[QUOTE=Astatin;71487]ççookkk utanıyorum çoookkk..diyemiyorum :) :) :)[/QUOTE]
ne oldu hayırdır. yenimi uyandın? :)
Printable View
[QUOTE=Astatin;71487]ççookkk utanıyorum çoookkk..diyemiyorum :) :) :)[/QUOTE]
ne oldu hayırdır. yenimi uyandın? :)
[quote=mersiyk;71490]neden ?[/quote]
senin avatara bakınca çok utanıyorum :..::..::..: şaka bir yana ; eurusd nin ve goldun beter teknik görüntüleri ve çok düşmüş olmasına rağmen bizimkinin pek de şık olmayan teknik görüntüsü ve 30 endeksin bu yuıl içinde 19000 olması beklentime karşın, o düşüşü yakalayamam korkusu birleşince 34 den kısa yaptım..çoook utanıyorum çok:..::..::..: 1/3...malum tehlikeli yerelerdeyiz
34000 34100 yeresi artık 34200 oldu
systems
5 dakk short sinyalde (amma sınırda) - 15 dakk short sinyalde - gun short sinyalde
dow future durum ne ?
dow futur 8486 üstesinde durur eyer yukarya potans bolgede olur
[B]
8486 onem ne ?
asayasında yukarsında nolur ?[/B]
8486 asayası olur eyer 8200 yeresine potans olur dikat olun bu bizde vob icun 33400 yeresinden asaya 3000 potans icun yardım olur
amma
8486 üstesi kalır eyer 8600 yeresine potans olur
[QUOTE=Astatin;71494]senin avatara bakınca çok utanıyorum :..::..::..: şaka bir yana ; eurusd nin ve goldun beter teknik görüntüleri ve çok düşmüş olmasına rağmen bizimkinin pek de şık olmayan teknik görüntüsü ve 30 endeksin bu yuıl içinde 19000 olması beklentime karşın, o düşüşü yakalayamam korkusu birleşince 34 den kısa yaptım..çoook utanıyorum çok:..::..::..: 1/3...malum tehlikeli yerelerdeyiz[/QUOTE]
sistemin dolarda al vermedi mi dahaaaa:..:
bu arada posta kutun dolmuş:)
[quote=jerfin;71499]sistemin dolarda al vermedi mi dahaaaa:..:
bu arada posta kutun dolmuş:)[/quote]
x trihde vermiştir ama usdytl tehlikeli..işlem etmiyorum bu yerelerde :)
posta kutusuna gelince: he hergün 50 özel mesaj alıyorum çk popülerim ondandır:..::..::..:
[quote=hexen;71497]systems
5 dakk short sinyalde (amma sınırda) - 15 dakk short sinyalde - gun short sinyalde[/quote]
hexen bizi diskoya götür :) diyorumki hiç uzun etmesinler...çat çat 20000 e düşsün herkes rahatlasın
Pozisyonum konuşsun..yakın zamanda 11 inci dalga olacak fıslıtıları var basında..bu kez ki hedef, medya ve 95-2000 arası siyasette etkin olan isimlermiş..........
Hiç bu kadar kısacıyı bir arada görmemiştim :D Dolar pek yükselemedi 100 K alış yaptım çok az kardayım ama satmayı düşünüyorum tavsiyeniz?
14.30 dan önce yukarı hareket olmaz
[quote=hexa;71503]Hiç bu kadar kısacıyı bir arada görmemiştim :D Dolar pek yükselemedi 100 K alış yaptım çok az kardayım ama satmayı düşünüyorum tavsiyeniz?[/quote]
83000 kontrat hacim..şu ana kadar..bi tarafa kallavi hreket gözüküyor ufukda...muhtemelen dışarısı kötü olur da soru şu, bizim imf dışarıyı döver mi..dah doğrusu dövecek hali kaldı mı? seçim olayımız vr birde..gevşeyen kamu maliyei felan..neyse yww tavsiye yok..her kendi bacağından asılcak herkes kendi kuyruğunu kıstıracak...öhöö öhööö.. acaip hastayım acaippp..arada yarım saat şekerleme bile yapıyorum..bir sauna süper olurdu
forumdaki saatte değişimlermi oluyor? benim pc ye cinlermi geldi düzeltiyorum bir kaç gün sonra 1 saat fark oluyor...
