AKB nin sattıgı dolarları DBI 500 er 500 er alıyo .. allah allah araplar kaciyomu bizden israil ile gerginlestik diye :::::: çok tırsaklar vesselam :D hueheu bılmeyen adamın dolar kontrat yorumu bu kadar oluyo demek ki :))
Printable View
AKB nin sattıgı dolarları DBI 500 er 500 er alıyo .. allah allah araplar kaciyomu bizden israil ile gerginlestik diye :::::: çok tırsaklar vesselam :D hueheu bılmeyen adamın dolar kontrat yorumu bu kadar oluyo demek ki :))
4 saatir 100 pıvanlık yere sıkıştık.hafta başındaki iştaha bak sen...
[quote=sazan;157540]Ha sorry, son mesajını görmek ben. Sen var dönmek, fıldır fıldır. Short-long-short.
Bu arada Nefes filmine hafta sonu gittim ve bayağıda bir ağladım. (Evet erkek ağlar.)
Herkese tavsiye ederim. Özellikle açılımlara pek sempati ile bakmayanlara.[/quote]
may ekşın includes fıldır but not fıldır fılfır. ay düdünt yapmak 10 gündür işlem..piliz dont gör maç it to this reckless (10 gündür işlem yapmıyordum bu garibe çok görme lütfen::::::)..Re-build SW den bi ses varmı:rolleyes::rolleyes:
(Gramerleyin fonetikleyin doğrumu lem pambık)
Gurt taburlarından bi ses varmı...asıll..
[quote=Astatin;157551]may ekşın includes fıldır but not fıldır fılfır. ay düdünt yapmak 10 gündür işlem..piliz dont gör maç it to this reckless (10 gündür işlem yapmıyordum bu garibe çok görme lütfen::::::)..Re-build SW den bi ses varmı:rolleyes::rolleyes:
(Gramerleyin fonetikleyin doğrumu lem pambık)[/quote]
pörfekt :::
Piyasada Flat çılgınlığı var resmen. Şeytan diyor Forex olayına da gir, böyle anlarda oraya atlarsın...
[quote=SEYYAH;157553]pörfekt :::[/quote]
dabi pörfekt olcak pambık..biz bu ingilizceyi parlak kaldırımlı üniversitelerde cilalı ayakakbılarla gız peşinde fink atarak övrenmedik... ingilizyalılar, tembel fransızlar, obez abedelilerle furuşa furuşa (iş manasında!) övrendik..pörfektmiş..pörfekt oalcak dabi...şunun tüylerine bak...peeehhh:::::::::
yuaw ne mızmız oldu piyase gı ::: bi el atın gayri yuvarlayak sunu asavı arkdeşlar :::
[quote=SEYYAH;157550]4 saatir 100 pıvanlık yere sıkıştık.hafta başındaki iştaha bak sen...[/quote]
Ya doğru ama aklıma geldi şimdi, niye scalping yapmıyoruz? Yani madem 625-675 arası mekik dokuyor, 75 olunca short, 25 olunca long. Her seferinde 50 puan. Hadi 25 puanı komisyona gitse kalır 25 puan kar. Öğle arasında 8 kez yapsak 200 puan net kar. Bu piyasa her öğlen 2 saat bu hareketi yapıyor. Şimdi geçti artık denersem Pala basar dayağı, ama yarın öğren bir deneyeceğim... :..:
hala tutuyorum cuma kapanis 63 400 longyleri....agam sinir yokluyor....yoklasin...
benimkiler alinali yillar oldu....donus yerim ya maliyetim...yada 700 puan kar....
birazdan kendisini operim....
ben operim dedikce....agam tirsiyor...seytan azapta gerek....
[URL=http://img12.imageshack.us/i/30994449.png/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/3861/30994449.png[/IMG][/URL]