tabi ki kisalarla devam:p
Printable View
tabi ki kisalarla devam:p
[QUOTE=selçuklu;71530]aynı maliyet long .. 34500 önemli .. orayı geçerse yukarı hareket hızlı olur .. ralli ralli .. ralli ..[/QUOTE]
maliyet stoploss ve 33.875 kısa ... şelale şelale şelale .boks. .boks. .boks.
sindi eyer 33800 asayasına gitmez bu harket terkar yukarya olur dikat olun devam icun 33800 asayası gerek
Tüm sistemler 33950 civarı ala geçti..kimler short cover ve kimler long yptı bakkiimmm :)
[quote=Astatin;71539]Tüm sistemler 33950 civarı ala geçti..kimler short cover ve kimler long yptı bakkiimmm :)[/quote]
periyoduna göre değişir o :p
benim 60 dk. AL falan vermedi.hala KAL modunda :p
[QUOTE=SEYYAH;71540]periyoduna göre değişir o :p
benim 60 dk. AL falan vermedi.hala KAL modunda :p[/QUOTE]
Evet hatta benim 5 dk lık sistem daha AL vermedi ama ben uzunlarla bekliyorum...
Son durum 5 - 30 - 60 dk sistemler satta, macd 30dk Al da.
[QUOTE=hexen;71533]teknik graf halen 34200.250 yeresi onemde
5 dakk system long siynalde 15 dakk system halne short signalde gun system short sinyalde
dikat olun disiplin olun[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;71538]sindi eyer 33800 asayasına gitmez bu harket terkar yukarya olur dikat olun devam icun 33800 asayası gerek[/QUOTE]
babacım takım tutar gibi pozisyon yanlısı yorum yapmadıgın ve tum pozisyonlara yonelik yaptıgın yorumların ıcın teşekkür+.
[quote=SEYYAH;71540]periyoduna göre değişir o :p
benim 60 dk. AL falan vermedi.hala KAL modunda :p[/quote]
ya 60 dak lık sistem ha...pufffff stresli iş... örenkleyerek açıklayaym..
1) Alfred Hitchcock filmlerindeki meşhur klişe sahneyi bilirsin..Sen duşdasın o esnada perdeye içinde pıçak barındıran bir el gölgesi düşüyor..sen hala bekliyosun, acaba beni mi pıçaklayacak diye..hem de 60 dakika..acaba noolcak diye :) (Bu örnek fiyatın hareket ettiği yönle senin pozisyonunun ters olması durumunu tarif ediyor)..
2) Yine duşdasın.. Filmi de varsayki Zombie Stripers ya da emmanuellexx...Carrtt diye duşun perdesi açıldı ve karşında Jenna Jameson ya da ne bilimm Petek DİNÇÖZ falan duruyor gayt davetkar vaziyette.. Sen yine 60 dak bekleyeyim diyosun, acaba benim için mi geldi diye.. ( Bu örnek flatsin ama fiyat niyetli olduğun yöne doğru gidiyor durumu için verilmiştir)..
Özetle; 60 dk zor baaa.dng.dng
[quote=CIRCIR;71535]Bence böyle iyi[/quote]
bi kelimeyi unutmuşsun CIRCIR kardiş
[quote=Astatin;71543]....Özetle; 60 dk zor baaa.dng.dng[/quote]
zor ama daha sağlam.mesela cuma 35.675 giden harekette 20/30 dk dahil hepsi AL a geçti.sonuç caaart diye bastılar aşağı alanın elinde patladı.ama 60 dk. hiç istifini bozmadı.hatta kıs kıs gülmüştür diğer periyotlara sazanlara bak,hemen oltaya geldiler demiştir :p
37.600 den beri KISA daha ne olsun be :p
[QUOTE=Astatin;71543]ya 60 dak lık sistem ha...pufffff stresli iş... örenkleyerek açıklayaym..
1) Alfred Hitchcock filmlerindeki meşhur klişe sahneyi bilirsin..Sen duşdasın o esnada perdeye içinde pıçak barındıran bir el gölgesi düşüyor..sen hala bekliyosun, acaba beni mi pıçaklayacak diye..hem de 60 dakika..acaba noolcak diye :) (Bu örnek fiyatın hareket ettiği yönle senin pozisyonunun ters olması durumunu tarif ediyor)..
2) Yine duşdasın.. Filmi de varsayki Zombie Stripers ya da emmanuellexx...Carrtt diye duşun perdesi açıldı ve karşında Jenna Jameson ya da ne bilimm Petek DİNÇÖZ falan duruyor gayt davetkar vaziyette.. Sen yine 60 dak bekleyeyim diyosun, acaba benim için mi geldi diye.. ( Bu örnek flatsin ama fiyat niyetli olduğun yöne doğru gidiyor durumu için verilmiştir)..
