-
[quote=sazan;157591]Bir düzeltme, Bu ana sistemim değil, portföyümü yönettiğim 3 sistemimden biri. Ana sistemin ürkeği. Ana sistem çok daha önce shortlamıştı. Ana sistem shortta, ürkek sistem bile al vermiş değil. (Shortta).
Not : Bilmeyenler için, benim sistemlerim biraz agırdır. Ürkek bile al demedi ise ana ne der siz düşünün.[/quote]
750 stop..64000 yine şort fekat 1/3 sadece...ayem felkambek (doğrumu lem pambık, fonetil olarak yada etik olarak).kom
-
hahaha garan dıpzıt 6,00 kapatırsa iyi :))
-
[quote=thracian;157596]5 dkliklarda ikili tepe olustu. 64050`yi gecemezse shortlar is yapar...[/quote]
Biraz aşağı giderse omuz baş omuz olacak... Daha bi kere para kazanamadım bu formasyondan ama olsun... :..:
-
[quote=Astatin;157597]750 stop..64000 yine şort fekat 1/3 sadece...ayem felkambek (doğrumu lem pambık, fonetil olarak yada etik olarak).kom[/quote]
pörfekt :::
ciğer,dalak,börek,yürek,ahşam :::
-
şort cazibesi gözlerimizi blaynd etti yuaw ::: zaliym zistem ülem cort ol artıkh
-
[QUOTE=Strategist;157599]Biraz aşağı giderse omuz baş omuz olacak... Daha bi kere para kazanamadım bu formasyondan ama olsun... :..:[/QUOTE]
bence dikdörtgene dönüyor... 63850-64050 yi nereye kirarsa 200 pointlik bir hareket:)
Bu dikdörtgenler iyi de, daha genis bantlilari daha iyi:)
-
[quote=fXci;157601]şort cazibesi gözlerimizi blaynd etti yuaw ::: zaliym zistem ülem cort ol artıkh[/quote]
gözler blaynd olduvu üçün mü eyle stivi vondır kimi güneş gözlüvü takıyore :D
-
64100 ün kokusu ve kendisi geliyor
-
[quote=thracian;157602]bence dikdörtgene dönüyor... 63850-64050 yi nereye kirarsa 200 pointlik bir hareket:)
Bu dikdörtgenler iyi de, daha genis bantlilari daha iyi:)[/quote]
Ben DOW'un açılmasından hemen önce ne formasyona bakarım, ne sisteme, ne histeme. Acı tecrübeler ile edinilmiş bir alışkanlıktır ... :..:
-
63.575 LONG larımı gaptırdım...üwwww...üüü
gaptı gidiyore üwwwww üüüüüüüüü
-
Sanırım gül gibin cortları birazdan istop etceym ::: bellide olmaz emme görceyz istop edersem soyleycem gayri.. son demlerimi yaşayorum gayri..
Kuzum baa çans dile gı
-
stop olmamışım ama kötü terste kalmışım..üüü
kocaoğlan al verdi mi laros ?