pamık sistem satmak ayıpmı gıı..bak astiye sistem satıyo..olmadı tablet satıyo..becerebiliyosan neden olmasın..abd de bu acayip bi sektör..yalansız olsa daha iyi...
Printable View
pamık sistem satmak ayıpmı gıı..bak astiye sistem satıyo..olmadı tablet satıyo..becerebiliyosan neden olmasın..abd de bu acayip bi sektör..yalansız olsa daha iyi...
[quote=SEYYAH;158184]nasıl güzel iş değil mi? gencecik askerleri kurşunla, köy bas kadın çocuk kurşunla ondan sonrada elini kolunu sallaya sallaya gir ülkeye ağalar paşalar gibi halaylan zurnaylan karşılan.yarın öbürgün hepsi dağdan inecek parti parti ülkeye girecekler.ondan sonra içeride siyasi çalışmalar yapacaklar...işin silahlı boyutu bitti sanırım şimdi masaya gel yavrum masaya gel dönemi başladı...
bunu yapanlar,bu köpeklere bu zemini hazırlayanlar bunun hesabını gün gelecek yine bu millete verecekler...vermeliler...
açılmmış...gün gelecek açılımı görecekler...
şehit anası,babası,eşi,kardeşi olanlar sizce ne yapıyordur,neler hissediyordur? siz olsanız demez misiniz benim çoçuğum,kardeşim,eşim bir HİÇ uğruna mı öldü?
yazıklar olsun...bin kere milyon kere yazıklar olsun...[/quote]
[quote=enorton;158188]Sana yüzde yüz katılıyorum bir de olayın hukuki boyutu var... Cürüm işlemek amacıyla çete kurmak suçundan içerde mübette yatanlar var, onlar isyan etmezler mi? Ayrıca ÇYDD ye geçen yıl operasyon yapıldı, sebep neydi pkk lılara burs veriyor... E şimdi noldu pkk lı olmak suç değil ama pkklılara burs vermek suç...
Ayrıca ergenekoncuların durumu da karışık, iddianamedeki en büyük suçlardan birisi pkk ile ortak eylem yapmak... Ee pkklı olmak suç değil...
Sakın sözlerimi bilerek ve kasten yanlış anlayanlar olmasın.. .Ben daha demokratik daha özgürlükçü olmaya karşı değilim... Millete kurşun sıkmış, sivilleri bombalamış kurşunlamış, bu ülkeye hizmet vermek isteyen onlarca öğretmeni,imamı, doktoru, askeri, polisi katletmiş olan insanları affetmek ile açılım arasındaki ilişkiyi anlayamıyorum... Çok uzağa gitmeye gerek yok, daha geçen yaz güngörende sivilleri bomba ile öldüren pkk değil miydi... :mad:
Şimdi internetteki destekleyici yorumları okuyorum en büyük destek şu şekilde...
[B]"Efendim açılım yapılmasa, bu pkk lılar affedilmese daha mı iyi olacak. Savaş devam edecek, gençlerimiz ölecek... Siz bunu mu istiyorsunuz.."[/B] Bunu söyleyenler böyle düşünlerler için tek şey söyleyeceğim, bunlar satılmış, kişiliksiz, hain insanlardır... Bu mantıkla hiç bir millet varolamaz... Atalarımız bu mantıkta olsa Çanakkale olmazdı, Kurtuluş savaşı olmazdı... E o zaman her isteyen gelip işgal etsin memleketi... Gençler ölsün daha mı iyi....dng[/quote]
Sözün bittiği yer burasıdır...ama sakın unutmayalım arkadaşlar bu vatan bizimdir dağdan gelenin değil...
her şey aslına rücu eder...zorda olsa kolayda olsa....moral bozmadan dik durarak...
[quote=QUEEN;158226]pamık sistem satmak ayıpmı gıı..bak astiye sistem satıyo..olmadı tablet satıyo..becerebiliyosan neden olmasın..abd de bu acayip bi sektör..yalansız olsa daha iyi...[/quote]
ayıp değil bence.adam emek veriyor kafa patlatıyor (hile hurda yoksa tabii) elbetteki satar, karşılığınıda maddi olarak ister.5 te ister 10 da.hatta doymak bilmiyorsa VOBIX gibi 3 milyon dolarda ister:::.veya eşe dosta beleş dağıtır (asti burada sana refer ettim :::)
ama benim dediğim şuydu bahsettiğim siteylen ilgim alakam yok burada reklam,pazarlama yapıyor durumuna düşmeyim.
