[QUOTE=Strategist;157915]Patron fraktalik teşekkür baskısı var galiba... :..:[/QUOTE]
gofret baskısı patron . .heehe :D
Printable View
[QUOTE=Strategist;157915]Patron fraktalik teşekkür baskısı var galiba... :..:[/QUOTE]
gofret baskısı patron . .heehe :D
[QUOTE=fXci;157917]arhadaşlar ben tekrar 64,625 dene cortingale bıçavım bilenik hedefim en az 200-250 pıvan[/QUOTE]
bende kim indirdi kademeleri diyodum .. ayıp ediyon patron . .heehe :(
[quote=jani;157875]agam neyin pesinde onu izliyorum....
iki seyin...
1-yukari.....
2-asagi....
yukariya gidebilmesi ucun...garanda dehset alimlar gerek...var mi...simdilik yok...emme 6.30 yukari kirilirsa kenara cekilirim...endekste ise...dun 49 800 calisti....dun gene 50 250 tepe gorevi yapti...bugun 50 900 e gitti ve dondu....
simdi....50 300 asagi kirilmazsa kaparim...50 900 yukari gecilirse kaparim...
diger halde ise 62 800 e kadar calinin dibinde....hayatima girmis cikmis duyna guzellerini dusunur....mutluluk muhasebesi yaparim...
2400 puanini cepcegizime kodum...irahatim simdilik....calida guzel....[/quote]
sayın kuzu bey... teşekürlerrrr
açık yürekliliğin yol göstericiğin için...
bir hocanın en çok istediği yetiştirdiği cengaveri cenk ederken çalı dibinden seyretmek olmalı diye düşünüyorum..
kuzudan aldığım feyz ile... zabah longları 700 den dehledim derhal şorte dedim... şortları 450de reverse yaptım...
son olarak 675de flat... aynen bende ağamı izliyorum.. nereye giderse ensesindeyim...
kuzuların gücü adına... yedim seni palaaaa
baskı belli, ralli-küskü belli, yaıtım belli, fraktal tavsiyesi değildir..
ayrıca gofret belli..ama Hellim belirsiz
[QUOTE=selçuklu;157919]bende kim indirdi kademeleri diyodum .. ayıp ediyon patron . .heehe :([/QUOTE]
özür dilerim gayri emme benimki geçici ::: pıçaklıyıp bırakıyom abi ben :::
64500 önemli.. takipdeyiz..
[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/9702/sistemfsr.jpg[/IMG]
[quote=ordi;157906]açıkçası yazdıklarının fazlası var (zarar olarak) eksiği yok benim tarafımda da bugün sadece 50puan alabildim o da komisyon ne olacak benim bu durumum diye kara kara düşünüyorumüüü[/quote]
Bu tür dönemleri yaşamayan trader olamaz. Olsa olsa sadece sisteme bağlı çalışan ve sistemin zararlı dönemlerini normal karşılayan biri olabilir.
Ben bu tür dönemlere girdiğimde en güvendiğim yönteme dönüp ondan başka işlem yapmayarak çıkıyorum. Kendimi iyi hissetmeye başlayana kadar histem bazlı işlemlere tamamen son veriyorum. En güvendiğim yöntem günün ilk kanalının kırılmasıdır (Opening Range Breakout olayının biraz değiştirilmiş bir hali). (Mesela bugün benim şartlarıma uyan ilk kanal 64550 - 64850 arasındaydı. 10:50'de aşağı kırıldı ve short giren vatandaşlara 200 puan bıraktı) Bu yöntemimin bir haftayı zararda kapattığına henüz rastgelmedim. Kendimi kötü hissettiğimde bir hafta sadece bunu oynayıp toparlanırım.
Sizin favori yönteminiz farklıdır tabi. Bir süre sadece ona odaklanın, toparlanırsınız...
[QUOTE=küçük_k;157923]64500 önemli.. takipdeyiz..
[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/9702/sistemfsr.jpg[/IMG][/QUOTE]
flama görünüyor o grafta .. long goal olur tahminim .. hayırlısı .. :o
575 folenrce şortingale....15 dakikalık bollinger belli sıkışma belli..satlik bollinger belli..alt band belli..tarihi düşüş belli...
mani fılov belli dis belli.....sistemi brakıp neden indiklere bakmaya başladın o belli değil **
625 den sosşort tmamldım
sistem alda .. histem alda .. fraktalik alış baskısı live .. küskü baskısı exxx .. hehehe:D