-
[quote=QUEEN;158236]resminii görelim tabletin..bi saf beni buldun..kaçaymış tablet:..:..[/quote]
yok gız sen 4 üncü safsın..3 dene de PM ile başvuru var:..::..::..: valla türkçe kataloğu v.b. hazırlıyorlar..çıkınca yollarım..fiyat vallah bilmiyom..tablet pc olayından anlamam, ama diyen dediki şu atom işlemcili laptopların gördüğü işi aynen görür fiyatı onun 1/3 ü civarında olur...dediler..her bi şey var gı ::::::::: merak itme önce kendüm test edecem...dng cerfin nerde gız..onada satak bi dene.dng
-
aha mavi geri gelmiş..onada satayım bir dene :) yada iki dene
-
jani yede satarız bundan ama, borsanın sıkı düştüğü bir günü kovalamak lazım satış içün :)
tokoba ya satamayız.. o zaten işletmeci işletecek adam arıyor...hımmmm...park sensörü eklesek buna enorton bile alır...bir dene alana 4 litre kolayı bedava versek pambıkda alır..hatta sadece kolayı alır pc yi brakır (bize uyar), vay be potansiyel var ha forumda..hatta kötü lafları ve kötü niyetli forumcuları yakalıyo bu desem hellim bile alır bir tane
-
[QUOTE=Astatin;158238]yok gız sen 4 üncü safsın..3 dene de PM ile başvuru var:..::..::..: valla türkçe kataloğu v.b. hazırlıyorlar..çıkınca yollarım..fiyat vallah bilmiyom..tablet pc olayından anlamam, ama diyen dediki şu atom işlemcili laptopların gördüğü işi aynen görür fiyatı onun 1/3 ü civarında olur...dediler..her bi şey var gı ::::::::: merak itme önce kendüm test edecem...dng cerfin nerde gız..onada satak bi dene.dng[/QUOTE]
heee iyi o zaman uyanıkmışım..sevindim valla:p..sende mütahit gibi temelden satıyosun daireleri..tablet daha yok bak müşteriler kapıda:..:...asti sende pazarlama ışığı gördüm...önemli meziyet..:rolleyes:
-
gız..hayrına arada dow future görenler yazıversin kaçmış..meraklıyım ben duraman öyle 15 dakika
-
[quote=QUEEN;158241]heee iyi o zaman uyanıkmışım..sevindim valla:p..sende mütahit gibi temelden satıyosun daireleri..tablet daha yok bak müşteriler kapıda:..:...asti sende pazarlama ışığı gördüm...önemli meziyet..:rolleyes:[/quote]
valla tablet var gız, çekilmiş gümrükten..:..::..: he bende pazarlama ışığı var valla..senle iş kurak...tablet pc ve tabildot yemek satışı yaparız::: ilk başta yemekleri sen yaparsın...korkma kız sürekli değil.. ilk başta milletin ayağı alışana kadar..sonra yemekler hazır gelcek..sen önlükle ortalıkda gezcen çok yorulmuş gibi yemekleri sen yapmış gibi falan... masalara da birer tabelet pc koycaz, free net terminal hesabı..aaaa ne güzelmiş bu diyen müşteriyede tablet pc satacaz..nasıl :)..yalnız bu pamığa çok yüz verme...beleşe yatar akşama kadar ziftlenirse dükkanda batarız:::
-
[QUOTE=QUEEN;158226]pamık sistem satmak ayıpmı gıı..bak astiye sistem satıyo..olmadı tablet satıyo..becerebiliyosan neden olmasın..abd de bu acayip bi sektör..yalansız olsa daha iyi...[/QUOTE]
Sistem satmak ayıp değil de
- Sahte performans koymak
- Tactical vector gib bir sistemdne bahsetmek
- Geçmişin gleceğin garantisi olamayacağını belirtmek yerine milleti gaza getirecek söylemlerde bulunmak
bence ayıp. yoksa serbest ekonomi diye bir şey var. Alıcı ile satıı buluşur ve anlaşırsa bize ne. Yeterki herşey dürüst ve açıkça olsun.
