-
[quote=enorton;157475]İstanbul da eskisi gibi başkent olacak... MB ve 3 kamu bankasının genel müdürlükleri de istanbula geliyor... İstanbul önce finans başkenti sonra da gerçekten başkent olur ve eski osmanlı tamkurulur...[/quote]
başkent istanbul olmalı bence.bu ülkenin kalbi istanbul bu gerçek mi?gerçek...
hükümet doğru bir iş yapacak hazineyi,mb yi buraya çekerek.
-
63.700 den kısaya döndüm.. bu kadar boğalık çok bile..:)
-
[QUOTE=enorton;157475]İstanbul da eskisi gibi başkent olacak... MB ve 3 kamu bankasının genel müdürlükleri de istanbula geliyor... İstanbul önce finans başkenti sonra da gerçekten başkent olur ve eski osmanlı tamkurulur...[/QUOTE]
sonra gelsin lale devri ve kapitülasuyonlar.
Adamlar Türkiye Cumhuriyetini yıkamadı ama Osmanlıyı çökerme kılavuzunu yazdılar. Yıkmak için büyütmesinler sakın. Daha TC dağlarındaki teröristi temizleyememişken sınırlar büyüyecek üstelik Irak gibi şiddetin ve anarşinin yoğum olduğu yerden.
Bu arada facebookta bir video var Obama Usame Bin Ladin diyor.
-
foruma bak be 5 dk da kurduk imparatorluğumuzu,başkent bile belli :)
başkent belli olurda baskı belli olmazmı hiç :)
-
dyhol 11 : 45 te işleme açılıyor..
-
[QUOTE=Astatin;157463]last night i dreamt of san pedro....nınımnımnımnnııınınım...seems like yesterday not far away tropical island breeze...nnıımmnınımm la isla BONITA..eeyy gidi eski şarkılar eyyy..
bugün hiç muhabbetiniz çekilmiyor..ben kaçayım biraz pazartesi terapisi yapayım kendime...[/QUOTE]
ey gidi günler..:..:
[url]http://www.dailymotion.com/related/x6m7d6/video/x2sl6n_la-isla-bonita-madonna-feat-gogol-b_events[/url]
-
[quote=SEYYAH;157476]başkent istanbul olmalı bence.bu ülkenin kalbi istanbul bu gerçek mi?gerçek...
hükümet doğru bir iş yapacak hazineyi,mb yi buraya çekerek.[/quote]
Zaten trafik mükemmel. Başkent olursak hepten muhteşem olur... :..:
-
[quote=VOBiX;157478]sonra gelsin lale devri ve kapitülasuyonlar.
Adamlar Türkiye Cumhuriyetini yıkamadı ama Osmanlıyı çökerme kılavuzunu yazdılar. Yıkmak için büyütmesinler sakın. Daha TC dağlarındaki teröristi temizleyememişken sınırlar büyüyecek üstelik Irak gibi şiddetin ve anarşinin yoğum olduğu yerden.
Bu arada facebookta bir video var Obama Usame Bin Ladin diyor.[/quote]
seni teprik ediyprum VOBIX patron..Son 5 yılda olanları alt alta yazın..Aslında herşey ortada :)....... Bana kalırsa bu son İsrail-Türkiye gerginliği de tiytro ya..neyse girmeyelim bu mevzulara.. Çoookk uzaakktan üFürüyorlar memlekete VOBIX..üFFFFFürüyorlar..baksana, aslında kurtuluş savaşının olmadığını, (Atatürk'ün değerini azaltma çabaları ve asparagasları ile birlikte), imparatorluğun yarısını Osmanlıcılarıb diğer yarısını da ittihatcıların kaybettiğini (sebeple sonuç karıştırılarak) v.s. v.s. iddia eden (üstelik sizden 100 yıldır saklanan gerçekleri size açıklıyoruz edasıyla :)) niceleri var..üFFFFFFürükler başarılı oluyor VOBIX...üüü..geçenlerde bu üfürükçülerin bir tarihçisi var...Bu asparagaslar öyle bir abartıldıki o malum medyada, üFFFürükçülerin tarihçisi bile çıkıp "ya yuh yok artık o kadar da değil" dedi (İnönü hakkındaki bir tartışmada) ..Onu bile hemen afaroz ettiler.....ey gidi eyyyy...nereden nereye...belki de ENT ler son savaşına giidyordur VOBIX:(
-
[QUOTE=SEYYAH;157476]başkent istanbul olmalı bence.bu ülkenin kalbi istanbul bu gerçek mi?gerçek...
hükümet doğru bir iş yapacak hazineyi,mb yi buraya çekerek.[/QUOTE]
ABD nin de kalbi New York ama başkent Washington :) Finans kalbi olması, en gelişmiş şehri olması başkent olmasını gerektirmez bence... MB nin istanbula getirilmesinin hiçbir artı yanı olduğunu düşünmüyorum... Neyse bu uzun tartışma konusu tabi ama 2 yıl önce bu tartışma hararetlenmişti şimdi unutuldu sanılmasın ki hokümet vazgeçti, evimin karşısında inşaat başladı çoktan... Sadece hatırlatayım dedim...
-
apsd deki -2000 lik fark yukselıs hevesi olmadıgına yorabilirmiyiz ?
-
[QUOTE=Strategist;157482]Zaten trafik mükemmel. Başkent olursak hepten muhteşem olur... :..:[/QUOTE]
O zaten apayrı bir konu sırf çalışanları ve aileleri zaten binlerce kişi demek... Bu insanlar için lojmanlar, okullar, hastaneler, camiler vs. lazım... Neyes dedim ya çok uzun tartışma konusu... Geçen yıl başbakan danışmanlarından Veysi Seviğ bize eğitime gelmişti. Dedim ki sizce MB nin istanbula taşınması doğru mu yanlış mı? Bence çok yanlış dedi. Peki siz danışman değil misiniz, söylesinize dedim :) Bi tek ben miyim danışman dedi :) Ayrıca MB başkanı da karşı bu arada...
-
[quote=Kennym;157485]apsd deki -2000 lik fark yukselıs hevesi olmadıgına yorabilirmiyiz ?[/quote]
yormak isteriz tabi...ama tOKOBA nın uzmanlık alanı bu