-
[quote=Kennym;157485]apsd deki -2000 lik fark yukselıs hevesi olmadıgına yorabilirmiyiz ?[/quote]
Evet. Nedendir anlamadım. DAX, FDAX, FDOW, hepsinin grafiği az sonra alım çılgınlığı olacak gibi görünüyor gözüme ama bizimkinin üstüne ölü toprağı serpilmiş sanki. Bu tür günlerde aniden şok küskübar gelmesi adettendir ama ne olacak bakalım....
-
çıkıyorum ben ..cümleten kolay gelsin ..
bugün fraktalik baskılı rallyesange bekliyorum .. hayırlısı olsun .. :o:o
-
25 yıldır devam eden terör umarım bitecek..siyasi otorite çok kararlı...
25 yılda ne oldu..
iran ırak savaşı 8 yılda bitti.
10 a yakın hükümet kuruldu..
ırak savaşı,afganistan savaşı bitti.(2 yılda)..
hatta 1984 terörün başlamasından sonra doğan çocuklar,bu terörde asker olarak şehit oldu...
300 milyar dolara yakın para harcandı..30.000 şehit verildi..
[B]artık bitmeli..bunun bitmesini istemeyen kişiler ,aramızda dolaşan delikanlıların veya çocukların yakında ölmesine,razı olanlardır...belki şuandaki küçük çocuklarımız bile ilerleyen zamanlarda (15-20 yıl sonra)ölecektir(terör birmezse[/B])..
terörün bitmesinden kaybedeceği olan kimdir...
hiç bir vizyonu olmayan ,ançak şehit cenazeleri ile oyunu artıran siyasi partiler...
terör bölgesindeki karmaşadan faydalanıp illlegal işlere karışan kesimdir...
hatta statüko...
evet TARİH YAZILIYOR...brv.brv
1946 de almanya,parisi işgal ediyor...ama bu iki ülke 20 yıl sonra AB denilen ortak birliği kuruyor..
yani ülkenin gelecek menfaati için gerekirse kin güdülmeden,gelecek zarar ve [B]ölümleri önlemek için ,güçlü adamlar ataılmalı..[/B][B][COLOR="RoyalBlue"]zaten bu millet ne çektiyse günü kurtaran yüreksiz siyasilerden çekti..[/B][/COLOR]
-
[quote=SEYYAH;157476]başkent istanbul olmalı bence.bu ülkenin kalbi istanbul bu gerçek mi?gerçek...
hükümet doğru bir iş yapacak hazineyi,mb yi buraya çekerek.[/quote]
OSMANLININ başkenti neresi İstanbul, Atatürk nereye aldı başkenti Ankaraya, bu akp teklif versin meclise başkent istanbul olsun diye
sabaha muhtıra yer tc laiklik elden gidiyor diye
demedi deme ibraam
uzunda falan yakalanırsın sonra
-
[QUOTE=Astatin;157483]seni teprik ediyprum VOBIX patron..Son 5 yılda olanları alt alta yazın..Aslında herşey ortada :)....... Bana kalırsa bu son İsrail-Türkiye gerginliği de tiytro ya..neyse girmeyelim bu mevzulara.. Çoookk uzaakktan üFürüyorlar memlekete VOBIX..üFFFFFürüyorlar..baksana, aslında kurtuluş savaşının olmadığını, (Atatürk'ün değerini azaltma çabaları ve asparagasları ile birlikte), imparatorluğun yarısını Osmanlıcılarıb diğer yarısını da ittihatcıların kaybettiğini (sebeple sonuç karıştırılarak) v.s. v.s. iddia eden (üstelik sizden 100 yıldır saklanan gerçekleri size açıklıyoruz edasıyla :)) niceleri var..üFFFFFFürükler başarılı oluyor VOBIX...üüü..geçenlerde bu üfürükçülerin bir tarihçisi var...Bu asparagaslar öyle bir abartıldıki o malum medyada, üFFFürükçülerin tarihçisi bile çıkıp "ya yuh yok artık o kadar da değil" dedi (İnönü hakkındaki bir tartışmada) ..Onu bile hemen afaroz ettiler.....ey gidi eyyyy...nereden nereye...belki de ENT ler son savaşına giidyordur VOBIX:([/QUOTE]
Malesef çok balık hafızalıyız, neden böyleyiz anlamıyorum... 1999 da APO yakalanınca bayram ettik, sonra idam kaldırıldı, şimdiki hokümet sürekli olarak 7 yıl boyunca "Siz APOyu asamadınız" diye MHP yi halka şikayet etti... Şimdi bakıyorum tv de 1999 da büyük hatalar yapılmış, apo ceza almamalıymış... Apo içeri girmes bunlar olmaz, sorun çoktan çözülürmüş... pkk bayrakları, apo resimleri ile eylem yapmak serbest, şehitlikte açıklama yapmak yasak... Buraya geldik, yakında pkk ile mücadelede şehit düşenler vatan haini sayırlırsa, gaziler de vatana ihanetten ceza alırsa şaşırmam... Bunlar komplo teorisi mi? Gülüyor musunuz... Ben de gülerdim 5 sene önce... APO da affedilir diyenlere de gülerdim zamanında ama şimdi görüyorum ki bu da gerçekleşecek...
