-
[quote=Astatin;157399]hayret pambık yok..bu saatte kola almayamı gitti acaba[/quote]
patron forumdaysan yine yakalayamadın 6 yı demektir :)
ben yarın bakıcam sonuçlara o yüzden hala bana çıkmış olabilir umudunu koruyorum,bedavaya 2 gün fazladan hayal kuruyorum böylece :::
namık kemal ne demiş :..:
-
Matriks'de RSquared'i hesaplatmayı başarabilen var mı acaba ?
-
[quote=sazan;157401]Matriks'de RSquared'i hesaplatmayı başarabilen var mı acaba ?[/quote]
Yohtur valla. Nasıl hesaplandığını bilmediğim için (MS yok bende) mtx dede öyle bir aksiyonumu olmadı....üwwwwww
Bu arada DJ in geleceği evden çıkarken %-0.28 di, şimdi %-0.05 üwwwww..
ama bence biz yine de düşeceğiz. distribuşın distribuşın:)
-
-
herkeze günaydın,
başarılı işlemler.
-
[QUOTE=sazan;157401]Matriks'de RSquared'i hesaplatmayı başarabilen var mı acaba ?[/QUOTE]
Siz başarabildiniz mi sn sazan?
-
[quote=enorton;157405]Siz başarabildiniz mi sn sazan?[/quote]
Ne yazıkki, ilk olarak SARAYLI'nın topiğinde dikkatimi çekti. İnceleyince önemli olduğunu farkettim. Ama Matriks'de tanımlı değil. Formülünü bilsem belki yazmayı deneyebilirdim.
-
[quote=Astatin;157403]test...[/quote]
O ne imza öyle dostum.
-
Açılış zayıf.. (Bu mudur saruman)!..Yukarı gidecekse bile, cuma kapanışta mallanan fırsatcı güzide insanları bir dökmek çabası olacaktır..Ki bence yukarıda gitmeyecektir...Yeni zirve yok hayırlı olsun.. (emortım, 3 oldu)
-
günaydın..63.450 short yaptım zabah zabah..bol kazançlar!
-
[quote=sazan;157407]O ne imza öyle dostum.[/quote]
SW de revizyon talebimi ileteyim dedim Bay SAZAN..Mümkün değilse canınız sağ olsun.. Çok yıprandık da son aylarda o açıdan..Yani ha 10200 ha 10050..İki kalem sallasanız halledersiniz bence....brvHa ama dersenizki, yemişim DOW u, biz ondan bağımsız düşeceğiz, o zaman talebimi ihmal edin görmezden gelim. Lüzumsuz bürokrasi olmasın:cool:
Fraktal ise Selçuklu patrona hitaben...
Pazartesi şikayeti ise, pazartesiye hitaben.
Yırtma konusu ise YAVIZHAN a hitaben..
Amma hitabetmişim yaww..
-
Enteresan,
Foruma mesaj yazmak paralımı oldu yawww.. Hale bak.. Bugün en çok mesaj yazanlarda bir numarada ben, iki numarada Bay SAZAN...Benim duurm normalde, Bay SAZAN'ın bu konuda ikinci sıraya oturması forumun geri kalanı için utanç verici...UUUYAAAAANNNNNNNN FFFFOOOORRRRRRRUUUUUUUUMMMMMMMM...Günaydın....
(cc: Ms. Hellim Fairgirl)