[quote=QUEEN;158226]..[B]olmadı tablet satıyo[/B]..[/quote]
ne tableti gı?
nuri alço tableti mi satıyormuş asti.vay vay vay vay ki ne vay :::
ben zaten bu astiyi gördüğümde hemen vermiştim notunu :p
satandart deviasyonlara gelesin asti.yahtın beni yahtın be :o
matrix eski hali için ne kadar ilave istiyo bilen varmı?yarın arıycam ben..bu ne böyle..
[QUOTE=SEYYAH;158229]ne tableti gı?
nuri alço tableti mi satıyormuş asti.vay vay vay vay ki ne vay :::
ben zaten bu astiyi gördüğümde hemen vermiştim notunu :p
satandart deviasyonlara gelesin asti.yahtın beni yahtın be :o[/QUOTE]
bak iş yapar nuri alço tableti.:::.sistem mistem uraşma asti..:::
bu aralar kitap okumak isteyene
"Garp cephesinde yeni birşey yok" kitabını öneririm.
güzel kitap...
bu arada söylemeden edemeyeceğim.
pkk nın ilk kurucu konseyindeki 10 kişinin 6 sı türk, kürt değil
neyse iyi geceler...
[quote=QUEEN;158231]bak iş yapar nuri alço tableti.:::.sistem mistem uraşma asti..:::[/quote]
yaw arkadaşlar ben sistem falan satmadım yaw...lüfersizliğin başıma tak ettiği esnada lüfer artı balığa sistem verilir dedim :) boyama olanı..:) ama satış yok...
KUIN sana tablet pc satalımgı..gidip laptoplara 800*900 dolar verceğine çocuklar için tamamen dokunmatik, süper pc yani..mtx çalışırsa üzerinde sende kullanırsın yok çalışmazsa çocuklar parçalar...ucuza gelir yani laptopun parçalanmasına göre:::::: valla ben sponsorum satıcısı değilim..ama şok fiyat olacakmış...
Nuri alço tableti kullanmak bana ters..Allah o dereceye düşürmesin...:::
Ha tablet satışı diyosanız, ecstasy falan var güçlü marka..ona rakip yaratmak zor:):) ayrıca işim olmaz..pambık satsın onu..bakasana 25000 lik sistemi satın alacakmış, para lazım ona...kırlaşmış vahşi.dng
spx fut 4828..gösteriyo matrixde..sapıttı heptenn....bide gerçekmiş hehe..gapi hesaplayamıyorum..borçlu çıkarız.. yarına.. olmaz değil..ayy..allah korusun..
[QUOTE=Astatin;158234]yaw arkadaşlar ben sistem falan satmadım yaw...lüfersizliğin başıma tak ettiği esnada lüfer artı balığa sistem verilir dedim :) boyama olanı..:) ama satış yok...
KUIN sana tablet pc satalımgı..gidip laptoplara 800*900 dolar verceğine çocuklar için tamamen dokunmatik, süper pc yani..mtx çalışırsa üzerinde sende kullanırsın yok çalışmazsa çocuklar parçalar...ucuza gelir yani laptopun parçalanmasına göre:::::: valla ben sponsorum satıcısı değilim..ama şok fiyat olacakmış...
Nuri alço tableti kullanmak bana ters..Allah o dereceye düşürmesin...:::
Ha tablet satışı diyosanız, ecstasy falan var güçlü marka..ona rakip yaratmak zor:):) ayrıca işim olmaz..pambık satsın onu..bakasana 25000 lik sistemi satın alacakmış, para lazım ona...kırlaşmış vahşi.dng[/QUOTE]
resminii görelim tabletin..bi saf beni buldun..kaçaymış tablet:..:..
[quote=sovalye;158233]bu arada söylemeden edemeyeceğim.
pkk nın ilk kurucu konseyindeki 10 kişinin 6 sı türk, kürt değil
neyse iyi geceler...[/quote]
yes şövalye...MİT tarafından, ayrılıkçı kürt örgütleri ortadan kaldırmak ve bölgede söz dinlemeyen aşiretleri sindirmek maksadıyla , devrimci süsü verilerek kurulmuştur..velakin sonra kontrolden çıkmıştır..v.s. v.s.