günaydın herkese..
aga shortculara kolay para yok dıyo :)
Printable View
günaydın herkese..
aga shortculara kolay para yok dıyo :)
[QUOTE=Strategist;157423]DAX'ın açılmasıyla birlikte alım çılgınlığı bekliyorum. Olmazsa da canım sağolsun... :..:[/QUOTE]
Canın sağolsun :..:
60 lık çizgi tekrar yukarda çakabilirler.tepki bitti.
[quote=jani;157367]bu nedir...bu dolar bazli imkb grafi....
bu neyi gosteriyor...1990 dan 2009 a kadar...turk hisse senedi ve kur piyasalarinda yapilmis soygunlarin belgesidir....
HER ZIRVEDE SU OLMUSTUR....
faizler geberik dusmustur....kur artik assagi cekilemez hale gelmistir...
yani...
dolar bozup...turk bonosuna para yatir...yuzde 40 faiz al...dusen kurdan dolari geri al....yuzde 50 dolar bazli yillik kar yap defol git donemi bitmistir beyler....
simdi...dolari bozacak 1.45 den...faize koyacak yuzde 8....bi yil sonra geri kacacaginda dolarin 2 panginot olmasi halinde...MILOSEVIC BATAR....
YOLUN SONUNDAYIZ BAYLAR...turk piyasalarinda soygun imkani BITMISTIR BAYLAR VEDE BAYANLAR....
3.5 cent everesttir....VE ORADAYIZ .....
JERFOMA ince ve narin beynini derin islere yoneltip...ince ve narin hesaplari....gergef gibi isliyerek sergiledigi ucun...teskkur ederiz....
gariii....SOYGUN SOYANINDIR....
[B]STRATEJIM SUDUR....[/B]
[B]kapanis dipten oldugu gun...geceye long...zabah tepkide agami op...short ol yeniden....kapanista shortu kapa long ol yeniden....[/B]
[B]agami soyyyy....HADISE BUDUR...hafta sonu hedayemdir[/B]....[/quote]
stratejim calismaktadir....geregini bittabiii yapacagim....
[quote=Strategist;157423]DAX'ın açılmasıyla birlikte alım çılgınlığı bekliyorum. Olmazsa da canım sağolsun... :..:[/quote]
canın sağolsun..çılgınlık olmasada kaçamak oldu:::
[quote=VOBiX;157426]Canın sağolsun :..:[/quote]
Niye abi? Ben bu mesaji yazdığımda 400'dü, şimdi 550. 150 puanlık çılgınlık neyime yetmiyor? :) Her gün 150 puanı garanti edebilsem ne kadar kısa sürede köşeyi dönerim biliyor musun? :..:
[QUOTE=jerfin;157422]günaydın.. açılışılışta shortlarımızı giydik tekrar..
haftasonuna flat girmekle birşey kaçırmamışız.. bilakis haftasonu huzurunu kazanmışız..:)[/QUOTE]
kaçsa nolcek jerphin yemişim kaçanı ::: ...kontrol sende işte dahasu varmı gıı ::: ne demiş atalarımız.. kontrolsüz güç güç deeldir :::
[quote=Strategist;157430]Niye abi? Ben bu mesaji yazdığımda 400'dü, şimdi 550. 150 puanlık çılgınlık neyime yetmiyor? :) Her gün 150 puanı garanti edebilsem ne kadar kısa sürede köşeyi dönerim biliyor musun? :..:[/quote]
ne çılgınlığı strategist, tavuk çılgınlığımı::::::
o ne biçim nick yaw... daha soft ve yusırfirendli bir şey bulamadınmı..misal enorton gibi...:))) yada PAMBIK gibi... bu arada PAMBIK..sen ne zaman değştiriyorsun nickini PAMBIK olark
[quote=fXci;157431]kaçsa nolcek jerphin yemişim kaçanı ::: ...kontrol sende işte dahasu varmı gıı ::: ne demiş atalarımız..[COLOR=red] kontrolsüz güç güç deeldir[/COLOR] :::[/quote]
Bu yılki takvim çıktımı acaba...
(Ayrıca bu lafa katılmıyorum ben.. Brak kontrölsüz gücü, bazen güçlü olmasanda kontrolsuz olabiliyosan acaip bir güç katıyor sana...kontrolsuzluk iyidir...ehhhhee)
benim 5 dk.lık al vermek üzere üüwwww
[quote=Astatin;157432]ne çılgınlığı strategist, tavuk çılgınlığımı::::::
o ne biçim nick yaw... daha soft ve yusırfirendli bir şey bulamadınmı..misal enorton gibi...:))) yada PAMBIK gibi... bu arada PAMBIK..sen ne zaman değştiriyorsun nickini PAMBIK olark[/quote]
Yok yaw, adım strategist ama oyun tarzıma bakarsan stratejiden mtratejiden eser yok. Cuma günü gibi beleş para fırsatları hariç 15dk.'dan fazla pozisyon açık tutmam. Vur kaç. İsmimi gerilla koyacaktım ama anarşik deyip götürürler diye korktum... :..:
550 flat **