-
[QUOTE=SEYYAH;158270]bende bi halı saha maçı yaptım bu halimle 1 kere. rakip sahadan geri dönüyorum ben sanıyorumki bizim sahaya döndüm yani o kadar koştum gibi geliyor.bi bakıyorum daha rakip ceza sahasından çıkamamışım.düşün yani gerisini...[B][COLOR="Red"]tartıya çıkmaya korkuyorum ama sanırım 120 kg oldum [/COLOR][/B]üüü
evet ayakkabılarım benimde ayağıma olmuyor şişmanlıktan dolayı.çok yemekten değil hareketsizlikten ve sanırım koladan oldu benimkisi.yoksa kahvaltı etmiyorum,öğlen yemek yemiyorum.sadece akşam yemeği ve günde 1lt bazen daha fazla kola.[/QUOTE]
120 olduysan çoğu tartı sen kabul etmez zaten. Koladan vazgeç.
Sodayı geçiş aracı ya.
-
[QUOTE=VOBiX;158257]Ehh kem küm bir 17 dk daha sabret senin ssitmelerin tmamaını çekemedim daha....
Yok yawf kullanamdığım şeyi kullandırtmam.
[B]Fakat geçen gönderidğim japon sistemin sinyalleri de fena değil hani.[/B]
Bir kutu kolaya vereceğim dedim. Kaç millon tolar istersen vereyim ama kolamı vermem diye tutturdu . .dng Ahanda sistemin sinyal yereleri
[/QUOTE]
İyiymiş gerçekten, bunun formulunu paylaştın mı yoksa :::
-
[quote=SEYYAH;158270]bende bi halı saha maçı yaptım bu halimle 1 kere. rakip sahadan geri dönüyorum ben sanıyorumki bizim sahaya döndüm yani o kadar koştum gibi geliyor.bi bakıyorum daha rakip ceza sahasından çıkamamışım.düşün yani gerisini...tartıya çıkmaya korkuyorum ama sanırım 120 kg oldum üüü
evet ayakkabılarım benimde ayağıma olmuyor şişmanlıktan dolayı.çok yemekten değil hareketsizlikten ve sanırım koladan oldu benimkisi.yoksa kahvaltı etmiyorum,öğlen yemek yemiyorum.sadece akşam yemeği ve günde 1lt bazen daha fazla kola.[/quote]
benim 103 tarihi zirvem :)
120 çok valla seyyah,aman dikkat ! bende hergün kola içsem 120 ye gelirim kısa sürede.gerçi yerine başka kilo aldırıcılar tüketiyoruz ya :)
kötü besleniyorum ben.aynen dediğin gibi kahvaltı yok,öğlen yemeği gecikmeli hatta çoğu zaman o da yok.ama saat 3 ten sonra gözüm dönüyor valla :)
-
kalan arkadaşlara iyi geceler,ben biraz geniş aile izleyeyim :)
-
[QUOTE=VOBiX;158274]120 olduysan çoğu tartı sen kabul etmez zaten. Koladan vazgeç.
Sodayı geçiş aracı ya.[/QUOTE]
Ben de aldığım kiloları bir türlü veremedim... 1 yıldır 82-85 arasında gidip geliyorum... Askerden geldiğimde 75 falandım... Haftada 3-4 maç yapardım, diğer günler de mutlaka koşardım... Yazları memlekette hergün saatlerce yüzerdim... Şimdi hepsi bitti... Aslında vob yüzünden de değil hani, evlenince başka semte taşındım. Bütün arkadaşlarım falan eski mahallemde kaldı tabi, koptuk iyice... Aslında ailemle aram iyi olsa tekrar oraya taşınırım...
-
[QUOTE=YAVUZHAN;158277]kalan arkadaşlara iyi geceler,ben biraz geniş aile izleyeyim :)[/QUOTE]
Nerden izliyon? Eve daha yeni geldin galiba...
-
[url]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6812/138/37/187237623237_18369.mp4[/url]
Seyyah bu da senin için :)
-
[url]http://www.ortakantin.com/video/itirafci-o-c-konusuyor[/url]
Ben böyle komik bişey izlemedim ya :D
-
[quote=enorton;158275]İyiymiş gerçekten, bunun formulunu paylaştın mı yoksa :::[/quote]
1 EKİM 2007-20 EKİM 2009 (5 min)
82.875 puan (kom v.s. düşülmemiş)
486 trade (163/323)
nabeeer? :::
bu sistem ICHIMOKU kökenlidir.fikir bubası benim ama VOBIX getti bambaşka bişey yaptı.aşık mıdır nedir? aklı 5 karış havada bugünlerde ::::::
trade sayısı düşük bu güzel ama performansıda düşük bu kötü.zararlı işlem sayısıda fazla.1/2 oran.
