Akşama hızlı bir çıkış yapmasında pala durum pek hoşuma gitmiyor.:(
Printable View
Akşama hızlı bir çıkış yapmasında pala durum pek hoşuma gitmiyor.:(
65000 az sonra beklemekteyim :::::::;;;;;;
CAD Toptan Satışlar (a/a) (Ağu) 15:30 %0,5 %2,8 Düşük
CAD Öncü Göstergeler (a/a) (Eyl) 15:30 %0,7 %1,1 Düşük
USD ÜFE (a/a) (Eyl) 15:30 %0,1 %1,7 Yüksek
USD ÜFE (Gıda&Enerji Fiyatları Hariç) (a/a) (Eyl) 15:30 -%4,2 %0,2 Yüksek
USD ÜFE (y/y) (Eyl) 15:30 %0,1 -%4,3 Yüksek
USD ÜFE (Gıda&Enerji Fiyatları Hariç) (y/y) (Eyl) 15:30 %2,0 %2,3 Yüksek
USD Konut Başlangıçları (Eyl) 15:30 610K 598K Yüksek
USD İmar İzinleri (Eyl) 15:33 590K 579K Yüksek
CAD Merkez Bankası Faiz Kararı 16:00 %0,25 %0,25 Yüksek
USD Fed-Warsh'ın Konuşması 18:00 Düşük
fdow David Wies amcamın upthrust dediği terbiyesizliği yaptı. Kırmızı ile çizdiğim direnci bir daha kırıp da tutunabilirse biz de 65200'i bir daha ziyaret ederiz...
Bugün THYAO GUBRF ve BAGFS iyi gidiyor.
THYAO ile tbakhaneye GUBRF-BAGFS yetiştirmeye çalışıyorlar. .dng
[QUOTE=jani;157973]akkiz...
birazdan soyunmazsa...allaha emanetiz usaglar...pisi pisine giristiyan cehennemini boylariz....onlarda huri filanda yokmus...bi suru papaz...yandik usaglar yandik...[/QUOTE]
guzum istopum yakın.... ellerim titriyo gı ::: pıçavı düşürecem diyen korkuyorem... PELA pıçaktan korkmamayamı başladı ne :::
[quote=VOBiX;157982]Bugün THYAO GUBRF ve BAGFS iyi gidiyor.
THYAO ile tbakhaneye GUBRF-BAGFS yetiştirmeye çalışıyorlar. .dng[/quote]
bana bağfaş deme üwwwwww... bölünmedne önce 40 alış, baya bir elde tutuş sonra .ok var gibi 44 den satış...3 ay içinde 240 mı ne olmuştu..üwwwwwwwww
[QUOTE=VOBiX;157982]Bugün THYAO GUBRF ve BAGFS iyi gidiyor.
THYAO ile tbakhaneye GUBRF-BAGFS yetiştirmeye çalışıyorlar. .dng[/QUOTE]
Gübre çıkışları son tangoya işaret eder ama hayırlısı. Çimentolar primlenmişmiydi ?
.kom[quote=fXci;157983]guzum istopum yakın.... ellerim titriyo gı ::: pıçavı düşürecem diyen korkuyorem... PELA pıçaktan korkmamayamı başladı ne :::[/quote]
efiksçi madem korkacaktın, O Ridikli avatarı niye aldın.. demezlermi arkandan sidikli .kom
[quote=Strategist;157975]10048'e düştü. Ben de long'ları kapattım hemen. Uzun süredir 175'den fazla puan almadım. 50'ten fazla da puan kaybetmedim. [SIZE=4]Günde kaç işlem yapıyorum sayısını aracı kurumum bile takip edemiyo artık...[/SIZE] Acayip fast trading'e devam... :..:[/quote]
bazen de bakıyorum günlük kazanca 400-500 tl gözüküyor ama tabiki tüm bunların tamamını ertesi gün aracı kurum alınca avucumu yalımakla kalmıyor kendimi.dng iyi bişey değil bu kardeş stres bizde para onlarda.dng
[QUOTE=Astatin;157986].kom
efiksçi madem korkacaktın, O Ridikli avatarı niye aldın.. demezlermi arkandan sidikli .kom[/QUOTE]
ülem korkuyom emme PELA ya belli etmiyom sie yabancı deelsiiz :::
[quote=ordi;157987]bazen de bakıyorum günlük kazanca 400-500 tl gözüküyor ama tabiki tüm bunların tamamını ertesi gün aracı kurum alınca avucumu yalımakla kalmıyor kendimi iyi bişey değil bu kardeş stres bizde para onlarda[/quote]
Aynen öyle. Aracı kurumdan evime teşekkür çelengi yollayacaklar yakında.... :..: