ekspres kapanışta 500 bin garan bastı bakalım ne olacak
Printable View
ekspres kapanışta 500 bin garan bastı bakalım ne olacak
[QUOTE=enorton;157484]ABD nin de kalbi New York ama başkent Washington :) Finans kalbi olması, en gelişmiş şehri olması başkent olmasını gerektirmez bence... MB nin istanbula getirilmesinin hiçbir artı yanı olduğunu düşünmüyorum... Neyse bu uzun tartışma konusu tabi ama 2 yıl önce bu tartışma hararetlenmişti şimdi unutuldu sanılmasın ki hokümet vazgeçti,[B] evimin karşısında inşaat başladı çoktan... [/B]Sadece hatırlatayım dedim...[/QUOTE]
Ev senindir inşallah....
[QUOTE=fXci;157510]üle aste sanki tam düşüşün devam etcee yerden kapadın gibi emme belli olmaz elim tetikte amman bıçakta ::: heran ipimi kesebilirim gayri emme burdan cortlara sıkı tutunacam
bekle beni 62950 yeresi ::: pıçaklamaa geliyorem seni gayri
istopum cok yakın emme istop seviyemi söylemeycem istop edince yazarım buraya... herkeşler okuyomuş burayı bugun ovrendim gayri[/QUOTE]
ben 62.700 istiyoommm...:))) hem gapımızı da doldurmuş oluruz...lelele
[quote=fXci;157510]üle aste sanki tam düşüşün devam etcee yerden kapadın gibi emme belli olmaz elim tetikte amman bıçakta ::: heran ipimi kesebilirim gayri emme burdan cortlara sıkı tutunacam
bekle beni 62950 yeresi ::: pıçaklamaa geliyorem seni gayri
istopum cok yakın emme istop seviyemi söylemeycem istop edince yazarım buraya... herkeşler okuyomuş burayı bugun ovrendim gayri[/quote]
yaww şu AYM Nin vergi mevzusu ile ilgili Hükümetten bir açıklama gelmedi..Muhtemelen piyasalara pembe tablo çizen bir açıklama gelir.. O açıklamada şortlar telef olmasın diye kapadım...Net kar 800 puan ama altermatif karla (1500 puandır o- 1 hafta işlemsiz, komisyonsuz çarpılmasız devere karı)
[QUOTE=Kennym;157485]apsd deki -2000 lik fark yukselıs hevesi olmadıgına yorabilirmiyiz ?[/QUOTE]yor yor çekinme...
Öğleden sonrası için grafiğin gözü toprağa bakıyor derdim ama dış piyasalar ralli modunda... Negatif bir haber gelmedikçe zannetmiyorum çok negatif ayrışabileceğimizi.... DOW'un açılış zamanlarına 1 saat kalaya kadar yatay harekete devam tahmin ediyorum. Ondan sonra FDOW'a göre bakarız duruma. Ekranı kapatıp 15:30'a kadar açmayacağım...
düşünmeyen, üretmeyen toplumlar, başka toplumların kölesi olacaklar.
bu bir sürü ülkenin atasözlerinde; ama daha önemlisi, tarih sayfalarındaki örneklerle sabit...
ankara'yı başkent yaparlarken, ankara-istanbul arası ticaret/finans farkı daha mı azdı? yoksa ankara daha mı öndeydi finans merkezliği konusunda?
başkent'in ne olduğu, ne anlama geldiği konusundaki kıt zihniyete deseniz ki, Avustralyanın başkenti neresidir? size der ki, "Sydney". sorsanız, Kanada'nınki neresi? der ki, "Toronto".
okumayan bir toplum olduğumuz sürece, apartman yönetim toplantılarına dahi katılmayıp, bahçemizdeki pis kokudan şikayet edeceğiz.
çünkü bunu değiştirebilecek insanları seçecek kapasiteye ulaşmamız için, bu muhakemeyi yapabilecek düzeye erişmemiz gerek.
kimse namlusu bir gün kendisine dönecek silahı karşısındakinin eline teslim etmez. bilinçli olarak bilgisizleştirildik, bilgisizleştiriliyoruz. ve çok radikal bir karar alınmadığı müddetçe, bilgisizleştirileceğiz...
bu forumdaki insanlar eğitim konusunda toplumun %10'u düzeyinde belki de.
bir anket yapalım mı, forumdaki kaç kişi partiler yasasını, petrol yasasını, vakıflar yasasını okudu?
VOB dışındaki bu yazıyı kirlilik olarak görenlerden şimdiden özür dilerim.
bol kazançlar.
[QUOTE=Strategist;157488]Evet. Nedendir anlamadım. DAX, FDAX, FDOW, hepsinin grafiği az sonra alım çılgınlığı olacak gibi görünüyor gözüme ama bizimkinin üstüne ölü toprağı serpilmiş sanki. Bu tür günlerde aniden şok küskübar gelmesi adettendir ama ne olacak bakalım....[/QUOTE]
TRde donmuz gribi salgını var. Sakın TRye taile gitmeyin. (Sanki bizde domuz gribi yok.) - Dingiltere
şeklinde kuş gribine benzer bir haber patlatabilriler deli dana da bunalrda çıkmıştı ama TRden et ithalatını yasaklamışalrdı.
[QUOTE=VOBiX;157513]Ev senindir inşallah....[/QUOTE]
Nerde Tolga nerde :) Kiracıyık...
flatim ama, yaşasın rallyseange, long live fractals...yukarıdna şortlamam lazım üwwwww
sonra acaba şu PKK lılar teslim oluyorya parti parti..borsanın o olayı yükselişle karşılamak isteyebilir...elim tetikte heran şortlayabilirim :)
çok sıkıcı bir gün, ekran başında durmaya değmeyecek gibi... kısa devam... 64.250 ye stopumu yazdım, çıkıyorum..