habertürkte hasan kurtulmuş yaşar erdinç yiğit bulut:..: gazi erçel var.
djı ne olmuş üwwww iyiki flat kaldık sağolasın kocaoğlan.
Printable View
habertürkte hasan kurtulmuş yaşar erdinç yiğit bulut:..: gazi erçel var.
djı ne olmuş üwwww iyiki flat kaldık sağolasın kocaoğlan.
[QUOTE=Astatin;157695]MS deki Std nin karşılığı MTX de Sdev midir yoksa Stdev midir? yoksa ikiside değilmidir...tokoba...
(mavi, ordasın görüyorum :))[/QUOTE]
stdev yazanı standart deviation
ste yazanı standart error
std duymadım standart dillema olabilir .dng
aha goldlongcular yandı...doktor gold 1250 olacak dedi :)
[quote=VOBiX;157700]stdev yazanı standart deviation
ste yazanı standart error
std duymadım standart dillema olabilir .dng[/quote]
ste demedim zati tokoba...sdev yada stdev mi dedim..std için..pambık bizimi yiyon lemmmm...ms de yokmu std diye birşey
Asti djı seni bozacak galiba sonunda üwwwww.
[quote=Larossıan;157703]Asti djı seni bozacak galiba sonunda üwwwww.[/quote]
ne bozacak..ahanda 1 haftadır çıkıyo, ne oldu, 1100 puan yedim kısadan 1 haftada..yemişim dj i..djde neymiş...:..:
[quote=Astatin;157702]ste demedim zati tokoba...sdev yada stdev mi dedim..std için..pambık bizimi yiyon lemmmm...[B]ms de yokmu std diye birşey[/B][/quote]
valla MS te [B]standart deviation[/B] var [B]standart error[/B] var...
la ne bilem ben...[B]std[/B] kısaltmasına en uygunu [B]standart deviation [/B]aklıma gelen.
böyle kuru kuru olmuyor..az eurusd şortlayayım..renk oldun heyecan olsun..
[quote=SEYYAH;157705]valla MS te [B]standart deviation[/B] var [B]standart error[/B] var...
la ne bilem ben...[B]std[/B] kısaltmasına en uygunu [B]standart deviation [/B]aklıma gelen.[/quote]
lem kırlaşmış vahşi...açıp MS in fonksiyonlarına baksana..kısaltmalardan bunu bil adı neymiş diye..bir de veri yapısını de bana std(data,peiryod) gibi yani....eüzü...akşam akşam dakıldık şu kırlaşmış vahşiye...boks.
[quote=Astatin;157707]lem kırlaşmış vahşi...açıp MS in fonksiyonlarına baksana..kısaltmalardan bunu bil adı neymiş diye..bir de veri yapısını de bana std(data,peiryod) gibi yani....eüzü...akşam akşam dakıldık şu kırlaşmış vahşiye...boks.[/quote]
valla asti standart deviation ın özelliklerini aynen aktarıyorum.bak inan noktasına virgülüne dokunmadım namerdim :p
time period:5
deviations:1
price field:Close
deyor...
[quote=SEYYAH;157708]valla asti standart deviation ın özelliklerini aynen aktarıyorum.bak inan noktasına virgülüne dokunmadım namerdim :p
time period:5
deviations:1
price field:Close
deyor...[/quote]
yok anlatamadım ben sana..dur ben PM den bir uçan tekme atayım sana...boks..boks.
[quote=Astatin;157709]yok anlatamadım ben sana..dur ben PM den bir uçan tekme atayım sana...boks..boks.[/quote]
abi bana ne soruyon burada kapı gibi LAROSSIAN var yuaw.MS te çekirdek çitler gibi sistem yazıyor.
sorduğun sorunun cevabınıda bilir diye düşünüyorum.