flat girdim ... spread var az pors .. yatay .. yatay baskısı var .. dowda .. bi halt olmaz bence dowdan ..
cümleten iyi akşamlar ...
Printable View
flat girdim ... spread var az pors .. yatay .. yatay baskısı var .. dowda .. bi halt olmaz bence dowdan ..
cümleten iyi akşamlar ...
[quote=Astatin;158112]ürün yeni ithal ediliyo..daha piyasada yok (ya valla ben satmıyorum bi akrabam ithale ediyo...katalog falan türkiş yeni hazırlanıyo)..cillop gibi bir şey işte... pc ile yaptığın her şeyi yapabiliyosun (yani normal inanlar için geçerli bu cümle tabi)..matriks falan da kurulur...zaten fiyatu duyunca, gönder bir tene diyecen..gel şefkatli satış kanalımıza geeell .lelele.brv.brv[/quote]
kapıdan face to face marketing olayı yok mu bunun.lelele
bu arada son dakika işlem yaptık bakalı sabah ola hayrola mı yoksa hıyarın üstündemiyik göreceğim ve ...
[quote=ordi;158147]kapıdan face to face marketing olayı yok mu bunun.lelele[/quote]
kapıdan yok..camdan var..boyun yeterse.kom.kom.kom.lelele
Son dakkada biraz tırstım. 1/2 long kaldım. İyi bir gündü.
Herkese iyi akşamlar.
garan'daki son dakka hareketlerine rağmen makası açmadılar.. :confused: way a*..
geceye sembolik olarak 825'ten 10 kontrat uzun.. stop 63325.. üvvvvv... :D
bu gece dow'da alım çılgınlığı olacaktır yine.. :..:
yarın 65xxx'lerdeyiz sanırım, hayırlı uğurlu olsun..
bizim usaglar dagdan inmis....yakinda vob da oynamaya baslarlar insallah...bakalim vob da neorecekler....
Herkes ehayırlı akşamlar geceye uzun devam
[quote=jani;158152][COLOR=red]bizim usaglar[/COLOR] dagdan inmis....yakinda vob da oynamaya baslarlar insallah...bakalim vob da neorecekler....[/quote]
diyorsun
Geceye kisa devam...
Bu arada Dow`da saatlikler negatif uyumsuz... Bugün calisabilir...
Iyi aksamlar
[quote=Astatin;158149]kapıdan yok..camdan var..boyun yeterse.kom.kom.kom.lelele[/quote]
soyadım uzun yeter :::
vışş sistem yarın ceza kesecek sanırsam.....neyse bizde mesai başında gap ı ye, sonra gün boyu onu çıkarmaya çalış mesaisine devam edeceğiz gibi görünüyor...
Bana MAVİ yi bulun