spot acılıstan bi - ye düşse seyreyle çümbüşü :))
(aç tavuk darı ambarı mode on)
Printable View
spot acılıstan bi - ye düşse seyreyle çümbüşü :))
(aç tavuk darı ambarı mode on)
Jerfin ne ettin shortları.üüüüüü
boğalar saglam kötekleyecek bizi :) short short nereye kadar hep ızdırap hep karanlık :::
Metastock 11 Professonal eSignal da tamam :)
[quote=VOBiX;157789]Metastock 11 Professonal eSignal da tamam :)[/quote]
verileri günlükmü bakıyor vobix.:)
arhadaşlar gunaydın
bugunku planım geregi 64825 ilk etap cortlar acıldı gayri ikinci etap cort yerime gelince cort yaptımmı soyleycem ...
istopumu buraya yazmıyorum emme yaparsam anında yazcam gayri
bıçavınız bilenik yolunuz açıkh olsun emi
[quote=fikrisent;157779]Halka arz takvimi doluyorrr... Ne iş.... Borsa 30 binlerdeyken neredeydiniz abe kuzum... ;)
Tepeden ya da tepeye %10 kala millete hakkaten tam arz ediyoralr artık... Turkcell unutulmamıştır heralde ama vakıf riski unutamam %100den fazla yapmıştı arzdan sonra hey gidi yıllar...[/quote]
hakikaten 10 yıl önceki halka arzlar hala dillerde..nasıl olmasınki zaten,her çıkan 5 e katlıyordu bi ara..
bana aksu enerjiden 2 lot gelmişti,fiyat 22 tl idi.kısa sürede 230 bine gittiğini dün gibi hatırlıyorum..sürücü kursundan halka arzlar için nüfus cüzdanı,ehliyet toplayan bi arkadaş vardı ciddi para kazandı o dönemler..
bende zorlu enerji arzına 7 kişilik ekiple girmiştim :) çalışanlara belli bi miktar garanti edilyordu..17 binden aldık,33 bin gördü ama banka grup çalışanlarına satış yaptırmıyor türlü bahanelerle.27 binde zor sattık.benim için arza giren elemanlara birer panasonic cep telefonu hediye etmiştim ki o dönemin en gözdesiydi..
yaşlanmışım be :(
750 kısa devam .. küskü baskısının daha baskın çıkacağını düşünüyorum .. fraktalik baskı ağır basarsa uzarım tekrar .. yapacak bişey yok ..şimdilik şelale ....
günaydın,kolay gelsin bu arada :)
Queen patron klimaları sipariş ettin mi? :D :..:
63400 uzundun sanırsam.. :)
[QUOTE=VOBiX;157789]Metastock 11 Professonal eSignal da tamam :)[/QUOTE]
haledebildin mi ? nasıl kullanıslı mı ? yontemı tarif edersen bizde kuralım :)
Üzerimde acayip bir flat baskısı var. Fraktalik midir mraktalik midir ondan galiba... :..: