Haberlerde geçti patron....Vobist-Fraktalist yasadışı bir örgüt tespit edilmiş... sembolleri beyzbol sopasıymış... operasyon gelebilir haberin olsun
Printable View
Haberlerde geçti patron....Vobist-Fraktalist yasadışı bir örgüt tespit edilmiş... sembolleri beyzbol sopasıymış... operasyon gelebilir haberin olsun
[quote=VOBiX;157864]Evet bir kaç saat önce dağıtımına başladı zaten ismail sağolsun[/quote]
accum tamam şimdi sırada distribution diyon yane :::
tenk u ismail tenk u VOBIX .brv
[QUOTE=selçuklu;157866]vobix patron fx2000 future verileri normal geliyor dimi ..fdow önemli .. 1 dk izliyorum onuda ..[/QUOTE]
10010 şimdi normal görünüyor
saglam kusku on the road deyu dusunenzi.. :::::::::
çok kritik yerdeyiz baskılar birbirine karıştı .. üvv:o . .tahminim longlar gol olur gibi .. :o
[quote=küçük_k;157868]kuzu nerdesin... bi açılım yapsan diyorum... bizde hacı kafilesi gibi karşılarız..[/quote]
agam neyin pesinde onu izliyorum....
iki seyin...
1-yukari.....
2-asagi....
yukariya gidebilmesi ucun...garanda dehset alimlar gerek...var mi...simdilik yok...emme 6.30 yukari kirilirsa kenara cekilirim...endekste ise...dun 49 800 calisti....dun gene 50 250 tepe gorevi yapti...bugun 50 900 e gitti ve dondu....
simdi....50 300 asagi kirilmazsa kaparim...50 900 yukari gecilirse kaparim...
diger halde ise 62 800 e kadar calinin dibinde....hayatima girmis cikmis duyna guzellerini dusunur....mutluluk muhasebesi yaparim...
2400 puanini cepcegizime kodum...irahatim simdilik....calida guzel....
indikatöler belirsiz, fraktal belirsiz, küskü belirsiz..hatta selçuklu bile belirsiz :) o zaman az pilav şort 450
unknown baskı .. histem sinyal üretemiyor .. histem exxxx .. heheh :D sistemler long ...
pozisyon long ama .. korumasız .. herşey olabilir .. üvvvv :o:o
istop
ben yazarken fraktallar parlamış .. histem long .. sistem long .. alış baskısı .. gol olur tahminim .. üvvvv
pis alacaklar sanırsam :) dirty dayanna...
65000 üstü üçüncü deneme .. alım çılgınlığı altın vuruş ve golle sonuçlanır bence 67000 hatıra fotoğrafını çektirecez gibi .. hayırlısı olsun .. .. ralli ..