salınmasıdır ama çok sık olmaz , olsada o da gülün dikenidir artık :)
-
[quote=Astatin;421313]Yes we crash[/quote]
no you crashn't:p
-
sana silam viren viren hep börtü böcük...yaw arkadaş bu nedir yaw....yok yok vob u demiyorum..orda dünkü 300 puanlık yukarı aşşada trademan olmak stratejisi devam da ben konuyu şans topuna getireceğim: ) ula kendim de oynasam direkten dön makineye de oynatsam direkten dön... dün makineye oynattım ve manzara şu,
Çıkan: 2, [COLOR=red][B]5[/B],[/COLOR] 15, [COLOR=red][B]16[/B][/COLOR], [B][COLOR=red]24[/COLOR][/B] +[COLOR=red][B]12[/B][/COLOR]
Bende: 1, [COLOR=red][B]5, 16, 24[/B][/COLOR], 32 +[COLOR=red][B]12[/B][/COLOR]
[COLOR=black]şans oyunlarında hep üst figüran oluyoruz hacı..artık başrol oynasak diyorum..seksi bir nikim olsa bi derece kabul ama o da yokki..[/COLOR]
ha bu arada 5+1 bilenlerden biri ŞİŞLİ den oynamış..Ben de ŞİŞLİ den oynatmıştım makinaya..
İLÇEYi bile tutturuyoz :) **..ama full çekemiyoruz..üğğwwwww
-
[quote=Astatin;421366]sana silam viren viren hep börtü böcük...yaw arkadaş bu nedir yaw....yok yok vob u demiyorum..orda dünkü 300 puanlık yukarı aşşada trademan olmak stratejisi devam da ben konuyu şans topuna getireceğim: ) ula kendim de oynasam direkten dön makineye de oynatsam direkten dön... dün makineye oynattım ve manzara şu,
Çıkan: 2, [COLOR=red][B]5[/B],[/COLOR] 15, [COLOR=red][B]16[/B][/COLOR], [B][COLOR=red]24[/COLOR][/B] +[COLOR=red][B]12[/B][/COLOR]
Bende: 1, [COLOR=red][B]5, 16, 24[/B][/COLOR], 32 +[COLOR=red][B]12[/B][/COLOR]
[COLOR=black]şans oyunlarında hep üst figüran oluyoruz hacı..artık başrol oynasak diyorum..seksi bir nikim olsa bi derece kabul ama o da yokki..[/COLOR]
ha bu arada 5+1 bilenlerden biri ŞİŞLİ den oynamış..Ben de ŞİŞLİ den oynatmıştım makinaya..
İLÇEYi bile tutturuyoz :) **..ama full çekemiyoruz..üğğwwwww[/quote]
Milli piyango idaresi ve bilimum şans oyunu firmaları sana teselli armağanı versin asti artık :D Orta sahadan şut çekiyosun hep direkte patlıyor gibi bi durum :..:
-
[quote=gnome;421343]şimdi bu iyi bir örnek .
çizgi düz iken yatay piyasa diyoruz ama üç döngüden birine trend gelme ihtimali oluyor . Tabii bu o piyasanın kendi karakteristiği ve volatilesine bağlı olarak değişir .
Mesela referans değerin altına düştü shortladın ya kendi tarzına göre takip et ya da dönüş barını görünce flatle pozu . Ya da belli bir puan kar hedefine gelince çık . Ha efendi iyi diyorsunda ben 400 puan kar aldım ama 500 puan daha gitti . Trendde gelişebilir yani 1000 - 1500 puan bile düşüp-çıkabilir onu takip etmek senin kararın . Vob için indik düz çizgi halindeyken 300-400 puan makul bir kar rakamıdır (tabii benim için !) az gibi görünebilir ama gün içi bugünkü gibi iki-üç kere fırsatta sunabilir .
Mesela altta altın grafiği . çarşamba saat 19.20
büyük bir ihtimalle çizgiye doğru tepki yapacak . . . Bakın trend var 5-10 puan kurtarmaz dedin bozma pozu . En sondaki büyük çöküş barını görünce çık . Iyi para dikkatinizi çekerim . çizgi bir tarafa yön göstermeden mutlaka ona yanaşacaktır . Adx ile takip et , kısa vadeli ortalama ile takip et sana kalmış . En kötüsü çizginin etrafında salınmasıdır ama çok sık olmaz , olsada o da gülün dikenidir artık :)[/quote]
Sayın Gnome hocam devamlı referans çizgisinden söz ediyorsunuz bu çizginin formülünü söyleme şansınız varmı?
3 gündür sizi dinlemediğim için çok ciddi zarar ettim.
-
RanNiNG.. RaLLyeNSYNC.. DÖVÜZ YAğmURU var Parayı Nereye YatıracakLarını bilemiyiiler
BUY ALL
CÖRTCÜLER
TEFECİLERİN YOLUNU TUTMUŞ ANLAŞILAN SENET İMZALAYIP %100 FAİZLE PARA ARİYİRLER GİDİŞAT O