Özetle; 60 dk zor baaa.dng.dng[/QUOTE]
Haklısın ama cuma günü bekledim, tüm kısa vadeli sistemler AL da iken ben Sat ta bekliyordum ve sonunda yarım saatte piyasa gümledi. Bence kısa vadeli sistemler daha stresli. 5 dk da bir perdeyi açıp bakmana gerek yok :)
[quote=SEYYAH;71545]zor ama daha sağlam.mesela cuma 35.675 giden harekette 20/30 dk dahil hepsi AL a geçti.sonuç caaart diye bastılar aşağı alanın elinde patladı.ama 60 dk. hiç istifini bozmadı.hatta kıs kıs gülmüştür diğer periyotlara sazanlara bak,hemen oltaya geldiler demiştir :p
37.600 den beri KISA daha ne olsun be :p[/quote]
ııııhhhh..ikna olmadım:..::..::..: sonuçta her iki periyot için, daha iyidir/daha kötüdür örnekleri çokca verilebilir..ama 15 dakikalıkda karından br miktar verdiğin durumlar olabilirse de, 60 dakikalık zaman zaman tüm overall ı tehdit eden aksşyonlara karşı hareketsiz bırakabilir seni...15-20 iyidir..hem de bizim borsada
En iyisi ya duşa girmeyip Recep İvedik gibi 2 haftada bir hijyenik mendille koltuk altlarını sileceksin ya da duşun perdeyi kapatmayacaksın :)
günün en düşüklerinden kapatmazsa yuh ıolsun bu voba !
[quote=enorton;71548]En iyisi ya duşa girmeyip 2 haftada bir hijyenik mendille koltuk altlarını sileceksin ya da duşun perdeyi kapatmayacaksın :)[/quote]
ama o durumda hep flat kalırsın..nerde jenna nerde petek :)
[quote=Astatin;71547]......60 dakikalık zaman zaman tüm overall ı tehdit eden aksşyonlara karşı hareketsiz bırakabilir seni...15-20 iyidir..hem de bizim borsada[/quote]
aslında ne yalan söölim cuma günü içimden acaba 20 dk. ya mı dönsem falan diye düşündüm.geçen haftada arada gel-gitler yaşadım.fakat cuma günü oltaya geldiğini görünce 20 dk. lığın yok babacım dedim ben böyle iyiyim.60 dk. temiz iş çıkatıyor.overall ı tehdit etmesi için ya herro ya merro tarzı tüm portföyle girip çıkıyor olmak lazım.benim kaldıracım hiç değişmez piramit şu bu nedir bilmem.ve kar etmeme rağmen son 1 yıldır sürekli aynı miktarda kontratla oynuyorum.karlar yan tarafta birikiyor.ama 1-2 ay sonra 20/25 kontrat daha fazla işlem yapmayı düşünüyorum.tabii bu süreçte de karlı işlemler olursa.yoksa şu anki kontrat miktarı ile devam.
[QUOTE=selçuklu;71537]maliyet stoploss ve 33.875 kısa ... şelale şelale şelale .boks. .boks. .boks.[/QUOTE]
33925 stoploss ve uzun .. .boks. .boks. .boks. .. trende feda olsun .. bunlar .. afiyet olsun .. alana ... hehehe
[quote=enorton;71548]En iyisi ya duşa girmeyip 2 haftada bir hijyenik mendille koltuk altlarını sileceksin ya da duşun perdeyi kapatmayacaksın :)[/quote]
tv 'de bir amca demişti o mendiller kanserojen madde içeriyomuş uzun vadede
[quote=CIRCIR;71553]tv 'de bir amca demişti o mendiller kanserojen madde içeriyomuş uzun vadede[/quote]
ne güzel demiş..uzun vade adamı kanser eder demiş...
[QUOTE=CIRCIR;71553]tv 'de bir amca demişti o mendiller kanserojen madde içeriyomuş uzun vadede[/QUOTE]
Hocam sen de çok ciddisin :) Şaka bir yana piyasada satılanların çoğunda TSE belgesi bile yok. Özellikle ağız ve göz bölgelerinde kullanılmamalı bence...
