ikinci etap cortlarım 64800 ten PELANIN kucaklarında gayri hadı pelam aşavı yuvarlanma zemanı geldı pıçavımdan kork gayri
Printable View
ikinci etap cortlarım 64800 ten PELANIN kucaklarında gayri hadı pelam aşavı yuvarlanma zemanı geldı pıçavımdan kork gayri
[quote=fXci;157954]ikinci etap cortlarım 64800 ten PELANIN kucaklarında gayri hadı pelam aşavı yuvarlanma zemanı geldı pıçavımdan kork gayri[/quote]
teprik ederin seni efiksçi..üwww:):):::
[QUOTE=Astatin;157955]teprik ederin seni efiksçi..üwww:):):::[/QUOTE]
genelde ıkıncı cort yeresim istop noktama cok yakındır asteton dikkat et gayri :::
Sıkıldım
350-475 şortlar 800 den iade edilmiştir.
1 saat mola.
ülem pala yettin gari.Başımıza b.....mın pala ...çak ula çak
64800 yerelerinden short...
Stoploss 65200 üstü...
630xx`lere kadar tutariz insallah...
usaglar...
iki kefere geldi...calinin dibinde beni buldular...biri kollarimi tuttu...oburu bobreklerime ard arda yumruk saydi....bittim usaglar bittim...lem ben vob cu degilim...malciyim dedimsede aldirmadi dovduler....
vallah şöyle bı analiz ettim
64600 aşavısına giderse benım hedef yereme gidecek 64400 yerelerinden ben karımı alır kacar gıderım gayri ...
yoksam düşmez bura 64600 gırılmalı ... sonra 64400 yeresınde soluklanmalı ..... 64400 gırıldımmıda bura bırden 400 pıvan aşavı düşer kısmeler tutamaz gayri ...
asıl dusus buradan sonra baslar zamanı gelince planımı acıklarım gayri orda 200-300 pıvan pesinde olmayacam haberiğiz ossun hedefım daha böyük olcak
planlarım çokh kısa vadelı vur kaç dikkat edın bıçavım bilenik ve istopum belli
[quote=jani;157960]usaglar...
iki kefere geldi...calinin dibinde beni buldular...biri kollarimi tuttu...oburu bobreklerime ard arda yumruk saydi....bittim usaglar bittim...lem ben vob cu degilim...malciyim dedimsede aldirmadi dovduler....[/quote]
Üwwww.. hiç gülceğim yoktu jani Allah da seni güldürsün ü[url]www.:::::::::[/url]
[QUOTE=jani;157960]usaglar...
iki kefere geldi...calinin dibinde beni buldular...biri kollarimi tuttu...oburu bobreklerime ard arda yumruk saydi....bittim usaglar bittim...lem ben vob cu degilim...malciyim dedimsede aldirmadi dovduler....[/QUOTE]
sabah sana dedimdi çalının dibinde bekleme .. makası düşür diye .. neyse .. geçmiş olsun ... üvvv :o:o
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/20/1815.jpg[/img][/url]
Larossian üstat çizik üstte değdimi ? Kocaoğlanda alda devam ediyor değilmi?