gunaydin millet....62 800 kapanis ucun....agam geregini yapiyor....
Printable View
gunaydin millet....62 800 kapanis ucun....agam geregini yapiyor....
Dax şaşırtıcı şekilde çok ufak gap'le açtı. Önümüzdeki 10dk. içinde yapacağı hareket benim için belirleyici olacak...
725 den kervandayım..üwww
gene 64750 savunuyo bunlar var işin içinde bit yeniği bu kademede shortları artırıp tavan yapabilirler... şom agızlı olmak istemiyorum ama zannetmıyorum piyasayı sen ben o olusturmuyoruz gibi :D herkes satıyo kım alıyo bunları..
benim üzerimdede bir baskı var,,frakatlik mi desem italikmi desem bilemiyorum
Ben de tüpraş ve poaş halka arzlarından para kazanmıştım... doaş, turkcell de ise acayip zarar etmiştim... Bi daha da halka arza gelmem dedim en son zararlardan sonra :D
[QUOTE=jani;157798]gunaydin millet....62 800 kapanis ucun....agam geregini yapiyor....[/QUOTE]
abavvvv bal damliii kuzunun agzından.. :::
küskü baskısı baskınlaşmaya başladı .. fraktalik baskının bu baskıya dayanabileceğini düşünmüyorum .. üvvv .. şelale şelale şelale şelale .. .
[COLOR="Red"][SIZE="6"]1isd .. [/SIZE][/COLOR]
eyy gidi günler..bende halka arzdan petim aldıydım..yıllarca halka arz fiyatında dolandı 2.5 liralarda..sonra bir yıl bir başladı 170 lira falan oldu, 150 lerden satmıştım...10 lot :)
[QUOTE=Astatin;157800]725 den kervandayım..üwww[/QUOTE]
patron senkronu yakaladık .. senkroik küskü baskısı .. bu baskıya kimse dayanamaz bence .. hehehehhe :D
[quote=enorton;157803]Ben de tüpraş ve poaş halka arzlarından para kazanmıştım... doaş, turkcell de ise acayip zarar etmiştim... Bi daha da halka arza gelmem dedim en son zararlardan sonra :D[/quote]
bende tüpraşı taksitli almıştım :::
green shoes uygulaması vardı onda,ne alakaysa :)
[quote=Astatin;157806]eyy gidi günler..bende halka arzdan petim aldıydım..yıllarca halka arz fiyatında dolandı 2.5 liralarda..sonra bir yıl bir başladı 170 lira falan oldu, 150 lerden satmıştım...10 lot :)[/quote]
patron yoksa petkimleri kuruluş sermayesimi yaptın :..: