[QUOTE=YAVUZHAN;157642]tüm matriks paketlerinemi gecikmelimi gelecekmiş ?
ben şuan 0,4 % + görüyorum dji yi.[/QUOTE]
Dow ,dax fuçurları gecikmeli gelecek diye öğrendim.
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;157642]tüm matriks paketlerinemi gecikmelimi gelecekmiş ?
ben şuan 0,4 % + görüyorum dji yi.[/QUOTE]
Dow ,dax fuçurları gecikmeli gelecek diye öğrendim.
[QUOTE=YAVUZHAN;157652]fiyat yükselirken apsd eksiliyor..
senaryo nedir vobix ?[/QUOTE]
fraktalik alış baskısı abi bence .. ralli .. longlar gol olur tahminim .. .. :o:o
martoniki patron .. golü atacaz inşallah patron .. hayırlısı olsun ... zild long devam ediyorum bende .. kesin kararlıyım uzlaşacam .. iyimi ediyorum kötümü bilemiyorum ... :o
şu bilançolar bitmeden dow'da şöyşe güzel bir düşüş göremeyeceğiz...üüü
[QUOTE=YAVUZHAN;157652]fiyat yükselirken apsd eksiliyor..
senaryo nedir vobix ?[/QUOTE]
[b][color=red]Senaryo :[/color] 3 [color=red]Fiyat :[/color] Yukarı [color=red]APS :[/color] Azalıyor [color=red]Etki :[/color] Olumludan olumsuza [color=red]Piyasa :[/color][/b]
Eski ayılar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların yükselişi, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumlu, [B]tersiyse olumsuz[/B])
agam...
eyi oynadi bugun....ne etliye karisti...nede sutluye....
cuma ve bugun...agamdan 2400 puan alarak bademciklerine kadar optum...
ellemedim....
63 925 den geceye short girdim....ve gunu tepeden kapadi 64 025...ben 64 100 bekliyordum....
short girdim...
cunki...daksi giz bulutlarda raks ediyor...yarin gazini alirlar....1.83 pehhhh....
[quote=selçuklu;157658]fraktalik alış baskısı abi bence .. ralli .. longlar gol olur tahminim .. .. :o:o
martoniki patron .. golü atacaz inşallah patron .. hayırlısı olsun ... zild long devam ediyorum bende .. kesin kararlıyım uzlaşacam .. iyimi ediyorum kötümü bilemiyorum ... :o[/quote]
abdullah_yıldız patron da 67000 hedefini söylemişti bugün..
sayımlarına göre çarşamba'dan itibaren ralli startı verilmiş olacak.. :D
2 penaltı direkten döndü, 3.yü de kurtarırsak uzlaşırım ben de.. :o
hayırlısı olsun.. :o
[QUOTE=Astatin;157656]bende :( ü[url]www...ama[/url] tam şort sayılmaz..olsa da basketçi şortudur yani..2/3 yani..ful değil...umarım seninkide basketçi şortudur veya haşemadır ne bilimmmm:D:D:D[/QUOTE]
ben full girdim..üüü mini short mu oluyor, tanga mı oluyor artık bunun açılımı...:..:
Geceye short kaldık ama kötü ettik galiba, dow 10200 ü gözüne kestirmiş gibi... İşlem saatlerinin uzaması kötü oldu yaw... Ne güzel satta kapatacaktı sistem,son barda al vermiş... :)
[quote=jani;157661]agam...
eyi oynadi bugun....ne etliye karisti...nede sutluye....
cuma ve bugun...agamdan 2400 puan alarak bademciklerine kadar optum...
ellemedim....
63 925 den geceye short girdim....ve gunu tepeden kapadi 64 025...ben 64 100 bekliyordum....
short girdim...
cunki...daksi giz bulutlarda raks ediyor...yarin gazini alirlar....1.83 pehhhh....[/quote]
Gazmı yapmış :)Havanız nasıl olursa olsun sizin gazınız eyi olsun hehehe.
dow kapanış tahminim [B]10151,51..[/B]
yarınki açılış tahminim [B]64500..[/B]
kayıtlara geçsin.. :..:
[quote=jerfin;157663]ben full girdim..üüü mini short mu oluyor, tanga mı oluyor artık bunun açılımı...:..:[/quote]
walla normalde maliyetinde kapanış olsaydı o dediklerinden biri oluyorda..eğer hem ful şortsan birde maliyetinin üzerinde kapanış olduysa, onun adı nü oluyor galiba...üwwwww..neyse fıçır ola hayrolaüüü
vay canına patron..olaya bak... 1 hafta sisteme uymadım 1100 puan kazndım...şimdi sisteme uydum, yarın yiyecekelr inceden sanırsam..fdaha 11 e çok var...fıçır var
daksi tepeden kapar...dowda onu izlerse bu gece...
yarin zabah...futurler eksi...asya eksi...
israil iliskisi isitilmis....dogan olaylari...vergi meseleleri filan derken....
agamin dalagini 62 000 de alirim....