200 puana sıkıştık kaldık, piyasada yön kaybolunca forumda geyik tavan oluyor :)
[quote=enorton;71555]Hocam sen de çok ciddisin :) Şaka bir yana piyasada satılanların çoğunda TSE belgesi bile yok. Özellikle ağız ve göz bölgelerinde kullanılmamalı bence...[/quote]
Kokulu silgi içinde atıp tutuyolardı ben bir zararını görmedim ama uzun vade de sorun çıkabilir belkide götürür adamı
matrikste 60dk lik verileri tamamla dedim programı kapattım ve kurdumm yukledigim dosyayı şimdi açtım matastockta yine aynı şekilde 4saatlik eksik veri görüyorum nasııl halledebilirm cok acil ?
uzlaşmadan gelen karlarla da dolar alımına devammm... hexa nerdesinnn:..::..:
[quote=CIRCIR;71556]Kokulu silgi içinde atıp tutuyolardı ben bir zararını görmedim ama uzun vade de sorun çıkabilir belkide götürür adamı[/quote]
zararini gormedigine emin misin? avatar pek oyle soylemiyor ama:..:
[quote=enorton;71557]200 puana sıkıştık kaldık, piyasada yön kaybolunca forumda geyik tavan oluyor :)[/quote]
reca ederim..geyiğin tavan olması için piyasanın sıkışmasına gerek yok..hatta piyasaya bile gerek yok... içinde benimde olduğum bazı arkadaşların varlığı yeterli :..::..::..:
bu arada bu geyik bahsini kapatalım...MERSIYK, moderatör olunca çok ciddileşmiş..her an moderatör kaprisi yapabilir...:..::..:
[quote=nunu;71560]zararini gormedigine emin misin? avatar pek oyle soylemiyor ama:..:[/quote]
bu zarar görmemiş hali :..::..: taciz etme cırcır kardeşimi..severim kendisini
[QUOTE=CIRCIR;71556]Kokulu silgi içinde atıp tutuyolardı ben bir zararını görmedim ama uzun vade de sorun çıkabilir belkide götürür adamı[/QUOTE]
sürekli silgi mi kokluyordun yoksa cırcır:eek::D
[quote=nunu;71560]zararini gormedigine emin misin? avatar pek oyle soylemiyor ama:..:[/quote]
Kanser falan olmadım daha yine bir baktırmak lazım
[quote=jerfin;71563]sürekli silgi mi kokluyordun yoksa cırcır:eek::D[/quote]
İlk okulda evet :)
[quote=Astatin;71543]ya 60 dak lık sistem ha...pufffff stresli iş... örenkleyerek açıklayaym..
Özetle; 60 dk zor baaa.dng.dng[/quote]
YA bu forum ya gittikçe muhafazakarlaşıyor mahalle baskısından, ya da bana kıl olanların sayısı günden güne artıyor, ya da espriden anlayanların sayısı azalıyor.boks..boks..boks. eskiden pırt desem 4 teşekkür, pırtpırt desem 6 teşekkür alırdım mesajlara...yukarıdaki mesaja sadece 3 teşekkür gelmiş..bak çok kırılıyorum ha:cool::cool::cool: ergenekon danmı tırstınız nedir;););)
Garanti'de gelene gidene doları basıyor, dolarda short zamanı...
[QUOTE=teo;71567]Garanti'de gelene gidene doları basıyor, dolarda short zamanı...[/QUOTE]
1500 kontratla mı gelene geçene basıyor:..:
[QUOTE=selçuklu;71552]33925 stoploss ve uzun .. .boks. .boks. .boks. .. trende feda olsun .. bunlar .. afiyet olsun .. alana ... hehehe[/QUOTE]
33850 long cover ve kısa ... içimden hiç işlem yapmak gelmesede .. yapacak bişey yok .
[QUOTE=furkan;71549]günün en düşüklerinden kapatmazsa yuh ıolsun bu voba ![/QUOTE]
çok şeymi istedim hadi goreyim aslanlarım..
[QUOTE=teo;71569]10.378 olmasın o sakın....[/QUOTE]
garanti 19,000 kontrat çevirmiş ve 1500 net satışta...
ya bu nikneym ler aşağıda neye göre sıralanıyor..alfabetik olmadığı açık...hayır şunun için soruyorum..benim nick ile jerfin ininki genelde yan yana geliyorda o açıdan... "Sarkmetre" diye bişey mi var..hani kim kimin avatarına sarktıysa onları yan yana mı gösteriyo..o açıdan...Sayın taze Moderatörümüz ne der bu konuda :)
(Tamam tamam, son geyik bu)
ahhaaa, VOB30 tostunu yemiş bekliyor bu arada..
(bu hakikaten son)
[quote=furkan;71571]çok şeymi istedim hadi goreyim aslanlarım..[/quote]
bende onursal moderatörümüze uymayıp, günün en yükseğinden kapatacak diyorum.....İçime doğdu :)
33775 den shorta döndüm
[QUOTE=furkan;71571]çok şeymi istedim hadi goreyim aslanlarım..[/QUOTE]
az istedin furkan isteyeceksinki olacak
taban olsun istiyorum ben ..mümkünse .. :dü: :dü: :dü: