no way...küskü on the way
Printable View
no way...küskü on the way
[quote=ordi;157987]bazen de bakıyorum günlük kazanca 400-500 tl gözüküyor ama tabiki tüm bunların tamamını ertesi gün aracı kurum alınca avucumu yalımakla kalmıyor kendimi.dng iyi bişey değil bu kardeş stres bizde para onlarda.dng[/quote]inşallah banka aracı kurumları ile çalışmıyorsundur ben onlarla çalışırken canım çıkıyordu stres tavandaydı şimdi ucuz komisyon ileistedigim zaman çıkıyorum istedigim zaman giriyorum önceden 4 kademe sadece komisyona gidiyordu şimdi rahatım
[quote=abdullah yıldız;157991]inşallah banka aracı kurumları ile çalışmıyorsundur ben onlarla çalışırken canım çıkıyordu stres tavandaydı şimdi ucuz komisyon ileistedigim zaman çıkıyorum istedigim zaman giriyorum önceden 4 kademe sadece komisyona gidiyordu şimdi rahatım[/quote]
Aynen öyle. Sadece 1 kademe hareketle kara geçmenin dayanılmaz hafifliğini herkese tavsiye ederim...
[quote=fXci;157983]guzum istopum yakın.... ellerim titriyo gı ::: pıçavı düşürecem diyen korkuyorem... PELA pıçaktan korkmamayamı başladı ne :::[/quote]
fxci...
eger bi kanal dususu icindeysek...ki oyle...64 900 lerden doner ve 62 800 u boylar...
bu nedenle hala direniyorum...cok dayak yedim emme....
dalagini 62 800 de alirim dedigim ucun kizmis....
bu dayaktan dolayi...dalagida yetmez...bi bobreginide alacagim.....
Futurelar 15 dk gecikemeli geliyor ya şimdiden sattı bizimkiler. .kom
[quote=jani;157994]bu dayaktan dolayi...dalagida yetmez...bi bobreginide alacagim.....[/quote]
şşşşşşşşşş....bize de bırak...:)
histem exxx ... 5 dk sisteme uyacam uzun devam ..
[quote=parderi;157985][B]Gübre çıkışları son tangoya işaret eder[/B] ama hayırlısı. Çimentolar primlenmişmiydi ?[/quote]
endeks _ _çacak az kaldı mı demek istiyorlar yani?verilmek istenen mesaj bu mu gübrelerle? :D
15:30'da veri var.... Ne olduğu mühim değil benim için, temel analizle aram iyi değildir. Veri geldiğini ve iyi mi kötü mü olduğunu bileyim yeter... :..:
[quote=jani;157993]fxci...
eger bi kanal dususu icindeysek...ki oyle...64 900 lerden doner ve 62 800 u boylar...
bu nedenle hala direniyorum...cok dayak yedim emme....
dalagini 62 800 de alirim dedigim ucun kizmis....[/quote]
guzum senin kanalın ilk hedef yeresi 63800 sonra ora kırıldımmı 62800 deyik
[IMG]http://i37.tinypic.com/fuurrr.png[/IMG]
veriler gelecek 3 dk sonra bakalım kim kime ne verecek