-
last night i dreamt of san pedro....nınımnımnımnnııınınım...seems like yesterday not far away tropical island breeze...nnıımmnınımm la isla BONITA..eeyy gidi eski şarkılar eyyy..
bugün hiç muhabbetiniz çekilmiyor..ben kaçayım biraz pazartesi terapisi yapayım kendime...
-
Unutmadan;
PKK anlaşmalı olarakdan bitiriliyor..Bu yılda 6 milyar dolar 5 yılda alternatif maliyetiyle birlikte 38 milyar dolar tasarruf demek...ABD İsraili bile ikinci plana natıp Türkiye ile yürüyor artık yoluna..Yeni Osmanlı kuruluyor, suriye ve ermenistan açılımları v.s. v.s. K.Irak da bize bağlanacak... Buralardan hisse alanlar gelecekteki imparatorluğun hisselerini alıyorlarmış..Siz hala şortlayın durun..ne şortu tavuk şartumu :) :)
haydi hoçikalın
-
Günaydın...63.400 maliyetli LONG'lar kapatıldı,FLAT...Bizim piyasa zayıf gözüküyor ama ilginçtir DOW Future gördügü dipten 100 puan tepti...Normalde LONG'ları kapattıgım yerden SHORT da yapmayı düşünüyordum ama şimdilik FLAT bekleyecegim.Zira bugün piyasa adeta bir lastik gibi...Bir ucundan zayıf iç piyasa dinamikleri bir ucundan da güçlü yurt dışı dinamikler çekiştiriyor.Hangi taraf güç kaybeder de lastigin ucunu elinden kaçırırsa lastik diger tarafın suratında patlayacak...Amma edebiyat yaptım ya sabah sabah...Hayret bişeyim yani... :) Kısacası bugün SHORT'cular için de LONG'cular içinde sıkıntılı bir gün olabilir.Her zamanki gibi yani... :) Gördügüm direnç ve destekleri de yazayım: 5 dakikalık grafiklere göre Fibo dirençleri: 63.813-64.130-64.385-64.645 Destekler:63.300-63.000-62.600-61.950...Umarım faydası dokunur.Hepinize bol kazançlar...
-
kolay gelsin arkadaşlar,sitede problem vardı anca girebildim..
-
575'den long'lar 725'den flat. Tırtığa devam... Pala'dan başka türlü kaçılmıyo... Bu yöntemin adını PalaSavar koyuyorum... :..:
-
[quote=YAVUZHAN;157467]kolay gelsin arkadaşlar,sitede problem vardı anca girebildim..[/quote]
yavız niye siteye çamır atıyon? bi kerede çuvaldızı kendine batır ya arkadaşım.hep böyle yapıyorsun yavız.:::
hep sitede problem,hep sitede problem...bi kerede senden kaynaklansın ya :..:
-
[quote=Strategist;157468][B]575'den long'lar 725'den flat.[/B] Tırtığa devam... Pala'dan başka türlü kaçılmıyo... Bu yöntemin adını PalaSavar koyuyorum... :..:[/quote]
aynısını bende yaptım :..::..::..:
-
[quote=SEYYAH;157469]yavız niye siteye çamır atıyon? bi kerede çuvaldızı kendine batır ya arkadaşım.hep böyle yapıyorsun yavız.:::
hep sitede problem,hep sitede problem...bi kerede senden kaynaklansın ya :..:[/quote]
sadece forum açılmayınca bi sallayayım dedim,malum pazartesi sendromu :::
yoksa bende biliyorum telekom kaynaklı olduğunu :::
-
yaf bunlar gene bınbır katakullıye basladılar.. ky olarak cok canımı sıkıyolar :::
-
5 dk lık al vermeye çok yakın.ancak ne zaman 1000 puan üstünde avantaj yakalayan bir sinyal olsa takip eden sinyallerin fake olma ihtimali çok fazla oluyor..
-
cümleten günaydın .. bol kazançlar ..
zild yyld ..baskı belli ..projeksyon belli .. fraktal belli .. boğa belli .. ralli belli ...rallyesange belli ..nakdi uzlaşmaya gidiyorum .. .. kapanış tahminim 67.025 ... uzlaşma tahminim 75.775... hayırlı uğurlu olsun ... stoploss 35.000 ..üüü:o
[URL=http://img194.imageshack.us/i/30994449.png/][IMG]http://img194.imageshack.us/img194/3861/30994449.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=Astatin;157465]Unutmadan;
PKK anlaşmalı olarakdan bitiriliyor..Bu yılda 6 milyar dolar 5 yılda alternatif maliyetiyle birlikte 38 milyar dolar tasarruf demek...ABD İsraili bile ikinci plana natıp Türkiye ile yürüyor artık yoluna..Yeni Osmanlı kuruluyor, suriye ve ermenistan açılımları v.s. v.s. K.Irak da bize bağlanacak... Buralardan hisse alanlar gelecekteki imparatorluğun hisselerini alıyorlarmış..Siz hala şortlayın durun..ne şortu tavuk şartumu :) :)
haydi hoçikalın[/QUOTE]
İstanbul da eskisi gibi başkent olacak... MB ve 3 kamu bankasının genel müdürlükleri de istanbula geliyor... İstanbul önce finans başkenti sonra da gerçekten başkent olur ve eski osmanlı tamkurulur...