[quote=Astatin;71501]hexen bizi diskoya götür :) diyorumki hiç uzun etmesinler...çat çat 20000 e düşsün herkes rahatlasın[/quote]
olmaz bana uymaz.dışarıda kaldık yeniden poz. alalım ondan sonra ne yapacaklarsa yapsınlar.:o
beklentim ve aslında umudum ,bu hafta dolarda kallavi bir düşüş ,spottada artış...
[QUOTE=Vob Trader;71504]14.30 dan önce yukarı hareket olmaz[/QUOTE]
15 dklık grafige baktımda son 15 gundur hareketler hep 14:00-14:15 te baslamıs
[QUOTE=Astatin;71500]x trihde vermiştir ama usdytl tehlikeli..işlem etmiyorum bu yerelerde :)
posta kutusuna gelince: he hergün 50 özel mesaj alıyorum çk popülerim ondandır:..::..::..:[/QUOTE]
niye tehlikeli olsun ki mis gibi kar bırakıyor.. 1.55 den 1.60 a geldi ve hala kapatmayı düşünmüyorum.. ensekste alışa geçtiğim de kapatmayı düşünürüm ancak:rolleyes:
[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/7784/dadaiw3.png[/IMG]
Bu gonderdıgınız takastan hıc bır sey çıkmaz, Buradaki netlerin tumunu toplarsanız sonucun sıfır oldugunu gorursunuz.
ALan ve satanın sıfır oldugunu yanı sıfır oyunda, ılk 10 kurumun gostergesının eksı olması matematıksel olarak hıc bır sey ıfade etmez.
Bu su demektır. Toplam 66 kurumun ılk 10'una baktıgımızda. Dengenın eksı oldugu, ne anlam ıfade ederkı.Gerı kalanı da 55 kurumu eklersenız sonuc sıfırdır.
Sıze bır fayda saglıyorsa, ne sekılde faydası oluyor ,lutfedıp acıklarsanız bızde ogrenmıs oluruz.
Sevgıler...
[QUOTE=teo;71512]Bu gonderdıgınız takastan hıc bır sey çıkmaz, Buradaki netlerin tumunu toplarsanız sonucun sıfır oldugunu gorursunuz.
ALan ve satanın sıfır oldugunu yanı sıfır oyunda, ılk 10 kurumun gostergesının eksı olması matematıksel olarak hıc bır sey ıfade etmez.
Bu su demektır. Toplam 66 kurumun ılk 10'una baktıgımızda. Dengenın eksı oldugu, ne anlam ıfade ederkı.Gerı kalanı da 55 kurumu eklersenız sonuc sıfırdır.
Sıze bır fayda saglıyorsa, ne sekılde faydası oluyor ,lutfedıp acıklarsanız bızde ogrenmıs oluruz.
Sevgıler...[/QUOTE]
sorunuz banaysa ben takasa bakmıyorum buraya arkadaşlar merak ederse diye yapıştırıyorum:)
[QUOTE=Astatin;71501]hexen bizi diskoya götür :) diyorumki hiç uzun etmesinler...çat çat 20000 e düşsün herkes rahatlasın[/QUOTE]
systems seni diskoya gotursun :)))
systems halen
5 dakk short sinyalde (amma sınırda) - 15 dakk short sinyalde - gun short sinyalde
[QUOTE=teo;71512]Bu gonderdıgınız takastan hıc bır sey çıkmaz, Buradaki netlerin tumunu toplarsanız sonucun sıfır oldugunu gorursunuz.
