600 yine şot ***..üww yok üeewww yok
Printable View
600 yine şot ***..üww yok üeewww yok
64000 e kadar beklemedeyim + 500 - 500 oynıcam artık :)
cuma 400 den açılan longlar ,600 den kapanıp..600 den kısa açtım..sistem zaten 65200 den sat da...al verirse alırım..
al kesinleşti benim.. 550 long..
Anlaşıldı, ne short'çuya para var, ne long'cuya yine. Pala daha sabahtan yataya bağladı. Sistemler offline...
63 650 ...odlek bu yaw....
cik yawrum cik...valla incitmiyecegim...opecegim yawrum....
YAww acaba bir işmi kursam... VOB culara bir tükkanda seans salonu gibi.. Giriş 5 kaat adambaşı/gün...veri beleş..LCD ekran falan :) çay kafke paralı...1 -2 lira /bardak... gelirmisiniz forum ahalisi...şşşşş..
[QUOTE=Strategist;157436]Yok yaw, adım strategist ama oyun tarzıma bakarsan stratejiden mtratejiden eser yok. Cuma günü gibi beleş para fırsatları hariç 15dk.'dan fazla pozisyon açık tutmam. Vur kaç. İsmimi gerilla koyacaktım ama anarşik deyip götürürler diye korktum... :..:[/QUOTE]
benım trade tarzım bellı tırtık , senin tarza cok benzer.. yatay piyasada cok ıs yapıyor :))
[quote=Astatin;157444]YAww acaba bir işmi kursam... VOB culara bir tükkanda seans salonu gibi.. Giriş 5 kaat adambaşı/gün...veri beleş..LCD ekran falan :) çay kafke paralı...1 -2 lira /bardak... gelirmisiniz forum ahalisi...şşşşş..[/quote]
Bir monitorde de Larossian'ın sistemlerini canlı yayınlarsan gelirim... :..:
[quote=Strategist;157446]Bir monitorde de Larossian'ın sistemlerini canlı yayınlarsan gelirim... :..:[/quote]
Onu onla anlaşacaksın, işletmemiz o işe karışmaz..:::
sanırım flat kalmak beni huzurlu ediyo.
hangi tarafa bi karar versin bakalım.
[QUOTE=Astatin;157444]YAww acaba bir işmi kursam... VOB culara bir tükkanda seans salonu gibi.. Giriş 5 kaat adambaşı/gün...veri beleş..LCD ekran falan :) çay kafke paralı...1 -2 lira /bardak... gelirmisiniz forum ahalisi...şşşşş..[/QUOTE]
her yerde giriş ve çay, kafke beleş...kom