[QUOTE=jerfin;157524]çok sıkıcı bir gün, ekran başında durmaya değmeyecek gibi... kısa devam... 64.250 ye stopumu yazdım, çıkıyorum..[/QUOTE]
senın istop baya yukarda jerph benım galbım dayanmaz okadder gı :::
Printable View
[QUOTE=jerfin;157524]çok sıkıcı bir gün, ekran başında durmaya değmeyecek gibi... kısa devam... 64.250 ye stopumu yazdım, çıkıyorum..[/QUOTE]
senın istop baya yukarda jerph benım galbım dayanmaz okadder gı :::
[I]Bir ülkenin kendi parasını basması egemenliğin en önemli unsurlarından biridir. Merkez Bankası ülkede para basma yetkisine sahip tek kurum olarak, ulusal egemenliğin en görünür kurumlarından biridir. Bir ülkede ulusal egemenliğin sembolü başkenttir. Bu nedenle Merkez Bankası Ankara'da kurulmuştur. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Cumhuriyet'in değerlerinden biridir.[/I]
[I]Hiçbir şeye önem vermiyorsak, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nı yıllar süren çalışmalardan sonra kuranlara; önce Ziraat Bankası'nın Ankara'daki binasının bodrum katında çalışmaya başlayıp daha sonra Almanlara kendi binasını yaptıranlara; Cumhuriyet'in değerlerine saygı duyalım. Onlardan daha öğrenecek çok şey var.[/I]
[url]http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=8017102&yazarid=7&tarih=2008-01-13[/url]
[QUOTE=enorton;157496]Bu açılımın içersinde PKK lılara genel af olacak mı? Bence soru bu... Hokümetin fikirci babalarından Mümtazer Türköneye göre af olmazsa zaten açılım olmaz... Peki bu aftan apo yararlanmazsa olur mu? O da olmaz, olur diyen Anayasa mahkemesinin daha önceki afı genişlettiği kararını incelesin...
Buradan hemen basitçe şu da anlaşılmasın, ben pkk ile mücadelenin 20 yıldır doğru yapıldığını savunmuyorum... Buradan bazı kesimlerin ve siyasi partilerin nemalandığını da reddetmiyorum... Bu sorun çözülmeli doğru... Ama teslim olarak, teröriste kahraman ünvanı vererek çözülmemeli... Ben buna karşıyım...[/QUOTE]
Sen dua et de olur da Iraktan toprak veirlirse o bölgenin yönetimine iç akrışıklık çıkmasın diye APOyu getirmesinler..
[quote=küçük_k;157397]VOB / Endeks 30
1.Direnç 2.Direnç 3.Direnç 64 300 65 600 66 000
PİVOT 63 800
1.Destek 2.Destek 3.Destek 62 500 62 000 60 800[/quote]
pivot civarında oyalanıyoruz... cuma açılan longlar 750den dehlendi... bekliyoruz... 64bin atağı olacak gibi...
sayın kuzu beye tabiyiz...
ilk etapta 64bin ve sonrasında 64300 ve 64800 grafikde görünen değerler...
[QUOTE=enorton;157503]Aynen o konuma geldik Yavuzhan... Valla geceleri yataya yatınca düşünüyorum şimdi şuanda sınırda nöbet tutan askerler neden nöbet tutuyor diye :confused: Pkk ile çatışmaya girse adamları yaralasa,yakalasa adamalar yarın öbür gün serbest kalacak... Peki bu vurulsa nolcak, kendisini vuran yine yakında serbest kalacak... Ama o ya şehit olacak ya gazi... Biz malesef millet olarak, devlet olarak, ülke olarak ne gazilerimize ne de sehit ailelerimize gereken desteği verebildik :( Mesela binlerce sakat gazimiz var... GATA rehabilitasyon merkezi dışında bu insanlarımızın faydalanabileceği hiçbir yer yok... Neden büyük şirketlerimiz sokak köpeklerine, ota boka böceğe yardım kampanyaları yapar, alakasız şeylere sponsor olurlar da gazilerimiz için bir merkez yapmazlar... Hepimiz hatalıyız...
( Buarada Ahmet Kayanın müziğini çok severim) :)[/QUOTE]
Sınırda şahit olmaz ben yakalasam da öldürürm. Alır silahını bir kaç el ateş eder çatışmada öldü derdim. Gerçi o zaman da şehit derlerdi itoğlu ite...
TC sınırları içinde Kürdistan ne kadar haksa Almanya sınırları içinde de Türkistan o kadar haktır bence.