Peki bunların sorumlusu kim??
[IMG]http://www.turkishforum.com.tr/pkk/img/photos/bebek_katili1.jpg[/IMG]
Gerçekten şuanda yaşadığımız herşey tiyatro, hem de kara komedi... Yer yer de absürd... Düne kadar DTP ye selam vermeyen, pkk yı terör örgütü olarak tanımadıkça sizinle görüşmem diye başbakan nerden biranda aynen tornistan durumlarına girdi...
Obamın TBMM de yaptığı ve hökümet millet vekilleri tarafından ayakta alkışlanan konuşması mı değiştirdi görüşlerini? İşaret parmağını havaya kaldırarak ermeni ve kürt sorununu çözün demişti obama... Ogünden bugüne heryöne açılıyoruz... Sonra da tam bağımsız Türkiye... Davutoğlu en iyi dışişleri bakanı seçiliyor medya tarafından... Sebep ise şuanda "[B]Türkiye Ermeni soykırımı yapmadı[/B]" demenin hapis cezası aldığı isviçrede, ermenilerle ABD nin dayattığı protokolü imzaladığı için... Tam komedi bence :)
-
ne olsun terör bitmeyipde..aramızda dolaşan potansiyel 30000 şehit daha mı olsun...ne mantık beeeeee
aramızda dolaşan ,yakında ölecek ölüler mi düşünelim...
finans merkezi ile başkentin ne alakası var...dünyanın pekçok yerinde başkentle finans yeri ayrıdır...
muhakeme lazım muhakeme...
-
-
Sazan cuma akşamı kapadığı yarım shortları, 675'den yerine koyar.
-
Bu açılımın içersinde PKK lılara genel af olacak mı? Bence soru bu... Hokümetin fikirci babalarından Mümtazer Türköneye göre af olmazsa zaten açılım olmaz... Peki bu aftan apo yararlanmazsa olur mu? O da olmaz, olur diyen Anayasa mahkemesinin daha önceki afı genişlettiği kararını incelesin...
Buradan hemen basitçe şu da anlaşılmasın, ben pkk ile mücadelenin 20 yıldır doğru yapıldığını savunmuyorum... Buradan bazı kesimlerin ve siyasi partilerin nemalandığını da reddetmiyorum... Bu sorun çözülmeli doğru... Ama teslim olarak, teröriste kahraman ünvanı vererek çözülmemeli... Ben buna karşıyım...
-
SN Larossıan kocaoğlanın durumu nedir ? teşekkürler
-
5 dk lık..
bir önceki sinyal 64925 ten satıştı.
şimdi 63675 ten alışa geçti..
ben üst periyotlar halen flat ve satışta olduğundan temkinli yaklaşıyorum..daha öncede dediğim gibi 1000 puandan fazla kazandıran sinyallerin arkasından mutlak fake sinyaller geliyor..
[IMG]http://i35.tinypic.com/212ffr5.gif[/IMG]
-
10 yıl önceydi sanırım; bir siyasi partimiz bir kürt sorunu raporu hazırladı ve çözüm önerilerini sıraladı. Gayet makul ve tutarlı bir çalışmaydı. O zaman pek çok şey için geç değildi.. O zaman sağ-sol tüm medya bu partiye çullandılar, bölücü yuvası olmadığımı kaldı, Atatürk ün kemiklerinin sızlamadığımı kaldı..daha neler neler...Yıol 2009 şimdi o zaman bu rapora en sert tepkileri gösterenler, çok daha radikal söylemler içeren ve bu kez içerde üretilen değil, dışardan dayatılan bir projeye demokrasi adına alkış tutuyorlar..kimler yoktu kimler, nazlılar, mümtazerler, hüseyinler :)..geçenlerde vatan gazetesi haber yapmış, bu kişiler 10 yıl önce aynı konuda ne demiş, şimdi ne diyorlar diye...
Sözün Özü: Türkiye'de liberal denilen basın dürüstlük ve bağımısızlık anlamında çok küçüktür ve gerçek liberallerin adı çok nadir duyulur. Ama dünün kafatasçı milliyetçileriı, irancıları, maocuları bugün liberal melekler olarak çıkıyorsa bunu düşünmek gerekir. İçeriden üretilen bir projeye bu kadar tepki koyarken, aynı projeyi uluslararası büyük sermaye getirince bu kadar alkış niye...
APKA ya not: Kimse bu düşük yoğunluklu savaşın sürmesini istemiyor. AMa birileri bu ulusa, PKK yı bitiririz ama karşılığında şunları şunları kabul edeceksiniz diyorsa, bu ülkenin vatandaşlarının da ya DUR deme veya en azından daha sıkı pazarlık yapın deme hakkı vardır. İşleri sloganlaştırmayalım