-
[quote=enorton;157496]Bu açılımın içersinde PKK lılara genel af olacak mı? Bence soru bu... Hokümetin fikirci babalarından Mümtazer Türköneye göre af olmazsa zaten açılım olmaz... Peki bu aftan apo yararlanmazsa olur mu? O da olmaz, olur diyen Anaya mahkemesinin daha önceki afı genişlettiği kararını incelesin...
Buradan hemen basitçe şu da anlaşılmasın, ben pkk ile mücadelenin 20 yıldır doğru yapıldığını savunmuyorum... Buradan bazı kesimlerin ve siyasi partilerin nemalandığını da reddetmiyorum... Bu sorun çözülmeli doğru... Ama teslim olarak, teröriste kahraman ünvanı vererek çözülmemeli... Ben buna karşıyım...[/quote]
teslimiyetçi şekilde çözümü isteyen çok sütü bozuk var medyada enerton..
dolarla aldıkları maaşlarına ilave olarak yurtdışındanda maaşları var bunların..asıl tehlike bunlar zira bu hainler uzun vadeli planın zemin hazırlayıcıları..
toğrağına göz dikmiş hainlerle savaşmak suç oldu memlekette..hocanın dediği gibi hırsızın hiçmi suçu yok..
-
[quote=sazan;157495]Sazan cuma akşamı kapadığı yarım shortları, 675'den yerine koyar.[/quote]
felkam bek
-
63650 cortingale ::: emme hemen kapatmalık tabi 150 pıvan bıle yeter gayrı
-
[QUOTE=YAVUZHAN;157500]teslimiyetçi şekilde çözümü isteyen çok sütü bozuk var medyada enerton..
dolarla aldıkları maaşlarına ilave olarak yurtdışındanda maaşları var bunların..asıl tehlike bunlar zira bu hainler uzun vadeli planın zemin hazırlayıcıları..
toğrağına göz dikmiş hainlerle savaşmak suç oldu memlekette..hocanın dediği gibi hırsızın hiçmi suçu yok..[/QUOTE]
Aynen o konuma geldik Yavuzhan... Valla geceleri yataya yatınca düşünüyorum şimdi şuanda sınırda nöbet tutan askerler neden nöbet tutuyor diye :confused: Pkk ile çatışmaya girse adamları yaralasa,yakalasa adamalar yarın öbür gün serbest kalacak... Peki bu vurulsa nolcak, kendisini vuran yine yakında serbest kalacak... Ama o ya şehit olacak ya gazi... Biz malesef millet olarak, devlet olarak, ülke olarak ne gazilerimize ne de sehit ailelerimize gereken desteği verebildik :( Mesela binlerce sakat gazimiz var... GATA rehabilitasyon merkezi dışında bu insanlarımızın faydalanabileceği hiçbir yer yok... Neden büyük şirketlerimiz sokak köpeklerine, ota boka böceğe yardım kampanyaları yapar, alakasız şeylere sponsor olurlar da gazilerimiz için bir merkez yapmazlar... Hepimiz hatalıyız...
Burası bu hale geldiyse hepimiz suçluyuz... Çağdaş yaşamı destekleme derneğine pkklı öğrencilere burs veriyor diye operasyon düzenlendi... Çok değil daha 1 yıl bile geçmedi, şimdi olsa madalya verirlerdi heralde :) Oğuzların Türkmen boylarından birinden olan Avşar boyundan gelen Hülya Avşar bile ben Kürdüm diyor... :) Ya tamam kürtsen kürt olmakla elbette gurur duyacaksın, ben de kürt olsam sonuna kadar gurur duyardım... Ama sen daha ne olduğunu bilmiyorsun... Sadece açılımdan ben de faydalanayım, ben de biraz nema yapayım diye aslını bile inkar ediyorsun... Dün Kürtçe klip yapacağım dediği için Ahmet Kayayı yuhlayan ve sınır dışı eden medya, sanatçılar bugün nasıl aynen tornistan durumlarındalar... Ama en başta dedim ya, çok balık hafızalıyız çoook.....
( Buarada Ahmet Kayanın müziğini çok severim) :)
-
63650 longlar kapandı full short aynı yerden
-
65200 den sat veren sistem 63.650 den alda..uzunum..
-
Neyse benden bu kadar...
YYSD...
-
astatin 625 flat...taaaa 10 gün önce açılmış olann ve bir ara 1000 puana yakın zarar yazan pozisyon 800 puan karla kapatıldı..bereket versin..sistem de ala geçti
-
Garanda satıcılar iştahlı short dewam
-
Saatlik grafta cizdigim kanalin üst bandi su anda 700`den geciyor. 63700`un az üzerine stop yazdim, kisa devam... (Saatlik sistem de 64750`den beri satta)
Beklemeye devam...
-
[QUOTE=Astatin;157507]astatin 625 flat...taaaa 10 gün önce açılmış olann ve bir ara 1000 puana yakın zarar yazan pozisyon 800 puan karla kapatıldı..bereket versin..sistem de ala geçti[/QUOTE]
üle aste sanki tam düşüşün devam etcee yerden kapadın gibi emme belli olmaz elim tetikte amman bıçakta ::: heran ipimi kesebilirim gayri emme burdan cortlara sıkı tutunacam
bekle beni 62950 yeresi ::: pıçaklamaa geliyorem seni gayri
istopum cok yakın emme istop seviyemi söylemeycem istop edince yazarım buraya... herkeşler okuyomuş burayı bugun ovrendim gayri
-
ikinci seans garan a iki kademe basarak başlayabilir.......