Ahmet Kaya da öldükten sonra iki albüm çıakrdı maşallah.
[QUOTE=jerfin;157477]63.700 den kısaya döndüm.. bu kadar boğalık çok bile..:)[/QUOTE]
Ev jerfinliği yaramış...
kuzu bey bi yorum geçermisiniz.. tepki nereye kadar olabilir.. nerden cortlamalyız...
[QUOTE=enorton;157521]Nerde Tolga nerde :) Kiracıyık...[/QUOTE]
yasa geliyormuş zma ornı bir öncek iüfeden fazla olmaaycakmış. Umarım evsahibin buralar değerlenecek zam siterim uleeen demeden ayarlarsın sözleşmeni. Gerekrise sözleşmeye ev sahibi kiracıyı evden çıakrtırsa kiracının evsahibini trafikte sıkıştırıp tampona temas hakkı saklıdır diye madde koydurt. Bu arada elektrik su faturasını ödemeyi unutma tahliye nedeniymiş.
[QUOTE=küçük_k;157531]kuzu bey bi yorum geçermisiniz.. tepki nereye kadar olabilir.. nerden cortlamalyız...[/QUOTE]
700 puan diyordu 63400+700=64100 eder.
[quote=Astatin;157515]yaww şu AYM Nin vergi mevzusu ile ilgili Hükümetten bir açıklama gelmedi..Muhtemelen piyasalara pembe tablo çizen bir açıklama gelir.. O açıklamada şortlar telef olmasın diye kapadım...Net kar 800 puan ama altermatif karla (1500 puandır o- 1 hafta işlemsiz, komisyonsuz çarpılmasız devere karı)[/quote]
Piyasalar ve Maliye dertsiz başına dert aldı. Anayasa Mahkemesi yabancıya stopaj uygulanmaması kararını bozdu. Tabi yabancılarda bunun üzerine bozuldu. Yabancı raporları ültimatom şeklinde geldi. Yabancı raporlarında yerlilerde de stopajın kaldırılarak basit bir düzenleme olacağını belirttiler. [SIZE=4]Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise gerekli düzenlemelerin yapılarak, yabancılardan stopaj alınmayacağını belirtti.[/SIZE] Yabancıların devlet tahvillerinde toplam payı %9,2 seviyesinde.Yerlilerin ise dolayısıyla payı %90,8 seviyesinde. Şimdi Devlet pire için yorgan yakıp, yerlilerin vergi stopajını kaldırırsa büyük bir gelirden olacak. Bu tutarın 600 Milyon TL seviyesinde olacağı hesaplanıyor.Aynı şekilde devlet tahvillerine vergi gelmesi durumunda, mevduat üzerinden alınan stopaj nedeniyle bankalar bu durumdan olumsuz etkileyecek.Devlet tahvilleri ile banka mevduatları arasında adaletsizlik kalksın toptan adalet sağlansın denecekse o zaman Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 2010 yılı için 5 Milyar TL gibi bir ek kaynak gerektirecek. Türkiye’nin kamu borçlarını azaltmak 3 yıllık program hazırlandığı bu günlerde, fazla adalet sağlanırsa bütçeyi bozacaktır.
[B]Gökhan USKUAY[/B]
[B]senin işini görür mü bilmiyorum ama şöyle bi yorum var.:o[/B]
[QUOTE=VOBiX;157532]yasa geliyormuş zma ornı bir öncek iüfeden fazla olmaaycakmış. Umarım evsahibin buralar değerlenecek zam siterim uleeen demeden ayarlarsın sözleşmeni. Gerekrise sözleşmeye ev sahibi kiracıyı evden çıakrtırsa kiracının evsahibini trafikte sıkıştırıp tampona temas hakkı saklıdır diye madde koydurt. Bu arada elektrik su faturasını ödemeyi unutma tahliye nedeniymiş.[/QUOTE]
elektrik,su doğalgaz hepsi benim üstüme... :) Ayrıca zaten sözleşmede enflasyon oranında zam demiştik zaten... ayrıca 2yıldır ne ev sahibi beni arıyor ne ben ev sahibini, en son evi tutarken gördüm kendisini :)
[quote=VOBiX;157533]700 puan diyordu 63400+700=64100 eder.[/quote]
evet.. 64100-300 garanti duruyor... biz gösterileni görürken kuzum perde arkasını görüyor..
hadi be kuzum.... sana en körpesinden yonca alıcam...