-
VOBIX çok teşekkür ederim.milyon dolarlık sistemini az evvel beleşten PM ile gönderdiğin için. sağol varol ne diyim arkadaşım :D
yoh la şaka yapıyom.datalarım göçmüştü imdadıma yetişti sağolsun.
MS11 i hsonu yükliycem sen yükledin mi VOBIX? bi yamık yok deel mi?
hayır içine trojan atılmıştır benim sistemimi aynen çeker filan kendi PC sine ondan korkuyorumda o bakımdan sormak durumunda kaldım VOBIX?
sistemimiz yohsam buhar filan olmasın gı :p
-
[QUOTE=QUEEN;158230]matrix eski hali için ne kadar ilave istiyo bilen varmı?yarın arıycam ben..bu ne böyle..[/QUOTE]
future için 60 USDlik CME lisansı gerekiyor
-
[quote=VOBiX;158244]Sistem satmak ayıp değil de
- Sahte performans koymak
- Tactical vector gib bir sistemdne bahsetmek
- Geçmişin gleceğin garantisi olamayacağını belirtmek yerine milleti gaza getirecek söylemlerde bulunmak
bence ayıp. yoksa serbest ekonomi diye bir şey var. Alıcı ile satıı buluşur ve anlaşırsa bize ne. Yeterki herşey dürüst ve açıkça olsun.[/quote]
hele birde 2m dolar pardon 3 m dolar olursa değme keyfe:::
-
[QUOTE=Astatin;158243]valla tablet var gız, çekilmiş gümrükten..:..::..: he bende pazarlama ışığı var valla..senle iş kurak...tablet pc ve tabildot yemek satışı yaparız::: ilk başta yemekleri sen yaparsın...korkma kız sürekli değil.. ilk başta milletin ayağı alışana kadar..sonra yemekler hazır gelcek..sen önlükle ortalıkda gezcen çok yorulmuş gibi yemekleri sen yapmış gibi falan... masalara da birer tabelet pc koycaz, free net terminal hesabı..aaaa ne güzelmiş bu diyen müşteriyede tablet pc satacaz..nasıl :)..yalnız bu pamığa çok yüz verme...beleşe yatar akşama kadar ziftlenirse dükkanda batarız:::[/QUOTE]
şşş...bak yemekler tablet haline gelcek hikayesi varya..pamık gelince önüne koyarız nuri alço hapı..onun işi tamam..yemek tableti..ve pc tableti satalım restoranda:::katologdan tabii..mallar gümrükde abii..yarın çıkıyo deriz..:::
-
[QUOTE=Astatin;158234]yaw arkadaşlar ben sistem falan satmadım yaw...lüfersizliğin başıma tak ettiği esnada lüfer artı balığa sistem verilir dedim :) boyama olanı..:) ama satış yok...
KUIN sana tablet pc satalımgı..gidip laptoplara 800*900 dolar verceğine çocuklar için tamamen dokunmatik, süper pc yani..mtx çalışırsa üzerinde sende kullanırsın yok çalışmazsa çocuklar parçalar...ucuza gelir yani laptopun parçalanmasına göre:::::: valla ben sponsorum satıcısı değilim..ama şok fiyat olacakmış...
Nuri alço tableti kullanmak bana ters..Allah o dereceye düşürmesin...:::
Ha tablet satışı diyosanız, ecstasy falan var güçlü marka..ona rakip yaratmak zor:):) ayrıca işim olmaz..pambık satsın onu..bakasana 25000 lik sistemi satın alacakmış, para lazım ona...kırlaşmış vahşi.dng[/QUOTE]
Ben de 3 millon dolar istedim ama kurumsal bir keriz pardon müşteri bulamadım.
Ama aramasını bilene 14 tane sistemi de derleyip toparlayıp ücretsiz yayınladım.