yukardan exıtledi.
Printable View
yukardan exıtledi.
tek korkum guzunun geceye long demesi inşallah demezde shortların tadını cıkarırız...:)
jerfn patron vaziyet nasıl stop olmadın inşlh
jerpfinciyim keyfin nassı guzum ::: beni cokh zorladılar emme dayandık gayri teknik yereleri onemli yereler hakket
63650 yeresınden şortları flat ettim geceye flat
a.p.s -1975 efg ciğimin hepsi fx usta erken cıktın yaw
Ben tekrar short gitti arada 200 point...
[QUOTE=tırtıl;157626]a.p.s -1975 efg ciğimin hepsi fx usta erken cıktın yaw[/QUOTE]
kafam netlesmedı tırtılcım bugunu karlan kapamak ucun flatledim 63650den
eger kafamda düsüs netlesseydi geceye cort yatcaydım... 63600 yeresi önemli gayri
63600 altına sarkarsa cort acarım 500 pıvan kârı alıp çıkmak üçün :::
[QUOTE=tırtıl;157623]jerfn patron vaziyet nasıl stop olmadın inşlh[/QUOTE]
yok olmadım... kara bilem geçirdiler beni..:::
[quote=fXci;157628]kafam netlesmedı tırtılcım bugunu karlan kapamak ucun flatledim 63650den
eger kafamda düsüs netlesseydi geceye cort yatcaydım... 63600 yeresi önemli gayri
63600 altına sarkarsa cort acarım 500 pıvan kârı alıp çıkmak üçün :::[/quote]
benim maliyete daha 300 puan var:(( ondan bekliyom ama daxı shortladım intikamımı ondan alıyom :))
[QUOTE=fXci;157624][COLOR="Red"]jerpfinciyim keyfin nassı guzum [/COLOR]::: beni cokh zorladılar emme dayandık gayri teknik yereleri onemli yereler hakket[/QUOTE]
süpeeerrrrr.lelele
Korktum çünküm 63600 aşavısı olmazsa PELA niyeti bozar seans sonuna kadder 64xxx gösterir gene...
tek korkum bu... bu sebeple 63600 altında yeni cort acarım deyü kendimi ikna ettim...
önemli olan hayal alıp satmaktansa garantiyi almak... ....
şindilik garanti olan 63600 altı olmazsa 64xxx yeresine gitceği.... 63600 altındada bana 500 pıvan hediye etceği ....
PELAM namıssız pelam bıçavımı biliyorum tekrardan gayri