sistem aynı fiyattan sata döndü..650 şort
Printable View
sistem aynı fiyattan sata döndü..650 şort
[quote=unlimitted;157518]düşünmeyen, üretmeyen toplumlar, başka ?
[SIZE=4]başkent'in ne olduğu, ne anlama geldiği konusundaki kıt zihniyete deseniz ki, Avustralyanın başkenti neresidir? size der ki, "Sydney". sorsanız, Kanada'nınki neresi? der ki, "Toronto".[/SIZE]
teknik ayrıntıları bilmeyip genel kültür düzeyinde ki her yurttaş yukarıdaki doğru cevapları biliyorsa bence çok çok iyi düzeydiyizdir derim ama bu sadece bi umut.brv
[quote=Astatin;157501]felkam bek[/quote]
yor felkam. But, sen var sıvışmak from shorts.?
Ha sorry, son mesajını görmek ben. Sen var dönmek, fıldır fıldır. Short-long-short.
Bu arada Nefes filmine hafta sonu gittim ve bayağıda bir ağladım. (Evet erkek ağlar.)
Herkese tavsiye ederim. Özellikle açılımlara pek sempati ile bakmayanlara.
[QUOTE=mozkan;157491]OSMANLININ başkenti neresi İstanbul, Atatürk nereye aldı başkenti Ankaraya, bu akp teklif versin meclise başkent istanbul olsun diye
sabaha muhtıra yer tc laiklik elden gidiyor diye
demedi deme ibraam
uzunda falan yakalanırsın sonra[/QUOTE]
MS11den haber var mı?
Realtimeı var aktivasyonu yok :confused::confused:
[QUOTE=sazan;157540]Ha sorry, son mesajını görmek ben. Sen var dönmek, fıldır fıldır. Short-long-short.
Bu arada Nefes filmine hafta sonu gittim ve bayağıda bir ağladım. (Evet erkek ağlar.)
Herkese tavsiye ederim. Özellikle açılımlara pek sempati ile bakmayanlara.[/QUOTE]
Ben de aylardır bekliyorum bu filmi, eşim hastaydı bu hafta gidemedik... Önümüzdeki hafta gideceğiz inşallah...
[quote=enorton;157535]elektrik,su doğalgaz hepsi benim üstüme... :) Ayrıca zaten sözleşmede enflasyon oranında zam demiştik zaten... [B]ayrıca 2yıldır ne ev sahibi beni arıyor ne ben ev sahibini,[/B] en son evi tutarken gördüm kendisini :)[/quote]
benim ev sahibi yaşlı bir bunak.sadece benim oturduğum apartmanda 11 daire kendisinin.kirayı ödüyorum adam 3 gün sonra arıyor.bu ay kira yatmamış neden diyor.
manyak mısın diyorum bende git bi daha bak hesaplarına diyorum :::
[quote=sazan;157539]yor felkam. But, sen var sıvışmak from shorts.?[/quote]
sıvışık asti :::::::::
Showda ihjtiyacım var diye bir program varmış. 1 milyon TL veriyorlar.
"EFG aktif alırken aktiften shortlayıp EFGyi şaşırtmak için ihtiyacım var" desem yerler mi .dng
heç bu kadar adrenalini bol gün görmemiştim...piyasanın her yerinden adrenalin fışkırıyor :p
[QUOTE=VOBiX;157545]Showda ihjtiyacım var diye bir program varmış. 1 milyon TL veriyorlar.
"EFG aktif alırken aktiften shortlayıp EFGyi şaşırtmak için ihtiyacım var" desem yerler mi .dng[/QUOTE]
Aynı işlerle uğraşanların hayalleride aynı oluyor demek. :::
Vobda işlem yaparken bende hayal kurardım şöyle hesapsız bi param olsa (gıcık olduğum 3 kurum) alırken ben satsam onlar satarken ben alsam derdim .kom.kom
agalar bugun bos bıraktılar ortalıgı para sayıyyolar herhhalde cuma sılkelemede topladıkları..