-
[quote=enorton;157803]Ben de tüpraş ve poaş halka arzlarından para kazanmıştım... doaş, turkcell de ise acayip zarar etmiştim... Bi daha da halka arza gelmem dedim en son zararlardan sonra :D[/quote]
borsa hayatımda katıldığım tek halka arz SILVERLINE idi...o da elde patladı.tüyo ile almıştım sonra al sana tüyo dediler malı kucağımıza bıraktılar üüü
-
yalnız 65000 üstünü .. 3. defa denerse bu sefer 67000 aile fotoğrafını çektiririz hakkaten ..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;157808]bende tüpraşı taksitli almıştım :::
green shoes uygulaması vardı onda,ne alakaysa :)[/QUOTE]
Ogünler harikaydı bea, ne alsan gidiyordu... Voba falan da gerek yoktu yani, dohol 1999 da %1100 artmıştı galiba... Vestel, zoren bunlardan ne para kazanmıştım...
-
[QUOTE=Larossıan;157790]verileri günlükmü bakıyor vobix.:)[/QUOTE]
Yok real time 5 dklıkları filan görüyor
-
[quote=jani;157798]gunaydin millet....62 800 kapanis ucun....agam geregini yapiyor....[/quote]
ters / yüz için uygun koşullar olsada dow 10 bin üstünde ilk kuvvetli kapanışını yapmış ve gözünü 10400 e dikmişken o kadar sert bir gerileme olmaz bence..
-
[quote=selçuklu;157807]patron senkronu yakaladık .. senkroik küskü baskısı .. bu baskıya kimse dayanamaz bence .. hehehehhe :D[/quote]
Senkroik Küsküik Anti-Fraktalik bir ortam seziyorum. Üstelik powered by Bay SAZAN... hadi bakalım
-
usaglar...
agamin yukarida gidecek yeri yok....hangi kaartla gidecek....sadece can cekisiyor....ele kolaymi olmek...agam tatli hayatta....surdu TUPOYU bugunde...eeeee....
-
[QUOTE=fXci;157791]arhadaşlar gunaydın
bugunku planım geregi 64825 ilk etap cortlar acıldı gayri ikinci etap cort yerime gelince cort yaptımmı soyleycem ...
istopumu buraya yazmıyorum emme yaparsam anında yazcam gayri
bıçavınız bilenik yolunuz açıkh olsun emi[/QUOTE]
gısalarla ipime sarıldım dağdan aşavı süzülüyorum.... bıçavım accuk korelmeye başladı emme dağdan inerkene sert kayalara yaslayarak bılemeye calısıyorem
-
[quote=VOBiX;157813]Yok real time 5 dklıkları filan görüyor[/quote]
ohhh kebap :::
10.01 den farkı var mı?
-
64625 den atladım trene ben,uzadım..
stop 64175 !
-
[QUOTE=selçuklu;157807]patron senkronu yakaladık .. senkroik küskü baskısı .. bu baskıya kimse dayanamaz bence .. hehehehhe :D[/QUOTE]
sahalara dönüş yaptım bende bu da size bi eksi ama gende hayırlısı :) şelale şelale..
yanı aga akıllı adamdır dıyoz bugun kuskulemezse ne zman kuskulucek :D
-
üwwwww...selçuklu patron...geçmiştete böyle olduydu..yılanları çıyanları sardın başımıza 6 ay kurtulamadık onlardan..onlar gitti, şimdi fraktallar geldi...yaktın bizi patron üğwwwwwwwwwwwwwww:)