Sevgıler...[/QUOTE]
Sn Teo sayenizde haberdar olduğum Zeitgeist i dün izledim. Birçoğu bildiğim şeylerdi ama Türkiyede izleyenlerin beğenmediği 1. bölüm daha çok ilgimi çekti. Tekrar teşekkürler... En kısa zamanda ikincisini izleyeceğim... [URL="http://www.zeitgeistmovie.com/"]http://www.zeitgeistmovie.com/[/URL]
Teo cum canım
Ona bakma buna bakma... teknikler hikaye... Neye bakalım... ? Sana da hiç bir şey beğendiremez olduk..
Ahanda dün akşamki grafiğin hedefi 33.725 idi.. geldik..
[QUOTE=catedral;71516]Teo cum canım
Ona bakma buna bakma... teknikler hikaye... Neye bakalım... ? Sana da hiç bir şey beğendiremez olduk..
Ahanda dün akşamki grafiğin hedefi 33.725 idi.. geldik..[/QUOTE]
Şimdi hedef neresi?
[quote=catedral;71516]Teo cum canım
Ahanda dün akşamki grafiğin hedefi 33.725 idi.. geldik..[/quote]
senı cit2 gurubuna alıyorum, bundan sonra sen ne yaparsan bende aynısını yapacagım .Sorumlulugun cok, aman dıkkatlı bak teknıge hata yapma...:) hehhehe
[QUOTE=enorton;71517]Şimdi hedef neresi?[/QUOTE]
Kısayım.. Aşağıda 33.400 ve 32.500 ler var..
34.000 geçilirse 34.600-900 aralığına gider ordan obo hedefine döner diye düşünüyorum.
systems
5 dakk long - 15 dakk short sinyalde - gun short sinyalde
long olan varmı burdan
[quote=hexa;71503]Hiç bu kadar kısacıyı bir arada görmemiştim :D Dolar pek yükselemedi 100 K alış yaptım çok az kardayım ama satmayı düşünüyorum tavsiyeniz?[/quote]
Dolar uzunları kapatmayı düşünüyorum Jerfin sende kapatırsan haber ver lütfen
[QUOTE=truva;71521]long olan varmı burdan[/QUOTE]
Ben erken logladım hala bekliyorum ama umutlarım azalıyor. Tek tesellim umudun bittiği yerde yükseliş başlarmış :..:
30 dk macd AL verdi... Bi daha sistem dışına çıkarsam ne olayım, stres oldum yoktan yere...
33925 den long açtım.sistemim al verdi.
kısa vade yön açısından akbnk ya dikkat ;
60 dk , yükselen trendi aşagı geçildi ,
günlükte 4.34 aşagı kalıcı kırılırsa , satışlar yogunlaşır.
[quote=enorton;71523]Ben erken logladım hala bekliyorum ama umutlarım azalıyor. Tek tesellim umudun bittiği yerde yükseliş başlarmış :..:[/quote]
34000 üzerine attı gibi
sende bugunki hedef ne
[QUOTE=Ardasu;71526]33925 den long açtım.sistemim al verdi.[/QUOTE]
aynı maliyet long .. 34500 önemli .. orayı geçerse yukarı hareket hızlı olur .. ralli ralli .. ralli ..
Spottan hiç tepki yok, ilginçtir...
[QUOTE=truva;71529]34000 üzerine attı gibi
sende bugunki hedef ne[/QUOTE]
Hedef yok kısa vadeli sistem AL verene kadar bekleyeceğim, sonra sisteme döneceğim.
teknik graf halen 34200.250 yeresi onemde
5 dakk system long siynalde 15 dakk system halne short signalde gun system short sinyalde
dikat olun disiplin olun
Şu emir iptal etme olayı kaldırılsın bence...
[quote=enorton;71534]Şu emir iptal etme olayı kaldırılsın bence...[/quote]
Bence böyle iyi