[QUOTE=martoniki;157666]dow kapanış tahminim [B]10151,51..[/B]
yarınki açılış tahminim [B]64500..[/B]
kayıtlara geçsin.. :..:[/QUOTE]
Ne kapayıp ne açıyon patron, tavuk mu açıyon :::
Printable View
[QUOTE=martoniki;157666]dow kapanış tahminim [B]10151,51..[/B]
yarınki açılış tahminim [B]64500..[/B]
kayıtlara geçsin.. :..:[/QUOTE]
Ne kapayıp ne açıyon patron, tavuk mu açıyon :::
[quote=jani;157668]daksi tepeden kapar...dowda onu izlerse bu gece...
yarin zabah...futurler eksi...asya eksi...
israil iliskisi isitilmis....dogan olaylari...vergi meseleleri filan derken....
agamin dalagini 62 000 de alirim....[/quote]
Dalaklar yetmiy ciğwerleri lazım bize üwwwww.:::::::::
dow kapanış tahminim .. 11.999.17 kayıtlara geçsin .. vobda 67000 yandığında ağanın bademciklerini makro fotoğraflayacaz .. hehehe :D:D
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_SqhhJb_P3Kk/SDzUSjXGFvI/AAAAAAAAAzw/RjRLH6vBZzs/s400/bull+with+largest+horns.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;157667]walla normalde maliyetinde kapanış olsaydı o dediklerinden biri oluyorda..eğer hem ful şortsan birde maliyetinin üzerinde kapanış olduysa, onun adı nü oluyor galiba...üwwwww..neyse fıçır ola hayrolaüüü
vay canına patron..olaya bak... 1 hafta sisteme uymadım 1100 puan kazndım...şimdi sisteme uydum, yarın yiyecekelr inceden sanırsam..fdaha 11 e çok var...fıçır var[/QUOTE]
Sistem satta mı kapattı asti? Bir güncelle falan belki AL olur :D Matriks yine gururla sundu, AL vermedi diye bakıp duruyordum güncelleme yaptım AL vermiş meğersem .dng
Kocaoğlanın yeşil yaktığı yerde shortlamak beni bozuyor.:mad::mad::mad::mad:Öbür sisteminde kahvenin yeşili kesmemesi ayrıyeten uyuz ediyor.
[quote=enorton;157672]Sistem satta mı kapattı asti? Bir güncelle falan belki AL olur :D Matriks yine gururla sundu, AL vermedi diye bakıp duruyordum güncelleme yaptım AL vermiş meğersem .dng[/quote]
satta kapadı valla..demek bu matriksdeki musibetler bulaşıcı... sende sav sıranı::: sen bide kocaoğlanla aslı yı sor..onlarda satta kapadıysa umut vardır:..:
selçuklu patron gel 9500 DJ kapanışında anlaşalım senle..buda son fiyat yani..1 puan yukarıı olmaz
asti hadi canım kardeşim ahşam olmuştur artık.sen tükkanı,ofisi,tezgahı,standı v.s. açık olan ne varsa herbişeyi kapat evine git dinlen bak bugün çok çalıştın.dinlenmek seninde hakkın.
:::
evet cuma günü aldığımız 1000 puan üstüne,
busabah kararsız kalıp,flat oldum.
fakat kazanmanın cok zor olduğu bu piyasada kısa
düşünen biri olarak ,600 puan ptansiyel yakaladık.
yani zarar yok.
sayın py peşindeyim.
[quote=SEYYAH;157677]asti hadi canım kardeşim ahşam olmuştur artık.sen tükkanı,ofisi,tezgahı,standı v.s. açık olan ne varsa herbişeyi kapat evine git dinlen bak bugün çok çalıştın.dinlenmek seninde hakkın.
:::[/quote]
la bütün gün imanım gevredi toplantıdan toplantıya..ü[url]www..az[/url] önce şebelek iki analistide paraladım..bu akşam bitirmeleri gereken bir iş vardı..bitene kadar burdasınız dedim.. kendini feda eden ve takım ruhlu adam görüntüsü vermek için bir süre daha kalmam lazım..sanırsam 7 de çıkabilirim..üwwwww.... onlar gece 12 ye kadar çalışsın...benmi bitirmedim işi **. hasta ettiler beni hasta..işin alacağı süre max 3 hafta, adamlara verilmiş 4 hafta, bunlar hala mazaeret sayıyolar
La biz analistken işi yetiştirecez diye yemeden içmeden kesilirdik...yeni nesil leyla pambık...eğitim sistemi cıvıklaştı, ordn mezun adamlarda cıvıklaştı..dünya değişti çelik de değişti **
DJ i ben gecikmesiz izliyorum şu an..Sizin gördüğünüz veri yanlış..DJ şu an %2 eksi..Neden derseniz, neely EW sayımını değiştirmiş..BU 5 değilmiş, primary bilmem kaç tamamlanmış, aslında dow un bir sonraki hedefi 128.89 muş..yanlış yok yüzyirmisekiz nokta seksendokuz :)üwwwwwwwwwwwwww
Orta vadeli portföyler longda henüz.