çok şahane gündü gızlar..375 den longum..klima alıcam 4 dene..acil vobdan çekmem lazım..hangi klima tavsiye edersiniz..
Printable View
çok şahane gündü gızlar..375 den longum..klima alıcam 4 dene..acil vobdan çekmem lazım..hangi klima tavsiye edersiniz..
[quote=QUEEN;157320]çok şahane gündü gızlar..375 den longum..klima alıcam 4 dene..acil vobdan çekmem lazım..hangi klima tavsiye edersiniz..[/quote]
Demirdöküm gerçek çözüm tavsiye ederim..:)
[QUOTE=QUEEN;157320]çok şahane gündü gızlar..375 den longum..klima alıcam 4 dene..acil vobdan çekmem lazım..hangi klima tavsiye edersiniz..[/QUOTE]
Ooo çok zor bir olay, bir forumda 200 sayfalık tartışma var klima tavsiyesi hakkında :) Hem ısıtma hem soğutma için mi kullanacaksın, kaç saat kullanacaksın, oda büyüklüğü ne kadar gibi faktörler önemli...
Ben ısıtma için de kullanacağım dersen o zaman paraya kıyıp japon inverter alman lazım... Mitsubishi, sharp, hitachi, panasonic,toshiba vs alabilirsin...
Yok ucuz ama A sınıfı olsun öyle çok kullanılmayacak, ısıtma amaçlı da kullanmayacağım diyorsan al Demirdöküm... Arçelik,vestel, bosch, siemens,electrolux bunlardan uzak dur... kötü demiyorum o parayı etmezler...
[quote=enorton;157322]Ooo çok zor bir olay, bir forumda 200 sayfalık tartışma var klima tavsiyesi hakkında :) Hem ısıtma hem soğutma için mi kullanacaksın, kaç saat kullanacaksın, oda büyüklüğü ne kadar gibi faktörler önemli...
Ben ısıtma için de kullanacağım dersen o zaman paraya kıyıp japon inverter alman lazım... Mitsubishi, sharp, hitachi, panasonic,toshiba vs alabilirsin...
Yok ucuz ama A sınıfı olsun öyle çok kullanılmayacak, ısıtma amaçlı da kullanmayacağım diyorsan al Demirdöküm... Arçelik,vestel, bosch, siemens,electrolux bunlardan uzak dur... kötü demiyorum o parayı etmezler...[/quote]
bu ne bilgi yoksa ek iş olarak mı yapıyorsun:..:?
klima konusunda Japon mallarından şaşma derim. Sadece kullanıcı olarak önerebilirim.
[QUOTE=QUEEN;157320]çok şahane gündü gızlar..375 den longum..klima alıcam 4 dene..acil vobdan çekmem lazım..hangi klima tavsiye edersiniz..[/QUOTE]
bende 64.775 maliyet longum quenn patron ..bugün işlem yapamadım ..% 2 küsür düşüşü cepten full long olarak takip ettim ..yapıştı poz .. . uzlaşayım diyorum .. ya batarım ya çıkarım .. çıkarsam bana marmaristen bi butik otel falan bak patron .. batarsam inşaat işlerinden anlarım şantiyelerde her türlü işi yaparım abla .. hehehhehe :D:D:D
[QUOTE=ordi;157323]bu ne bilgi yoksa ek iş olarak mı yapıyorsun:..:?[/QUOTE]
Yok abi ben de geçen yıl kendim alırken baya araştırmıştım... geçen ay da babam aldı antalyadaki eve 2 tane, o zaman da yeniden araştırdık... :)
İşin içine girince anlıyorsun birçok şeyi mesela bosch,siemens, profilo, electrolux hepsi aynı klima :) Çin malı Midea üretiyor... Yine midea kendi adıyla da klima üretiyor onları da iklimsa satıyor...
[QUOTE=selçuklu;157325]bende 64.775 maliyet longum quenn patron ..bugün işlem yapamadım ..% 2 küsür düşüşü cepten full long olarak takip ettim ..yapıştı poz .. . uzlaşayım diyorum .. ya batarım ya çıkarım .. çıkarsam bana marmaristen bi butik otel falan bak patron .. batarsam inşaat işlerinden anlarım şantiyelerde her türlü işi yaparım abla .. hehehhehe :D:D:D[/QUOTE]
Yok patron İsrail Türkiye ilişkilerinde gerilim artmazsa bence pazartesi artı gap bile olur tabi pazartesi sabahı asya, futurelar napacak o da önemli... Sen zamanında çuvalı doldurdun sana bişey olmaz buarada :D
[QUOTE=selçuklu;157325]bende 64.775 maliyet longum quenn patron ..bugün işlem yapamadım ..% 2 küsür düşüşü cepten full long olarak takip ettim ..yapıştı poz .. . uzlaşayım diyorum .. ya batarım ya çıkarım .. çıkarsam bana marmaristen bi butik otel falan bak patron .. batarsam inşaat işlerinden anlarım şantiyelerde her türlü işi yaparım abla .. hehehhehe :D:D:D[/QUOTE]
ya sabah sistem satta olduğundan 64900 de şort kapanışta long..eyü iş çıkardık bugün hhe..gel butik otel buluruz sana.lelele
japon klimalar çok pahalı yuaww..ısıtma içinde kullanıcam..salona 25 lik odalara 12lik koyucam..bekodan demirdökümden memnun olanlar var..galiba demirdöküm alıcam..çok uygun fiyatları..:)tipide güzel..teşekkürler enorton ve laros..
Sayın Enorton bu sayfaların günceline geçmek için kolay yol var mı ben her seferin de bi önce ki syf tıklıyorum sonra bi sonraki sayfayı e gına geldi bana bunun kolay bi yolu var da cahillikten ben mi bilmiyorum?
[QUOTE=QUEEN;157328]ya sabah sistem satta olduğundan 64900 de şort kapanışta long..eyü iş çıkardık bugün hhe..gel butik otel buluruz sana.lelele
japon klimalar çok pahalı yuaww..ısıtma içinde kullanıcam..salona 25 lik odalara 12lik koyucam..bekodan demirdökümden memnun olanlar var..galiba demirdöküm alıcam..çok uygun fiyatları..:)tipide güzel..teşekkürler enorton ve laros..[/QUOTE]
[url]http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewBrandProductsAll.jsp?pTopCategoryId=3002&pCategoryId=3215&pBrandId=193884[/url]
[url]http://www.hizlial.com/HizliListele.aspx?CatID=280&SList=13721=Demird%C3%B6k%C3%BCm;[/url]
Buralarda fiyatlar uygun gibi, demirdöküm ün pasific line serisinden alma sakın bunların üretimi bitti, hem de c sınıfıdır... Yeni serisinden alabilirsin, babama da bunlardan aldık...
Bu klimaların çin malı var mı piyasada?