-
[quote=Astatin;452912]Bi graf da benden..ivit o PU lar, eğer şu düşen kanal yukarı kırılırsa çok acı çektirebilir şortlara...Eğer haftalıkdaki ana yükseliş trendi kırılmamış olsaydı, çoktan longa geçmiş ve üzerine yatmış olurdum..[B]Malum, boğa piyasasında bütün PUlar çalışır, Ayu piyasasında ise çarpılır..[/B]. Eğer bu PUlar çalışırsa, olay kaotik bir bölgeye girecek...Ayu piyasasına girmemişiz la veya girmişiz ama tuzak kırılım bu düşünceleri arasında gidip geleceğiz. ANcak kırmadığı sürece şort yönlü trade kazançlı olacak...Allah şort gontratlarımızın günahlarını affetsin...[B]AMma acil, ya yarın ya bugün aşşa bir bar gelmesi lazım[/B]...Yoksa gorkular artacak[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9496&d=1372753347"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9496&stc=1&thumb=1&d=1372753347[/IMG][/URL][/quote]
Analiz grafik falan hoş da..Kısmetten ötesi yok..Dün eğer saatlik kapanışların birinde bu kanalı yukarı kırsaydı, şortların yarısını istoplayacaktım...kısmet
-
[quote=Astatin;453092]bunu mu diyon haci?[/quote]
TOBO mu olabilir neden olmasin
hedefim 89000 civari idi malumunuz defalarca yazdım bunu da
öğleden sonra 2 defa 90000 lere atak gelişmeli from now on
-
deminki attiğim ve bunun hatrina dediğim pareleli sn tertipli Hocamızdan öğrendim
çokk şeyi kendisinden öğrendim Allah razı olsun kendisinden
bu parelele çift tepe der kendisi, ve parelel altındada satişlar sertleşerek devam eder
alsana lem 90000 e kadar PY misin nesin
son çikişta 88800/89200 araliği güçlü direnç olmuştu
bakalım ne kadar tutçek bu sefer o bölge
-
yazın 88700 e birkaç saatlik dip bölgesini
full oldum yaw
geçen sert düşüştede böyle alip alip günü küçük bir arti ile kapamiştim inşaallah aynısı olmaz
olmamaliiii
-
aha da -1000 makas..bakalım seans açılışına kadar krouyacakmı..şort devam zaten..o ayrı
-
dün kralın grafa bakıyorum
tabelaya bakıyorum
93 üzeri...
nası olacak bu iş diyorum
88,700 24 saat olmadı..
-
saat 14:00 barına önemli demiştim
keşke sabrede idim 14:00 saatlik bari
canım çok sıkkınnn
61,8 e geldik spotsal
:(
-
altay 85 den aşşa düşmeyizemi oynuyon sen ?
-
[quote=seagate;453106]altay 85 den aşşa düşmeyizemi oynuyon sen ?[/quote]
herşey net açik yaziliyor burada sn seagate ...
-
1 liklerde 5 liklerde sürekli pu sürekli bende gorku...%10 u çaktığı gündeki gibi hülülülül sürekli graş olsa iyiydi..gorkusuz gorkusuz
-
maliyetim iyi ola idi
kademeli SL ile taşirdim LONG ları
vermeye başladım bile
mutlak tepki vermesi gereken yere geldi idi
artiii saat 14:00 bari
lemm analizine uy altay bir dahakinee uyyy
-
15:30 da ABD işsizlik verisi var
350 üstü kötü olup piyasaları alirlar
350 altı iyi veri olup piyasaya verirler parasal genişleme mevzuuna