-
[QUOTE=SEYYAH;158282]1 EKİM 2007-20 EKİM 2009 (5 min)
82.875 puan (kom v.s. düşülmemiş)
486 trade (163/323)
nabeeer? :::
bu sistem ICHIMOKU kökenlidir.fikir bubası benim ama VOBIX getti bambaşka bişey yaptı.aşık mıdır nedir? aklı 5 karış havada bugünlerde ::::::
trade sayısı düşük bu güzel ama performansıda düşük bu kötü.zararlı işlem sayısıda fazla.1/2 oran.[/QUOTE]
5 dk lık mı bu??
Şuanda test ettiğim saatlik sistem
[B]4318 Hourly Bars 24.09.2007 10:00 Through 01.09.2009 17:00 (708 Days)[/B]
döneminde 107.000 puanı var... Onbinde 2 kom düşülmüş hali... 696 işlem yapmış, saatlik sisteme göre fazla gibi...
-
[quote=enorton;158283]5 dk lık mı bu??[/quote]
5 dk lık...:)
-
[QUOTE=megaforce77;157894][URL]http://www.internetajans.com/default.asp?NID=83563[/URL][/QUOTE]
[QUOTE=enorton;158188]
Şimdi internetteki destekleyici yorumları okuyorum en büyük destek şu şekilde...
[B]
"Efendim açılım yapılmasa, bu pkk lılar affedilmese daha mı iyi olacak. Savaş devam edecek, gençlerimiz ölecek... Siz bunu mu istiyorsunuz.."[/B] Bunu söyleyenler böyle düşünlerler için tek şey söyleyeceğim, bunlar satılmış, kişiliksiz, hain insanlardır... Bu mantıkla hiç bir millet varolamaz... Atalarımız bu mantıkta olsa Çanakkale olmazdı, Kurtuluş savaşı olmazdı... E o zaman her isteyen gelip işgal etsin memleketi... Gençler ölsün daha mı iyi....dng[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;158192]bunu hangi cücük beyinli yazmış acaba?
ulan şebelek o zaman kurtuluş savaşına ne gerek vardı değil mi? yazık gençler ölecek,kadınlarımız ölecek biz kurtuluş savaşı yapmayalım mı demeliydi ATATÜRK?
gidip ingilizin fransızın kucağına mı otursaydık ulan?
akıla bak...rezil herfiler...
şimdi gençler ölmez artık çok değil 5-10 sene sonra dağdan gelen bağdakini kovar.o zaman görürüm ben o gençler ölmesin yazık açılım yapalım diyenleri.[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;158194]Abi bugün gezdiğim tüm haber sitelerinde bu tür yorumlar vardı... Valla sanki bir kabusta gibiyim, bunlar gerçek olamaz diyorum...[/QUOTE]
Al sana örnek Seyyah;
[I][B]
[B][I][I][B]Bu yılmaz özdili askere gitmeye, silah kuşanıp dağa çıkmaya davet ediyorum. Zira kendisi diyalog değil karşılıklı birbirini öldürmeyi savunmaktadır. Madem çok istiyor savaşın devam etmesini, sıcacık evinde kıçını kırıp yazı yazarak değil, bizzat kendi giderek dağda versin mücadelesini.
Levent Akif yazıyor 21 Ekim 2009 Çarşamba 01:24[/B][/I]
sende bu yazıyla adam olacan seni yarın ırkçı kel avcıları kahraman ilan edecek gelmesinler yüreğin yetiyorsa al silahı git o bölgeye sen git ben senden önce orda olacağım kalemin satlık beli at tut çok iyi ve zavalılar bu yazar müsvetesini okuyarak inanmışlar yok daireymiş yok havyarmış artık kan bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
xnç yazıyor 21 Ekim 2009 Çarşamba 00:14[/I][/B]
osiosborn
Yüksekova_Bahoz
Seni mi alkışlasınlar Devlet efendi.
Bahçeli için yazık olacak. E Düşünsenize artık savaş olmazsa, PKK olmazsa mehape nerden rant elde edecek. Ona kalsa kan aksın, insanlar ölsün hiç umurunda olmaz. Ama Aaıl Hain Bahçelidir. Eğer hain olmasaydı bu ülkeyi refaha götürecek yolları desteklerdi. Savaşı kaosu değil!!!...
20 Ekim 2009 Salı 17:05
kırıkok
atatürkün
arkasına saklanınca haklı olmazsın.
Atatürk,tamda bizim gibi türkleri,sizin gibi savaştan,kandan göz yaşından beslenen ırkçılara karşı uyarmış.
bir de,YURTTA SULH,CİHANDA SULH Demiş::...
20 Ekim 2009 Salı 20:32[/B][/I]