düşecek patronaj...no way..küskü on the road..üww
Printable View
düşecek patronaj...no way..küskü on the road..üww
[quote=Larossıan;157962]Üwwww.. hiç gülceğim yoktu jani Allah da seni güldürsün ü[URL="http://www.:::::::::"]www.:::::::::[/URL][/quote]
laross mındar ettin şu ağlama efektini yaw::::::..flatken ağlanmaz::::::::: niye ağlıyon
marasal...
girbisi kefereye ver kurtululalim....yoksa zurriyetten kesilecegiz....
[quote=jani;157960]usaglar...
iki kefere geldi...calinin dibinde beni buldular...biri kollarimi tuttu...oburu bobreklerime ard arda yumruk saydi....bittim usaglar bittim...lem ben vob cu degilim...malciyim dedimsede aldirmadi dovduler....[/quote]
kacak organ nakli yapmaya gelmişlerdir dikkat etseydin sayın Kuzu
Ayıların son kalesi 64,825!
fdjı 10063 olmuş.:)))
:):)[quote=jani;157968]marasal...
girbisi kefereye ver kurtululalim....yoksa zurriyetten kesilecegiz....[/quote]
Az sabır cani :) Az sonra...::::::::: Sabetaycılar alıma geçmiş o bitsin vereceğim küsküyü:):):)
akkiz...
birazdan soyunmazsa...allaha emanetiz usaglar...pisi pisine giristiyan cehennemini boylariz....onlarda huri filanda yokmus...bi suru papaz...yandik usaglar yandik...
[quote=Larossıan;157971]fdjı 10063 olmuş.:)))[/quote]
hah bak bu iyi..en tırstığım yükseliş sebebi olmayan yükseliştir...neden ya sebebi sonra çıkar yada sebebi yoktur pala ****o ekşın yapıyordur:)
[quote=Larossıan;157971]fdjı 10063 olmuş.:)))[/quote]
10048'e düştü. Ben de long'ları kapattım hemen. Uzun süredir 175'den fazla puan almadım. 50'ten fazla da puan kaybetmedim. Günde kaç işlem yapıyorum sayısını aracı kurumum bile takip edemiyo artık... Acayip fast trading'e devam... :..:
[quote=jani;157973]akkiz...
birazdan soyunmazsa...allaha emanetiz usaglar...pisi pisine giristiyan cehennemini boylariz....onlarda huri filanda yokmus...bi suru papaz...yandik usaglar yandik...[/quote]
cani cani cani gelecek mani.... AKKIZ da benim spot sistem buün sat firiirrrr..ama günün kapnaması lazım debiki...
yukarı doğru çizecek gibi kademeler doldu....