sabah gap akşama kadar salla sonra gene sabah gap.
Printable View
sabah gap akşama kadar salla sonra gene sabah gap.
ceddimiz talanciydi....
peceneklerle gagavuzlar...slavlar ustune talana cikiyor....kiev de sari gacilari gorunce....kulluyen geri donmekten vazgeciyor...haber gonderiyorlar cekik gozlu karilarina biz esir olduk deyu.....
o gun bugundur...oguz boyundan olan gagavuz ve pecenek ceddimiz...haso ortodoks giristiyan olmustur....hep o sari slav gacilar yuzunden...
bizim sonumuz ne olur....henuz bilmiyorum...emme pek eyi olmaz gibi...
asti....protestan olur...o kesin...hemide haso bi papaz olur....
celcuki...cizvit bi papaz olur...sakal belinde....
bana gelince...haham olurum...usturuplusundan....
[quote=ordi;158104]bunun türkçesi veya mükemmel diksiyonlu İngilizcesi yok mu anlayalım yaw:::[/quote]
ürün yeni ithal ediliyo..daha piyasada yok (ya valla ben satmıyorum bi akrabam ithale ediyo...katalog falan türkiş yeni hazırlanıyo)..cillop gibi bir şey işte... pc ile yaptığın her şeyi yapabiliyosun (yani normal inanlar için geçerli bu cümle tabi)..matriks falan da kurulur...zaten fiyatu duyunca, gönder bir tene diyecen..gel şefkatli satış kanalımıza geeell .lelele.brv.brv
[quote=Larossıan;158110]sabah gap akşama kadar salla sonra gene sabah gap.[/quote]
Al palayı koy çuvala, al palayı koy çuvala salla salla vur duvara:::..
bugün longdan bilem para kazandım..way** :) sabah gap zararını çıkardım..geceye 825 ortalama ile 2/3 şort....NO WAY
Benim iki yoldaşım Multipass ve TGG...Multipas alda olmasına rağmen,,, fiyat zirvede iken TGG nin 4 den 3 e düşmesi vesilesi ile geceye 2/3 şort ve sabah -600 gap temennisiyle giriyorum...
aha basmışlar...775 den takviye **....4/5 şort
775 den 1/2
[QUOTE=jani;158111]ceddimiz talanciydi....
peceneklerle gagavuzlar...slavlar ustune talana cikiyor....kiev de sari gacilari gorunce....kulluyen geri donmekten vazgeciyor...haber gonderiyorlar cekik gozlu karilarina biz esir olduk deyu.....
o gun bugundur...oguz boyundan olan gagavuz ve pecenek ceddimiz...haso ortodoks giristiyan olmustur....hep o sari slav gacilar yuzunden...
bizim sonumuz ne olur....henuz bilmiyorum...emme pek eyi olmaz gibi...
asti....protestan olur...o kesin...hemide haso bi papaz olur....
celcuki...cizvit bi papaz olur...sakal belinde....
bana gelince...haham olurum...usturuplusundan....[/QUOTE]
Biz çine boşunamı akın düzenliyorduk sanki topraklarında gözümüz vardı bizim gözümüz başka şeylerde idi tabi yersen kuzu çevirmeleri halis tereyağları durmadan koşturmak zorunda kalırsın birde önden çekik gözlü kaçanlar olursa
[quote=Astatin;158112]ürün yeni ithal ediliyo..daha piyasada yok (ya valla ben satmıyorum bi akrabam ithale ediyo...katalog falan türkiş yeni hazırlanıyo)..cillop gibi bir şey işte... pc ile yaptığın her şeyi yapabiliyosun (yani normal inanlar için geçerli bu cümle tabi)..matriks falan da kurulur...zaten fiyatu duyunca, gönder bir tene diyecen..gel şefkatli satış kanalımıza geeell .lelele.brv.brv[/quote]
matriks felan çalışmaz o alette..
işletim sistemi windows mobile 6.. :mad:
yeni aldığım netbook bile matriksi kaldıramadı.. ( bir çok şeyi kaldırmıyor o ayrı vaka :D )
core2 işlemcili notebook olmalı en az matriks için..
bu arada HTC (pda) cihazlarla çok haşır neşirim..
şu an HTC Touch HD (Blackstone) kullanıyorum..
teknik taktik her türlü bilgi paylaşırım.. :)
ç.o.k. P.i.s. G.a.p. O.n. T.h.e. R.o.a.d. A.s. K.ü.s.k.ü. B.a.r.
[QUOTE=parderi;158116]775 den 1/2[/QUOTE]
long tabi.
ulan ne piyasa yok su bende mi bişey var. 25-50 puan tırtık yapa yapa piyasa dilencisi olduk