[url]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6812/143/117/1138606902340_17668.mp4[/url]
Erman hocadan harika yorum...
Printable View
[url]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6812/143/117/1138606902340_17668.mp4[/url]
Erman hocadan harika yorum...
usaglar görünen oki...yarın gene talandayız...dow 10 000 i zor tutuyor....
esir filan almayın...62 800 e kadar...dalak ve bobrek toplamak üzere....
1000 atlı gene akındayız....
1000 atlı akınlarda çoçuklar gibi şendik....1000 atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik....
yarınki meydan muharebesinde....
fxci...1000 atlının komutanı olacak....
arkadaşlar bır sorum olacak
1oncekı seans odasının 1900 uncu sayfasına gıtmek ıstıyorum
ama sayfalar toplam ekleme yoluyla geldığı ıçın 10.000 lere ulaşmış
nasıl ulaşabılırım
[quote=okansak;158216]arkadaşlar bır sorum olacak
nasıl ulaşabılırım[/quote]
pas:::
[quote=okansak;158216]arkadaşlar bır sorum olacak
nasıl ulaşabılırım[/quote]
10598. syf=1900. syf
[URL]http://www.voborsa.com/forum/1-vobjektif-seans-odasi-t540p10598.html[/URL]
dow geberemedi..geberesice..bi şeycik olmaz.. dolardan dolayı azcuk eksi olabülü..
YAVUZHAN bak bu senin için...
hayvanda ne ciğer varmış arkadaş.son düzlükte en arkadan koptu geldi birinci oldu be.
japonyada bir at yarışından...
ilk izleyişte kesiliyor görüntüyü yüklüyor.bitince 2.kez izleyin net kesinti olmuyor.
[URL]http://fanatik.ekolay.net/Boyle-sprint-gordunuz-mu_3_Detail_31_149905.htm?ver=91[/URL]
[quote=QUEEN;158219]dow geberemedi..geberesice..bi şeycik olmaz.. dolardan dolayı azcuk eksi olabülü..[/quote]
dur bakalım gı....geberdi aslında...
yarın japler kamikaze yapar....brzailya devrildi vergıyı duyunca....
bizde yorgunluk hat safhada...kapanışa dogru spotu zoraki yukarı çektiler garanla....BU DÜŞÜŞE MARJ YARATMAK ÜÇÜNDÜ....
Az eksi açar, toparlar süsü verilir, sonra küskü verilir...amma şu vade sonu olayından huylanıyorum
Bahçeli: MGK’ya Hasan Cemal de uygun olur!
ANKARA-
MHP lideri, partisinin grup toplantısının ardından TBMM’de gazetecilerin Cumhurbaşkanı Gül’ün “MGK toplantısına anamuhalefet partisi liderinin de girmesi” önerisine ilişkin sorularını yanıtladı. Bahçeli şöyle konuştu: “[B]Sayın Cumhurbaşkanının ’anamuhalefete açılımı’ kendisinin düşünce olarak ortaya koyması açısından önemli sayılabilir. Fakat zamanlama itibariyle açılıma muhalefeti davet etmenin, katılımına katkı sağlamanın bir başka yolu olarak düşünülüyorsa, Hasan Cemal’le, Cengiz Çandar daha uygun olur diye düşünüyorum.”[/B]
:::::::::
la şu sinyalci adam vardı.onun sistemine baktım.vay ki ne vay doğru mu acaba?
bu ay 7 bin küsur puan + da 5 dk sistem.
yanlız bu adamın sistemle benimki feci şekilde benziyor.şöyleki onun sattığı sistemde AL-SAT ı grafik üstünde göstermek için OK kullanıyor benim sistemde de oklar var :::
o zaman bende 20.000 TL+KDV ile satabilirim :p
şaka bir yana valla inanılır gibi değil.14 ayda 150 küsur bin puan.hemen gözle hesapladım bu ayki sonuçları +7.500 puan civarı.eğer katakulli yoksa helal olsun.
ama boru değil 25.000 TL demek sanırım KDV dahil.kaç kişi verebilir ki bu parayı?
bu kadar parayı gözden çıkarabilmek için VOB'a ayırdığın sermaye bilmem kaç yüz milyar olmalı.
öyle ya 30 milyarın varken gidip 25 milyarıylan sistem alınmaz.
satıcı ile ilgim alakam yoktur.sonra adımız sistem satıyor,pazarlıyora çıkmasın.yapan her kimse ne yüzünü gördüm,ne sesini duydum.
sadece engin sözmen diye bir arkadaş söylemişti bazen aklıma gelince ne yapmış diye arada bakıyorum.
[QUOTE=jani;158221]dur bakalım gı....geberdi aslında...
yarın japler kamikaze yapar....brzailya devrildi vergıyı duyunca....
bizde yorgunluk hat safhada...kapanışa dogru spotu zoraki yukarı çektiler garanla....BU DÜŞÜŞE MARJ YARATMAK ÜÇÜNDÜ....[/QUOTE]
yok yok..bunların gözünü beğenmedim ..yukarı gitcek bu..hafta sonu 3 milyar dolar girecekmiş falan okudum..onun etkiside var..ama jani antenleri kuvvetlidir.brv..dikkate alıyorum:)