-
[quote=Astatin;158254][B]bana sorarsan pamığı hiç dükkana sokmayalım..hatta istanbula sokmayalım..hatta PAMIK Türkiyeden gitsin kapmanyası başlatalım[/B]:::::: [/quote]
üwwwww :o:o:o
la ben çok yimem la...sus sus deşme yaramı korkunç durumdayım asti.görsen tanıyamazsın beni.son görüştüğümüzden beri 2 kat filan oldum :o:o
ne zaman görüştük la biz senle psikolojik deli?
evde hiç giyilmemiş gömlekler var,takım elbise gömlekleri geçen bir nişana gidecek olduk dedim hele birini açayım.hohoho abi açmaz olaydım gömleğin düğmelerinin kapanmasını bırak 2 tarafı birbirine kavuşmuyor.
la bende giyilmemiş gömleklerimi satayım la sen tablet satarken iyiydi.
queen gı enişteye vakko gömlek lazım mı? hepisi sıfır cillop gibi gı.41-42 yaka numarası.kravata ta var,ayakkabılarda var 41 no...onlarda sıfır etiketiynen duruyor.bi denede palto var laci o da sıfır etiketli network gı.toptan satışta %1 indirim yaparım :..:
asti sanada satarım la istersen hani sen buzinis tarafındasın ya işin o bakımdan sana çok lazım olur :::ya da multipass la change exchange edelim mi la?:..:
la HeLLim bizi görmesin asti sen tablet,ben gömlek,kravat la site gittigidiyora döndü la :::::::::::::::
-
HeLLim hanımdan rica edek sisteye PayPALL arayüzü atsın abi :::::::::
-
asti bu tablet işi geyik mi..gerçek mi..geyikler o kadar sağlam ki hep bi geyik beklentisi var :)
gerçekse bende ilgilenirim bu tablet ve tabildot:) işiylen.....iyi müşteri olabülürümmm
-
[quote=SEYYAH;158262]üwwwww :o:o:o
la ben çok yimem la...sus sus deşme yaramı korkunç durumdayım asti.görsen tanıyamazsın beni.son görüştüğümüzden beri 2 kat filan oldum :o:o
ne zaman görüştük la biz senle psikolojik deli?
evde hiç giyilmemiş gömlekler var,takım elbise gömlekleri geçen bir nişana gidecek olduk dedim hele birini açayım.hohoho abi açmaz olaydım gömleğin düğmelerinin kapanmasını bırak 2 tarafı birbirine kavuşmuyor.
la bende giyilmemiş gömleklerimi satayım la sen tablet satarken iyiydi.
queen gı enişteye vakko gömlek lazım mı? hepisi sıfır cillop gibi gı.41-42 yaka numarası.kravata ta var,ayakkabılarda var 41 no...onlarda sıfır etiketiynen duruyor.bi denede palto var laci o da sıfır etiketli network gı.toptan satışta %1 indirim yaparım :..:
asti sanada satarım la istersen hani sen buzinis tarafındasın ya işin o bakımdan sana çok lazım olur :::ya da multipass la change exchange edelim mi la?:..:
la HeLLim bizi görmesin asti sen tablet,ben gömlek,kravat la site gittigidiyora döndü la :::::::::::::::[/quote]
way way way minik ayak vay...la nasıl duruyo onlar anlamadım..onları satın adlıktan sonra eve gidene kadar bir beden mi büyüyon sen::: exchange işi sakat..ben nakit-lüfer çalışıyorum...:)
Hellim e kırgınım::: yılsonu primi vermiyor, mecbur ek iş yapıyoruz bizde... ekmek parası Hellim üwwwwww
-
seyyah valla bende bu yıl ciddi kilo alıp tarihi zirve yaptım.
1,5 yıl aradan sonra yeniden halı sahaya başladık.bu hafta 4.maçıma çıktım ama ne kadar ağırlaştığımı sahada daha iyi anlıyorum :(
bide sabah ayakkabıları bağlarken kilolar etkisini gösteriyor :)
halı sahadan sonra kahvede dürümüne batak yaprık desem durumu daha net açıklamış olurum :) pisboğazım biraz :)
-
[QUOTE=SEYYAH;158263]HeLLim hanımdan rica edek sisteye PayPALL arayüzü atsın abi :::::::::[/QUOTE]
Yok yawf paypal kazıklıyor dolar 1,51lerdeyken 1,45ten aldı bendne hıyar .dng
-
[quote=goldmund;158264]asti bu tablet işi geyik mi..gerçek mi..geyikler o kadar sağlam ki hep bi geyik beklentisi var :)
gerçekse bende ilgilenirim bu tablet ve tabildot:) işiylen.....iyi müşteri olabülürümmm[/quote]
Tablet PC olayı gerçek... Tabildot işi KUIN e bakar... Nuri Alço Tableti ile işim olmaz..Onu git kendisinden iste.lelele (Soğuk bir kola içermiisn yavrucuuumm...heheheh)
-
-
[quote=YAVUZHAN;158266]seyyah valla bende bu yıl ciddi kilo alıp tarihi zirve yaptım.
1,5 yıl aradan sonra yeniden halı sahaya başladık.bu hafta 4.maçıma çıktım ama ne kadar ağırlaştığımı sahada daha iyi anlıyorum :(
bide sabah ayakkabıları bağlarken kilolar etkisini gösteriyor :)
halı sahadan sonra kahvede dürümüne batak yaprık desem durumu daha net açıklamış olurum :) pisboğazım biraz :)[/quote]
bende bi halı saha maçı yaptım bu halimle 1 kere. rakip sahadan geri dönüyorum ben sanıyorumki bizim sahaya döndüm yani o kadar koştum gibi geliyor.bi bakıyorum daha rakip ceza sahasından çıkamamışım.düşün yani gerisini...tartıya çıkmaya korkuyorum ama sanırım 120 kg oldum üüü
evet ayakkabılarım benimde ayağıma olmuyor şişmanlıktan dolayı.çok yemekten değil hareketsizlikten ve sanırım koladan oldu benimkisi.yoksa kahvaltı etmiyorum,öğlen yemek yemiyorum.sadece akşam yemeği ve günde 1lt bazen daha fazla kola.
-
[QUOTE=sovalye;158232]bu aralar kitap okumak isteyene
"Garp cephesinde yeni birşey yok" kitabını öneririm.
güzel kitap...[/QUOTE]
[url]http://www.idefix.com/kitap/kusatma-hikmet-erdogdu/tanim.asp?sid=UUMI0XYLW7YDTQTLQRY2[/url]
Ben de bu kitabı öneririm, harika bir kitap...
-
[QUOTE=SEYYAH;158270]bende bi halı saha maçı yaptım bu halimle 1 kere. rakip sahadan geri dönüyorum ben sanıyorumki bizim sahaya döndüm yani o kadar koştum gibi geliyor.bi bakıyorum daha rakip ceza sahasından çıkamamışım.düşün yani gerisini...tartıya çıkmaya korkuyorum ama sanırım 120 kg oldum üüü
evet ayakkabılarım benimde ayağıma olmuyor şişmanlıktan dolayı.çok yemekten değil hareketsizlikten ve sanırım koladan oldu benimkisi.yoksa kahvaltı etmiyorum,öğlen yemek yemiyorum.sadece akşam yemeği ve günde 1lt bazen daha fazla kola.[/QUOTE]
pamık..şeker hastası potansiyeli var sende çok dikkat etmelisin..küçük çocuğun var..hemen yaşam tarzını değiştir bence..:confused:
-
[QUOTE=sovalye;158233]bu arada söylemeden edemeyeceğim.
pkk nın ilk kurucu konseyindeki 10 kişinin 6 sı türk, kürt değil
neyse iyi geceler...[/QUOTE]
Ayrıca apo hapishaneden devlet tarafından çıkarılıp pkk kurduruldu... ve 80 darbesi sonrası pkk dışındaki tüm kürt örgütler yokedildi ama pkk ya dokunulmadı ve pkk tek güç haline getirildi... Doğru mudur??